Co koupit místo Frontery? (jako bonus fekální diskuze)
- Vokoun
- Ultra diskutér
Re: Co koupit místo Frontery? (jako bonus fekální diskuze)
Tak půjdem do něčeho takovýho
A tím nemyslím zrovna to Háčko 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Frontera B 2.2DTi 16V Sport RS,r.v.10/98, trošinku upravená
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
- Slaava
- Moderátor
Tak mě tak napadá: je na tank potřeba mít nějakej řidičák?
Má to něco jako technickou a tak?
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
-
jurin
mám manuály, jako na fronteře, je to od kámoše co je automekánik a zavázal se opravami, neb k tomu taky přistupuju s nedůvěrou, beru to jako přestupní stanici, protože jsem to chtěl rychle řešit, já mám stejně auto tak 2 roky, abych do něj investoval, nechal opravit a pak se ztrátou prodal... jinak ty gumy jsou eco tramp, tak šup šup ať jsou z barákumyslivec píše:To si trefil kozlajurin píše:tak jakožto průkopník slepých uliček jsem pořídil musso 2,9 TD, tak kdyby jste někdo chtěl úplný funglovky vraníky 235/70 R16 m+s, tak je dám se slevou oproti katalogový ceně, musso má patnáctky :-(, jinak zatím bez poznatků, akorát je to větší auto jak jsem chtěl a se známým původem.jurin, fotr ho má a rve si zbytek vlasů, schválně jestli ti funguje 4x4, jak zamrzne, tak nebude
Frontera A Sport, 2,8 tdi
Chrysler Voyager 2,5 td
mercedes-Benz 123 2,4 D
benzín patří do zapalovače
Chrysler Voyager 2,5 td
mercedes-Benz 123 2,4 D
benzín patří do zapalovače
- Tankan
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Na tank Ti stačí "B" a technickou na tom nikdo nikdy neřešilSlaava píše:Tak mě tak napadá: je na tank potřeba mít nějakej řidičák?Má to něco jako technickou a tak?
Mazda B 2,5D ,udělá spoustu práce, a terénu se nebojíme. Neustálou údržbou k dalším kilometrům. Motorová pila a další udělátka. (fšecko enem na prácu)"Pojedeme zkratkou, je to sice dál, ale zato horší cesta!"
- Slaava
- Moderátor
A co povinné ručení za škody způsobené provozem motorového... tanku (na objektu parlamentu)? 
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- farmář
- Moderátor
no, obávám se Slávku, že pokud nejsi spřízněnej s ropným šejkem nebo se ti ve studni náhle neobjeví černej smrdutej pramen, nechtěl bys tu krávu dlouho živit 
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- kresta
- Ultra diskutér
- Kontaktovat uživatele:
nebral bych to tak tragickyfarmář píše:no, obávám se Slávku, že pokud nejsi spřízněnej s ropným šejkem nebo se ti ve studni náhle neobjeví černej smrdutej pramen, nechtěl bys tu krávu dlouho živit
Land Rover 110 HAE 1983 3,5 V8 Land Rover 101 FC Land Rover SII 109 1959-miláčci
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
- farmář
- Moderátor
také jsem si Kresťáku myslel, že tanky žerou sto na sto
nejmenovanej kolega mne prozradil vojenský tajemství, žerou víc!
tak tanky nebrat

Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- myslivec
- Super diskutér
Jediné co je na tomhle autě dobrý je motor, protože je to licence MB. Jinak elektroinstalace, systém 4x4, redukce (chytráci šikmookatíjurin píše:mám manuály, jako na fronteře, je to od kámoše co je automekánik a zavázal se opravami, neb k tomu taky přistupuju s nedůvěrou, beru to jako přestupní stanici, protože jsem to chtěl rychle řešit, já mám stejně auto tak 2 roky, abych do něj investoval, nechal opravit a pak se ztrátou prodal... jinak ty gumy jsou eco tramp, tak šup šup ať jsou z baráku
- farmář
- Moderátor
navíc je to velmi pohodlné auto, podle exskorotchána 
- Tankan
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Tím motorem bych si taky nebyl zas tak jistý. Měli to po sobě dva známí a jeden motor umřel po 100tis a druhý po 150tismyslivec píše:Jediné co je na tomhle autě dobrý je motor, protože je to licence MB. Jinak elektroinstalace, systém 4x4, redukce (chytráci šikmookatíjurin píše:mám manuály, jako na fronteře, je to od kámoše co je automekánik a zavázal se opravami, neb k tomu taky přistupuju s nedůvěrou, beru to jako přestupní stanici, protože jsem to chtěl rychle řešit, já mám stejně auto tak 2 roky, abych do něj investoval, nechal opravit a pak se ztrátou prodal... jinak ty gumy jsou eco tramp, tak šup šup ať jsou z baráku) dali řídící jednotku 4x4 a redukce pod sedadlo řidiče, takže v zimním provozu, kdy jsou většinou koberečky nacuclé solí a vodou je to na hovno
, v žádném případě brodit, ať už se píše v manuálu co chce, hnije to jako brambory, odpadávají boční plasty, většný problém se zaskočeným zámkem pátých dveří, zadní stěrač nefunkční, protože pouzdra osičky jsou z "blata". Abych to jen nehanil, kufr obrovský, 3 divočáci se tam vlezou s přehledem a cena je velice příznívá
Mazda B 2,5D ,udělá spoustu práce, a terénu se nebojíme. Neustálou údržbou k dalším kilometrům. Motorová pila a další udělátka. (fšecko enem na prácu)"Pojedeme zkratkou, je to sice dál, ale zato horší cesta!"
-
krpy_zlin
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ten jsem myslel..jen jsem to blbě napsal..Mě se zdá skvělý..na to že má skoro 300tis. tak táhne super..a spotřeba po městě 8,7l mimo 7,2l..ale za ten zvuk a výkon to stojí..s 2,2dti u frontery totalně nesrovnatelné..ten ale na hmotnost auta taky nejel špatně..jen ta nespolehlivost !!! Za ten rok provozu mě stál tolik nervu !! Hlavně kontrolka motoru !kresta píše:ale existuje s šestiválem v řaděkout.jk píše:ale dieselová omega s V6 neexistuje(horší motor sem nezažil
)
Na fronterku vzpomínám v dobrém..měla něco do sebe..ale pořád něco odcházelo..sice naštěstí maličkosti..ale protože mi musí fungovat vše..tak mě to štvalo. ( to hlavně - tachometr, nechtělo se zavírat okno spolujezdce, centrál třetích dveří si dělal co chtěl, klima netěsnila 2x jsem ju nechal opravit a po měsíci to prdlo jinde, a to nemluvě o dílech motoru a podvozku) aspoň to má nový majitel vyměněné. Co mě na ní max. překvapilo..byly dokonalé brzdy!
Omegu mám zatím 4 měsíce a funguje vše a to je o 3 roky starší než frontera. Kvalita materiálů je nesrovnatelná! Dále mi na fronteře chyběla dig. klima.
Nicméně byla frontera hezké auto, které pořád dělá dojem a v terénu mě nezklamala nikdy, i když jsem jí moc zabrat nedával spíš v hlubokém sněhu, v bahnu atd. Teď mám v očku patrola, tak uvidím..kam mě osud zavede :-)
Frontera B Sport 2,2dti - prodáno, Mitsubishi L200, r.v. 1994, 2,5 TD - prodáno, Jeep Grand Cherokee 4.0 :-)
-
Opelfrontera888
- Diskuzní Nováček
Včera som bol skúšať fonteru do kopca v snehu tiahle stúpanie cca 200 m 25-35% sneh 25 cm neujazdený - lúka vyšiel som až na vrch
a dnes som bol na tom istom mieste vyskúšať nisan X trail nedostal sa ani do tretiny
gumy na frontere mám zimné matador nordica a na x tarily sú ročné pireli scorpion . Tieto elektrické SUVčká sú totalne nepoužitelné v trochu tažšom terene tiež som skúšal kia sportage taktiež nepoužitelné . Pozapínaš na tom všetko vypneš ESP aj tak sa zapne a skapína to . Takže frontera je v skupine v pajerom , patrolom , teranom a pod. teraz sme boli na polovačke kamarát starý orfroadista má "truck"kde je podvozok z defendera a vraví aby som presadol že nevyjdem ,nechápal ked som v pohode vyšiel za ním a pajero 3 gen zaostávalo. Táto stará rachotina ma prekvapila síce v teréne žerie 15-25 l benzínu ale začínam ju mať rád , na osobák som ani na zimu neprehodil kolesá jazdím len na offe.

Od mladi všetky Jawy +ČZ od 5O do 380, Š-120 , Mondeo 1,8 TD , ARO ,Frontera 2,2i LTD 1999, Mondeo 2,2 TDCi
- Slaava
- Moderátor
Béčkaři ti daj.Opelfrontera888 píše:Táto stará rachotina ma prekvapila...
-
kout.jk
- Super diskutér
protože by se nevešel na dýlku pod kapotukrpy_zlin píše:Tak jsem vyměnil fronteru za opel omega 2,5 TD 6V ... nevím, proč tento motor nedávali do fronter ?? ...
VOLVO V70 2,5i LPG r.v.1997
VW Transporter 2,5i, LPG r.v. 1994
Trabant 0,6 bez LPG
VW Touareg 3,2i LPG, r.v.2005
MOTO: KTM 950 adventure, Honda X11
http://www.kominictvi-koutny.cz
604 895660
VW Transporter 2,5i, LPG r.v. 1994
Trabant 0,6 bez LPG
VW Touareg 3,2i LPG, r.v.2005
MOTO: KTM 950 adventure, Honda X11
http://www.kominictvi-koutny.cz