Zavařené automaty ??? automatické volnoběžky ano či ne ???
- Janeš Petr
- Moderátor
Re: Zavařené automaty ???
ach jo
nikdo ti tu nepsal, že si trouba, jen se ti snažíme vyvrátit názor, že automaty jsou skvělá věc
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
- robert.kvita
- Super diskutér
Můj názor :Janeš Petr píše: automaty jsou skvělá věc
Automaty jsou opravdu nešťastný principiálně, svou konstrikcí a funkcí , jakě úvahy vedly konstruktéry k jejich použití nevime
Pokud fungují, je dobře.
Pokud zapadnu a budu muset je využít do zničení , tak je zničím a koupím manuály.
To je vývoj, tohoto typu auta.
Kdo připravuje auto na sibiřskou expedici, vymění je z nutnosti.
Kdo jezdí terén občasně, počká s výměnou až doslouží automaty.
Robert,Val.Meziříčí,Tel:737190632,
Fr.B 2,2DTi,automat,r.99,Chip107kW,péra Maxík+10cm,př.uzávěrka"AUSSIE",rozš.3+3cm,
Procomp+5cm,VraníkTruck2000MT,HiLift,kamera,tempomat Lasky
Fr.B 2,2DTi,automat,r.99,Chip107kW,péra Maxík+10cm,př.uzávěrka"AUSSIE",rozš.3+3cm,
Procomp+5cm,VraníkTruck2000MT,HiLift,kamera,tempomat Lasky
- Slaava
- Moderátor
Zjel sem předkem dolu na svažitý louce ke křoví aby auto nebylo vidět ale abych se dostal do kufru. Posléze sem chtěl odjet ale odlehčenej zadek na ojetejch AT nebral a auto navíc při pokusu jet dozadu klouzalo dopředu, kde v tom křoví byla hrana ostrýho svahu. Přiřadit v tomhle momentě automaty se porádně nedalo, takže sem vytočil kola, ručně zatočil homokineťákama dozadu aby se automaty chytly, zařadil redukovanou zpátečku a pak až vyjel. Konkrétně v tomhle případě to byla skutečně moje chyba - ža sem automatický volnoběžky už dávno nevyměnil za manuální.33.petrd píše:mokrá louka?povídej,vyprávěj...rád se poučím...z chyb druhých...
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- farmář
- Moderátor
Re: Zavařené automaty ??? automatické volnoběžky ano či ne ???
konec automatů? jeden očesanej, když jsem na sněhu kdysi vzal kamaráda po loukách. Bylo půl metru sněhu,ale tak, že 30 cm, pak led, pak dalších 20-30 cm. Já měl široké pneu, jelo to na 4x4 docela pěkně až do doby, kdy motor ztratil výkon (on tou dobou se trošku loučil) a musel jsem zastavit v mírném svahu. Ozvalo se křup a já se propadl tak, že jsem musel vylézt oknem ven. Vycukávat se s nima byl porod ústy a tak jsem kanadami odhrabal celé auto, nájezdy, dal tam větve (moje louka muj bordel) a pak se z toho vyrval a mazal na cetu co to šlo!
akorát že jeden automat to neustálé přehazování nevydržel. Samozřejmě už je dávno nemám. Rozdíl je obrovský 
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra