Zavařené automaty ??? automatické volnoběžky ano či ne ???

Přední a zadní náprava, volnoběžné náboje a ostatní součásti, všechny modifikace Frontera
Janeš Petr
Moderátor

Re: Zavařené automaty ???

Příspěvek od Janeš Petr »

ach jo :( nikdo ti tu nepsal, že si trouba, jen se ti snažíme vyvrátit názor, že automaty jsou skvělá věc
robert.kvita
Super diskutér

Příspěvek od robert.kvita »

Janeš Petr píše: automaty jsou skvělá věc
Můj názor : :mrgreen:
Automaty jsou opravdu nešťastný principiálně, svou konstrikcí a funkcí , jakě úvahy vedly konstruktéry k jejich použití nevime :?
Pokud fungují, je dobře. :grin:
Pokud zapadnu a budu muset je využít do zničení , tak je zničím a koupím manuály. :o
To je vývoj, tohoto typu auta. :shock:
Kdo připravuje auto na sibiřskou expedici, vymění je z nutnosti. :!:
Kdo jezdí terén občasně, počká s výměnou až doslouží automaty. :idea:
Robert,Val.Meziříčí,Tel:737190632,
Fr.B 2,2DTi,automat,r.99,Chip107kW,péra Maxík+10cm,př.uzávěrka"AUSSIE",rozš.3+3cm,
Procomp+5cm,VraníkTruck2000MT,HiLift,kamera,tempomat Lasky
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

33.petrd píše:mokrá louka?povídej,vyprávěj...rád se poučím...z chyb druhých... :wink:
Zjel sem předkem dolu na svažitý louce ke křoví aby auto nebylo vidět ale abych se dostal do kufru. Posléze sem chtěl odjet ale odlehčenej zadek na ojetejch AT nebral a auto navíc při pokusu jet dozadu klouzalo dopředu, kde v tom křoví byla hrana ostrýho svahu. Přiřadit v tomhle momentě automaty se porádně nedalo, takže sem vytočil kola, ručně zatočil homokineťákama dozadu aby se automaty chytly, zařadil redukovanou zpátečku a pak až vyjel. Konkrétně v tomhle případě to byla skutečně moje chyba - ža sem automatický volnoběžky už dávno nevyměnil za manuální.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
farmář
Moderátor

Re: Zavařené automaty ??? automatické volnoběžky ano či ne ???

Příspěvek od farmář »

konec automatů? jeden očesanej, když jsem na sněhu kdysi vzal kamaráda po loukách. Bylo půl metru sněhu,ale tak, že 30 cm, pak led, pak dalších 20-30 cm. Já měl široké pneu, jelo to na 4x4 docela pěkně až do doby, kdy motor ztratil výkon (on tou dobou se trošku loučil) a musel jsem zastavit v mírném svahu. Ozvalo se křup a já se propadl tak, že jsem musel vylézt oknem ven. Vycukávat se s nima byl porod ústy a tak jsem kanadami odhrabal celé auto, nájezdy, dal tam větve (moje louka muj bordel) a pak se z toho vyrval a mazal na cetu co to šlo! :) akorát že jeden automat to neustálé přehazování nevydržel. Samozřejmě už je dávno nemám. Rozdíl je obrovský :)
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Odpovědět

Zpět na „NÁPRAVY“