Podpořte nás

Zamčeno
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Takovejch Vás moc nebude! :wink:
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Poděkování

Příspěvek od Nimrod »

Pánové a dámy, ještě jednou děkujeme za Vaše příspěvky. Již jsme rozšířili diskový prostor a jak zde již někdo zmínil, začali jsme s Kondorem uvažovat na téma VIP členství, ale nevíme zatím jak to provést, ikdyž jisté návrhy a varianty zde jsou, tak nám bude chviličku trvat než něco vypotíme.
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

no možná jsem já takovej rejpal

ale místo nejakech ,,ujetejch triček a kšiltovek " ktery stejne moalokdo nosí ( když nepočítám srazy fronter v klubovém oblečení ) bych si spíš představoval nejakou legitimaci na slevu na vstupy na offroad akce nejen Fronter ....... ( treba 50 % )

např. trialy,poježdění a jiné kulišárny

to bych klído dal i litr ročně a co by použil kondor s nimrodem po dohodě s jinejma Guru a co by si nechali by byla věc jiná.

ale je to jen můj nápad a jestli se vám nelíbí tak se opiju zase sám na přístím srazu ................

h.
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Honzis má bod :wink: , ona taková sleva třeba nejen na trialy ale třeba i na nový gumy,oleje atd by nemusela bejt marná, samo že né 50 % ale i 10 - 15 % na gumy když jedna stojí třeba štyrku :D , by určo nebyla marná a trika máme a třeba čepky nechat udělat jen na přání, ty ať si každej zacvaká, kdo jí bude chtít,nééé??? A co Nimrodovi s Kondorem zbyde jim zbyde, páč se tu wo to staraj a nejsou určitě žádná armáda s pásy :wink: ..........žádný kuře nehrabe zadarmo :lol:
Slaava
Moderátor

Sleva za darmo

Příspěvek od Slaava »

vojtech.kloud píše:Honzis má bod :wink: , ona taková sleva třeba nejen na trialy ale třeba i na nový gumy,oleje atd by nemusela bejt marná, samo že né 50 % ale i 10 - 15 % na gumy když jedna stojí třeba štyrku :D , by určo nebyla marná a trika máme a třeba čepky nechat udělat jen na přání, ty ať si každej zacvaká, kdo jí bude chtít,nééé??? A co Nimrodovi s Kondorem zbyde jim zbyde, páč se tu wo to staraj a nejsou určitě žádná armáda s pásy :wink: ..........žádný kuře nehrabe zadarmo :lol:
Za tři kila dostat slevu 10% na navijáku za patnáct? Jo, to je dobraj nápad! :D
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

a to se vyplatí...to tu bude brzy zavřeno :lol:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Hofik
Začínající diskutér

Příspěvek od Hofik »

A co slevička na novou káru by nebyla? Stačilo by tak 10 procentíček. :shock: :shock:
Mně stačí že sem můžu a že se tu najde někdo kdo poradí, nebo se aspoň snaží poradit.
HOFIK,Frontera 2.2 16V,rok96(dlouhá)
Avia A31 sklápěč
Renault Kangoo 1.4,rok 99
Suzuki Samurai 1.3
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Inspirace:

Členové Fiat Tipo klubu (rozuměj ti co přispěli) = 16% sleva na vyfuky http://www.marix.biz/

viz http://www.fiattipo.net/modules.php?nam ... file=index úplně vlevo dole.....
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
Slaava
Moderátor

Moje kraviny

Příspěvek od Slaava »

HOFICI3 píše:...Mně stačí že sem můžu a že se tu najde někdo kdo poradí, nebo se aspoň snaží poradit.
No to je mazec. Za ty moje kraviny ještě lidi musí platit. To je v prdeli :roll:
Rosta

Re: Moje kraviny

Příspěvek od Rosta »

Slaava píše:
HOFICI3 píše:...Mně stačí že sem můžu a že se tu najde někdo kdo poradí, nebo se aspoň snaží poradit.
No to je mazec. Za ty moje kraviny ještě lidi musí platit. To je v prdeli :roll:
...nojo Slaavo, ty to tady drzis nad vodou :lol:
Žanek

Příspěvek od Žanek »

Tak konečně i já opozdilec :oops: jsem navštívil poštu a poslal svůj příspěvek.
Hofik
Začínající diskutér

Příspěvek od Hofik »

Každej ( i ty ) občas vypotí něco rozumného. A nezaplať za to když je to tak laciný :!:
Avia A31 sklápěč
Suzuki Samurai 1.3
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Rosta píše:
Slaava píše:
...nojo Slaavo, ty to tady drzis nad vodou :lol:
Taky je to svinská fuška. :?
Hofik
Začínající diskutér

Příspěvek od Hofik »

Druhym radíš a tvoje kára stojí-----ostudo :!:
Avia A31 sklápěč
Suzuki Samurai 1.3
Kondor
Site Admin
Bydliště: Blansko, Jihomoravský kraj; FRONTERA 3.2i V6, AUT, už je zvýšená, ostatní zatím základ ...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kondor »

Dámy a pánové, peníze od vás stále přicházejí, jen to neuveřejňujeme. A proto malá otázka, chcete seznam dárců umístit na web? Popř. i s částkama? Nebo to necháme takto jak to je, že to prostě posíláte, mi to evidujeme zvlášť a nezveřejňujeme.

Napište názory...
Za tým OFFROAD-FRONTERA
Kondor
SERVIS: Chudčice u Brna; servis@offroad-frontera.com; tel.: 608723149
NAHR. DÍLY: Blansko; prodej@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
DOVOZY, ODTAHY, LPG: posta@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
Zamčeno

Zpět na „Nové věci na webu“