Podpořte nás
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Poděkování
Pánové a dámy, ještě jednou děkujeme za Vaše příspěvky. Již jsme rozšířili diskový prostor a jak zde již někdo zmínil, začali jsme s Kondorem uvažovat na téma VIP členství, ale nevíme zatím jak to provést, ikdyž jisté návrhy a varianty zde jsou, tak nám bude chviličku trvat než něco vypotíme.
-
honzík
- Pokročilý diskutér
re
no možná jsem já takovej rejpal
ale místo nejakech ,,ujetejch triček a kšiltovek " ktery stejne moalokdo nosí ( když nepočítám srazy fronter v klubovém oblečení ) bych si spíš představoval nejakou legitimaci na slevu na vstupy na offroad akce nejen Fronter ....... ( treba 50 % )
např. trialy,poježdění a jiné kulišárny
to bych klído dal i litr ročně a co by použil kondor s nimrodem po dohodě s jinejma Guru a co by si nechali by byla věc jiná.
ale je to jen můj nápad a jestli se vám nelíbí tak se opiju zase sám na přístím srazu ................
h.
ale místo nejakech ,,ujetejch triček a kšiltovek " ktery stejne moalokdo nosí ( když nepočítám srazy fronter v klubovém oblečení ) bych si spíš představoval nejakou legitimaci na slevu na vstupy na offroad akce nejen Fronter ....... ( treba 50 % )
např. trialy,poježdění a jiné kulišárny
to bych klído dal i litr ročně a co by použil kondor s nimrodem po dohodě s jinejma Guru a co by si nechali by byla věc jiná.
ale je to jen můj nápad a jestli se vám nelíbí tak se opiju zase sám na přístím srazu ................
h.
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Honzis má bod
, ona taková sleva třeba nejen na trialy ale třeba i na nový gumy,oleje atd by nemusela bejt marná, samo že né 50 % ale i 10 - 15 % na gumy když jedna stojí třeba štyrku :D , by určo nebyla marná a trika máme a třeba čepky nechat udělat jen na přání, ty ať si každej zacvaká, kdo jí bude chtít,nééé??? A co Nimrodovi s Kondorem zbyde jim zbyde, páč se tu wo to staraj a nejsou určitě žádná armáda s pásy
..........žádný kuře nehrabe zadarmo 
- Slaava
- Moderátor
Sleva za darmo
Za tři kila dostat slevu 10% na navijáku za patnáct? Jo, to je dobraj nápad! :Dvojtech.kloud píše:Honzis má bod, ona taková sleva třeba nejen na trialy ale třeba i na nový gumy,oleje atd by nemusela bejt marná, samo že né 50 % ale i 10 - 15 % na gumy když jedna stojí třeba štyrku :D , by určo nebyla marná a trika máme a třeba čepky nechat udělat jen na přání, ty ať si každej zacvaká, kdo jí bude chtít,nééé??? A co Nimrodovi s Kondorem zbyde jim zbyde, páč se tu wo to staraj a nejsou určitě žádná armáda s pásy
..........žádný kuře nehrabe zadarmo
- Hofik
- Začínající diskutér
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Inspirace:
Členové Fiat Tipo klubu (rozuměj ti co přispěli) = 16% sleva na vyfuky http://www.marix.biz/
viz http://www.fiattipo.net/modules.php?nam ... file=index úplně vlevo dole.....
Členové Fiat Tipo klubu (rozuměj ti co přispěli) = 16% sleva na vyfuky http://www.marix.biz/
viz http://www.fiattipo.net/modules.php?nam ... file=index úplně vlevo dole.....
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
- Slaava
- Moderátor
Moje kraviny
No to je mazec. Za ty moje kraviny ještě lidi musí platit. To je v prdeliHOFICI3 píše:...Mně stačí že sem můžu a že se tu najde někdo kdo poradí, nebo se aspoň snaží poradit.
-
Rosta
Re: Moje kraviny
...nojo Slaavo, ty to tady drzis nad vodouSlaava píše:No to je mazec. Za ty moje kraviny ještě lidi musí platit. To je v prdeliHOFICI3 píše:...Mně stačí že sem můžu a že se tu najde někdo kdo poradí, nebo se aspoň snaží poradit.
- Hofik
- Začínající diskutér
No to je mazec. Za ty moje kraviny ještě lidi musí platit. To je v prdeli 
Každej ( i ty ) občas vypotí něco rozumného. A nezaplať za to když je to tak laciný
Každej ( i ty ) občas vypotí něco rozumného. A nezaplať za to když je to tak laciný
HOFIK,Frontera 2.2 16V,rok96(dlouhá)
Avia A31 sklápěč
Renault Kangoo 1.4,rok 99
Suzuki Samurai 1.3
Avia A31 sklápěč
Renault Kangoo 1.4,rok 99
Suzuki Samurai 1.3
- Slaava
- Moderátor
Taky je to svinská fuška.Rosta píše:...nojo Slaavo, ty to tady drzis nad vodouSlaava píše:No to je mazec. Za ty moje kraviny ještě lidi musí platit. To je v prdeliHOFICI3 píše:...Mně stačí že sem můžu a že se tu najde někdo kdo poradí, nebo se aspoň snaží poradit.
- Kondor
- Site Admin
- Bydliště: Blansko, Jihomoravský kraj; FRONTERA 3.2i V6, AUT, už je zvýšená, ostatní zatím základ ...
- Kontaktovat uživatele:
Dámy a pánové, peníze od vás stále přicházejí, jen to neuveřejňujeme. A proto malá otázka, chcete seznam dárců umístit na web? Popř. i s částkama? Nebo to necháme takto jak to je, že to prostě posíláte, mi to evidujeme zvlášť a nezveřejňujeme.
Napište názory...
Napište názory...
Za tým OFFROAD-FRONTERA
Kondor
SERVIS: Chudčice u Brna; servis@offroad-frontera.com; tel.: 608723149
NAHR. DÍLY: Blansko; prodej@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
DOVOZY, ODTAHY, LPG: posta@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
Kondor
SERVIS: Chudčice u Brna; servis@offroad-frontera.com; tel.: 608723149
NAHR. DÍLY: Blansko; prodej@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
DOVOZY, ODTAHY, LPG: posta@offroad-frontera.com; tel.: 602765864