Nepotkali jsme se ?
-
Rosta
Re: ...Farmář viděl, Farmář ví...
...ale 5ka rendl je o nicem, lepsi bejvala 4ka. To bylo fakt hustoauto. Skoro tak dobry jako citroeni kachnaSlaava píše:...Farmář viděl, Farmář ví...
-
Roman
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
Rosta
- Slaava
- Moderátor
Pátračka
...no já jich potkávám taky dost (např dneska v půl dvanáctý v ČB u soudu béčková zelená Sportka, deset minut předtím U Sirkárny dlouhá modrá Froncka B Limited) ale podle mě tahle pátračka má dost malou šanci na úspěch, tak na to seru. Fronter je v ČR čím dál tím víc, naši západní sousedi to prodávaj a kupujou Oktávky, my posíláme Filcky dál na východ a o Froncky se tu pereme... 
...za pár let budeme od Němců kupovat ty jejich oktávky a oni se budou prát o Filcky z Ukrajiny, protože to už budou veteráni. Při tomhle koloběhu se vyplatí si nechat Froncka a po čase ho střelit zpět na západ jeko historický vozidlo. Stačí počkat tak... tři roky.
...za pár let budeme od Němců kupovat ty jejich oktávky a oni se budou prát o Filcky z Ukrajiny, protože to už budou veteráni. Při tomhle koloběhu se vyplatí si nechat Froncka a po čase ho střelit zpět na západ jeko historický vozidlo. Stačí počkat tak... tři roky.
Naposledy upravil(a) Slaava dne 19 dub 2007 22:59, celkem upraveno 2 x.
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
- Slaava
- Moderátor
4x2 Rodeo
Ital asi jenom projížděl. To Rodeo asi znám, stojí kousek od nás. Podle mě to ale není 4x2 (jestli je to fakt to samý). Zejtra pod něj zalehnu. Taky to vypadá, že si majitel koupil před časem Patrola a nedávno ho zved.vojtech.kloud píše:Slaavo,jezdí tady tmavý černý to asi nejni,ale hoooodně tmavý origo Isuzu Rodeo,stav teda žalostně zuboženej a navíc jak jsem dnes kooookal 4x2 !!!!!!! Viděls ho už??? A na makarooooona si posvítím :D :D :D
- farmář
- Moderátor
Pánové, jezdí tu Fronter hafo, v JH fialová leštěnka, stříbrná leštěnka, ale asi nikdo z našeho dosahu - čili....con carne. Snad sem někdy zavítají 
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Teď už to musí vyjít !!!!
Včera, tj. 11.04.2007 v 20:00 KFC na Evropské v Praze:
Stříbrné Áčko, zvednuté, s CB, navijákem, řidič nějaký mladý kluk.....
Včera, tj. 11.04.2007 v 20:00 KFC na Evropské v Praze:
Stříbrné Áčko, zvednuté, s CB, navijákem, řidič nějaký mladý kluk.....
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
- Slaava
- Moderátor
Re: 4x2 Rodeo
Tak to Rodeo asi prodal, už tam není.Slaava píše:Ital asi jenom projížděl. To Rodeo asi znám, stojí kousek od nás. Podle mě to ale není 4x2 (jestli je to fakt to samý). Zejtra pod něj zalehnu. Taky to vypadá, že si majitel koupil před časem Patrola a nedávno ho zved.vojtech.kloud píše:Slaavo,jezdí tady tmavý černý to asi nejni,ale hoooodně tmavý origo Isuzu Rodeo,stav teda žalostně zuboženej a navíc jak jsem dnes kooookal 4x2 !!!!!!! Viděls ho už??? A na makarooooona si posvítím :D :D :D
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
A další:
Sobota 14.4. kolem poledne, Hornbach Ostrava - černé Béčko stálo o dvě uličky ode mne.
A pak večer, kolem 20.00 přijíždělo k Hornbachu černé (tmavé) Áčko.
Obě tuším bez nějakých speciálních doplňků, to Béčko bylo Limited edition.
Sobota 14.4. kolem poledne, Hornbach Ostrava - černé Béčko stálo o dvě uličky ode mne.
A pak večer, kolem 20.00 přijíždělo k Hornbachu černé (tmavé) Áčko.
Obě tuším bez nějakých speciálních doplňků, to Béčko bylo Limited edition.
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000