Nepotkali jsme se ?

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
Rosta

Re: ...Farmář viděl, Farmář ví...

Příspěvek od Rosta »

Slaava píše:...Farmář viděl, Farmář ví...
...ale 5ka rendl je o nicem, lepsi bejvala 4ka. To bylo fakt hustoauto. Skoro tak dobry jako citroeni kachna :lol:
Roman

Příspěvek od Roman »

Kondore, včera (ve čtvrtek) jsem Tě potkal v Brně ráno kolem 8 hodiny ráno, hazel jsem na CB na Tebe výzvu asi si neměl zapnuté CB.
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nimrod »

Kdopak má na servisu fialovou 2.8 TDI ve Veverské Býtíšce. S ústeckou RZ. Dělají se na ní rozvody.
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

No zatím to vypadá, že fronter jezdí jako máku, ale jejich majitelé nechodí na ty správné stránky :?
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
Rosta

Příspěvek od Rosta »

premek_k píše:No zatím to vypadá, že fronter jezdí jako máku, ale jejich majitelé nechodí na ty správné stránky :?
...jojojo, fronterek je hodne, ale lidi na foru malo :roll:
Slaava
Moderátor

Pátračka

Příspěvek od Slaava »

...no já jich potkávám taky dost (např dneska v půl dvanáctý v ČB u soudu béčková zelená Sportka, deset minut předtím U Sirkárny dlouhá modrá Froncka B Limited) ale podle mě tahle pátračka má dost malou šanci na úspěch, tak na to seru. Fronter je v ČR čím dál tím víc, naši západní sousedi to prodávaj a kupujou Oktávky, my posíláme Filcky dál na východ a o Froncky se tu pereme... :wink:

...za pár let budeme od Němců kupovat ty jejich oktávky a oni se budou prát o Filcky z Ukrajiny, protože to už budou veteráni. Při tomhle koloběhu se vyplatí si nechat Froncka a po čase ho střelit zpět na západ jeko historický vozidlo. Stačí počkat tak... tři roky. :roll:
Naposledy upravil(a) Slaava dne 19 dub 2007 22:59, celkem upraveno 2 x.
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Mládeži,kdopak to o víkendu frčel přes Horažďovice a SPZtka mu začíná ...... 3B1.....???????? Tmavej Froncek,víc mi v hlavě nezůstalo :oops:
Slaava
Moderátor

Makarón

Příspěvek od Slaava »

...dneska v ČB na Palačáku: modrá B Sportka, italská značka. Tak se ozvi, makaróne - knedlíci tě maj v merku! :lol:
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Slaavo,jezdí tady tmavý černý to asi nejni,ale hoooodně tmavý origo Isuzu Rodeo,stav teda žalostně zuboženej a navíc jak jsem dnes kooookal 4x2 !!!!!!! Viděls ho už??? A na makarooooona si posvítím :D :D :D
Slaava
Moderátor

4x2 Rodeo

Příspěvek od Slaava »

vojtech.kloud píše:Slaavo,jezdí tady tmavý černý to asi nejni,ale hoooodně tmavý origo Isuzu Rodeo,stav teda žalostně zuboženej a navíc jak jsem dnes kooookal 4x2 !!!!!!! Viděls ho už??? A na makarooooona si posvítím :D :D :D
Ital asi jenom projížděl. To Rodeo asi znám, stojí kousek od nás. Podle mě to ale není 4x2 (jestli je to fakt to samý). Zejtra pod něj zalehnu. Taky to vypadá, že si majitel koupil před časem Patrola a nedávno ho zved.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

Pánové, jezdí tu Fronter hafo, v JH fialová leštěnka, stříbrná leštěnka, ale asi nikdo z našeho dosahu - čili....con carne. Snad sem někdy zavítají :)
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Teď už to musí vyjít !!!! :)

Včera, tj. 11.04.2007 v 20:00 KFC na Evropské v Praze:

Stříbrné Áčko, zvednuté, s CB, navijákem, řidič nějaký mladý kluk.....

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
Slaava
Moderátor

Re: 4x2 Rodeo

Příspěvek od Slaava »

Slaava píše:
vojtech.kloud píše:Slaavo,jezdí tady tmavý černý to asi nejni,ale hoooodně tmavý origo Isuzu Rodeo,stav teda žalostně zuboženej a navíc jak jsem dnes kooookal 4x2 !!!!!!! Viděls ho už??? A na makarooooona si posvítím :D :D :D
Ital asi jenom projížděl. To Rodeo asi znám, stojí kousek od nás. Podle mě to ale není 4x2 (jestli je to fakt to samý). Zejtra pod něj zalehnu. Taky to vypadá, že si majitel koupil před časem Patrola a nedávno ho zved.
Tak to Rodeo asi prodal, už tam není.
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

A další:
Sobota 14.4. kolem poledne, Hornbach Ostrava - černé Béčko stálo o dvě uličky ode mne.

A pak večer, kolem 20.00 přijíždělo k Hornbachu černé (tmavé) Áčko.

Obě tuším bez nějakých speciálních doplňků, to Béčko bylo Limited edition.

Slaava
Moderátor

11

Příspěvek od Slaava »

Tohle nemá smysl. V pátek sem měl nějký pojíždění pro ČB a okolí a už jsem jenom počítal kolik Froncků sem potkal. Byl to rekordní úlovek: jedenáct kusů.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“