RUMUNSKO 20.7-30.7.2007

Zde se domlouvejte na všemožné vyjížďky, návštěvy, projížďky a další, kromě srazů. Srazy mají vlastní sekci !!!
Odpovědět
B53
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B53 »

Neboj Tomáši, budeš zevrubně a včas informován. Hlavně auto je třeba připravit, aby v baterce byla voda, v diferákách olej a tak podobně. Nářadí si vem svoje, doktorské, vercajk tam bude v každém druhém voze.
*pt*
Pokročilý diskutér

vojtooooo, kde siiiiiii????

Příspěvek od *pt* »

chlapci nevidel niekto zakladatela a organizatora tohto rumunskeho dobordruzstva? nejako dlho tu nebol :shock: ...myslim ze tu ma celkom dost nezodpovedanych prispevkov :wink:
mfg

*pt*

Lexus NX200t
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Guten tag lidi, já si už teď vybíral dovču- příprava na Rumuna :D :D :D , tak jsem tu nejakej den nebyl, v každém případě co se upeče v Číhošti, tak se objeví tady,jinak vítej felčare Tome :wink: :D :D ,budeme se těšit a klidně si sebou vem i nějakou Hulihenovou :D
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Hulihenová zustane doma, ale předpokladam že i tak nebude o zabavu nouze. Už ladím vercajk ve stylu MASHe, takže těšte se, polní chirurgii zdar ... 8)
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

čau hoši , jak se tak pozvolna morálně chystám , přemýšlím , jestli náhodou neexistuje nějaká GPS navigace pro tuto oblast, a pokud ano , tak kde ji sehnat -nejlépe zdarma :twisted: :twisted: :twisted: , ( pro PDA - Acer n311)
A dále jsem právě zjistil , že ještě 20. budu asi mít noční službu , t.j. můžu vyrazit nejdříve v sobotu okolo 8. hodiny ráno , a raději bych jel v nějaké skupince než sám.
Je to takový truc-prezent od šéfa před dovolenou. :x :x :x
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

mam podobnou navigaci a komos mi do ni stahuje mapy zdarma ( vi kde je sehnat ) a budeme mít s sebou noutase - tak pober kabely a muzeme to prehrat po ceste.

Nebo mi pisni emajla a zkusim ti je poslat solo.

Koukam,ze termin odjezdu bude u kazdeho drobatek jinej a uz se tesim na to jak se budeme hledat :D :D :D

Ja osobne jedu 19.7. v noci a beru to pres Italii a potom kolem more - ke kolone se pripojim nekdy v nedeli vecer,v pondeli rano..... (tak prijed do San Marina a muzeme jet spolu :lol: )

h.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

Pánové, země je to divoká, nebral bych suvenýry pro tamní poliše, navi ještě ano, ale darovat jim i booky....vy lidumilové :lol: Jo a vemte si s sebou Plzeňské na úplatky, fungovalo to a funguje pořád, také flaška skotské je tam dar, když je třeba....Držím Vám všem palce, mám na farmě práce až to není hezké.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

to je jen podpalcovej noutas asi za 1 000 kacek
at si vezmou co chtej - krome auta a mě :D :D :D
*pt*
Pokročilý diskutér

detičky

Příspěvek od *pt* »

planujete niekto vziat aj deti? tak okolo 8-12 rocne ... bolo by to pre ne perfektne letne dobrodruzstvo , ale zas ak tam ma byt iba jedno, alebo ma niekto proti tomu vyhrady ....radsej sa spytam ;)
(mozno som to prehliadol, kazdopadne som lenivy citat koli tomu celu diskusiu este raz :oops: )
mfg

*pt*

Lexus NX200t
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Keď sa dohodneš s Rosťom,že sa v blízkosti nebude pohybovať nemáš mať s deťmi žiadny problém,alebo už teraz im treba ukazovať Rosťovu fotku :D :lol: :D Pato-Divoch
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

To jo, zjev z té fotky by rozbrečel i důchodce,natož dítě :mrgreen:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Jo,jo na té Rosťovo fotce se rodiče vynasnažili :D :D :D ,bych si tak tipnul,že poslední radost jim udělal 9 měsíců před tím, než se narodil :D :D :D , jinak k těm dětem, já tedy preferuji na cesty stravu v konzervách, ale ať si každý veme na co má chuť :D :D :D , já myslím,že děti problém nejsou, já si tedy žádný brát nebudu, páč bych je do odjezdu asi už nestačil zadělat a v mamině dopéct :D :D :D , to se dohodněte Vy co jste majitelé mláďat :wink:
patas
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patas »

porat nejak nevim jestli pojedu.Ale pokud bych jel tak bych sebou musel vzit deticky holka 8 kluk 10 let.
*pt*
Pokročilý diskutér

mladataaaa :))))

Příspěvek od *pt* »

vojtech.kloud píše: to se dohodněte Vy co jste majitelé mláďat :wink:
No tiez nie som zatial majitelom ziadneho ludskeho mladata :lol:
pytam sa , lebo som chcel prevetrat bratrancovho chlapca ...
mfg

*pt*

Lexus NX200t
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

:D :D :D jestli ho chceš provětrat, tak ho nech běžet před autem, a myslím,že než doběhne na hranice, tak bude provětranej až dost :D :D :D , pro mě za mě si vem koho chceš :wink:
Odpovědět

Zpět na „Domluvy na offroad ježdění“