RUMUNSKO 20.7-30.7.2007
- B53
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
vojtooooo, kde siiiiiii????
chlapci nevidel niekto zakladatela a organizatora tohto rumunskeho dobordruzstva? nejako dlho tu nebol
...myslim ze tu ma celkom dost nezodpovedanych prispevkov 
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
-
Tomáš
-
Tomáš
čau hoši , jak se tak pozvolna morálně chystám , přemýšlím , jestli náhodou neexistuje nějaká GPS navigace pro tuto oblast, a pokud ano , tak kde ji sehnat -nejlépe zdarma
, ( pro PDA - Acer n311)
A dále jsem právě zjistil , že ještě 20. budu asi mít noční službu , t.j. můžu vyrazit nejdříve v sobotu okolo 8. hodiny ráno , a raději bych jel v nějaké skupince než sám.
Je to takový truc-prezent od šéfa před dovolenou.

A dále jsem právě zjistil , že ještě 20. budu asi mít noční službu , t.j. můžu vyrazit nejdříve v sobotu okolo 8. hodiny ráno , a raději bych jel v nějaké skupince než sám.
Je to takový truc-prezent od šéfa před dovolenou.
-
honzík
- Pokročilý diskutér
re
mam podobnou navigaci a komos mi do ni stahuje mapy zdarma ( vi kde je sehnat ) a budeme mít s sebou noutase - tak pober kabely a muzeme to prehrat po ceste.
Nebo mi pisni emajla a zkusim ti je poslat solo.
Koukam,ze termin odjezdu bude u kazdeho drobatek jinej a uz se tesim na to jak se budeme hledat :D :D :D
Ja osobne jedu 19.7. v noci a beru to pres Italii a potom kolem more - ke kolone se pripojim nekdy v nedeli vecer,v pondeli rano..... (tak prijed do San Marina a muzeme jet spolu
)
h.
Nebo mi pisni emajla a zkusim ti je poslat solo.
Koukam,ze termin odjezdu bude u kazdeho drobatek jinej a uz se tesim na to jak se budeme hledat :D :D :D
Ja osobne jedu 19.7. v noci a beru to pres Italii a potom kolem more - ke kolone se pripojim nekdy v nedeli vecer,v pondeli rano..... (tak prijed do San Marina a muzeme jet spolu
h.
- farmář
- Moderátor
Pánové, země je to divoká, nebral bych suvenýry pro tamní poliše, navi ještě ano, ale darovat jim i booky....vy lidumilové
Jo a vemte si s sebou Plzeňské na úplatky, fungovalo to a funguje pořád, také flaška skotské je tam dar, když je třeba....Držím Vám všem palce, mám na farmě práce až to není hezké.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
detičky
planujete niekto vziat aj deti? tak okolo 8-12 rocne ... bolo by to pre ne perfektne letne dobrodruzstvo , ale zas ak tam ma byt iba jedno, alebo ma niekto proti tomu vyhrady ....radsej sa spytam 
(mozno som to prehliadol, kazdopadne som lenivy citat koli tomu celu diskusiu este raz
)
(mozno som to prehliadol, kazdopadne som lenivy citat koli tomu celu diskusiu este raz
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
- farmář
- Moderátor
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Jo,jo na té Rosťovo fotce se rodiče vynasnažili :D :D :D ,bych si tak tipnul,že poslední radost jim udělal 9 měsíců před tím, než se narodil :D :D :D , jinak k těm dětem, já tedy preferuji na cesty stravu v konzervách, ale ať si každý veme na co má chuť :D :D :D , já myslím,že děti problém nejsou, já si tedy žádný brát nebudu, páč bych je do odjezdu asi už nestačil zadělat a v mamině dopéct :D :D :D , to se dohodněte Vy co jste majitelé mláďat 
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
mladataaaa :))))
No tiez nie som zatial majitelom ziadneho ludskeho mladatavojtech.kloud píše: to se dohodněte Vy co jste majitelé mláďat
pytam sa , lebo som chcel prevetrat bratrancovho chlapca ...
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
-
HUJER 4x4
- Super diskutér