OFF ROAD SRAZ 26.-27.1.2008

Sekce týkající se pouze plánování, příprav, realizace a ohlasů na srazy Offroad-frontera.
Odpovědět
rescuer
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: OFF ROAD SRAZ 26.-27.1.2008

Příspěvek od rescuer »

pavel.s píše:reskue OK
jak sednu do auta budu CB10
FRONTERA A --- PRODÁNO :-) TĚŠÍM SE NA SETKÁNÍ S NÍ ZDE NA FÓRU
Frontera B-long, rv.03, 6VD1 - 3.2i zvedaná, rozšířená, CB, Profi, Majáky, světelná rampa
Terrano II wagon, rv. 96, 2.7TDi
rescuer
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rescuer »

Takže pánové,
Dneska mám odpolední, to znamená, že z práce příjdu ve 23hod a ve 4hod už vstávám abych vás posbírál... Takže:
na internetu mne už neuvidíte, uvidíme se až na srazu. Pokud by někdo snad něco potřeboval, nějaké nutné dotazy tak 736 770 238 pokud to nebudu brat, hoďte SMS vo co de a v noci vám odpovím. Změny tu žádné nevidím, takže jak sme se dohodly vás budu sbírat po cestě.
FRONTERA A --- PRODÁNO :-) TĚŠÍM SE NA SETKÁNÍ S NÍ ZDE NA FÓRU
Frontera B-long, rv.03, 6VD1 - 3.2i zvedaná, rozšířená, CB, Profi, Majáky, světelná rampa
Terrano II wagon, rv. 96, 2.7TDi
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

vojtech.kloud píše:
Milda píše:Já se taky těším, ale mrzí mě, že nejsou v seznámku ti slíbení Humři nebo Houmři, či jak se to zvíře zove. Neříkals Vojto, že se přijedou předvést? Možná přijedou utajeně. Vidím tam plno Patron, Panděr, Myší a jiných dravců. Útěchou mi je, že tam snad dorazí Lukáš s Wraníkem. :lol:
Tak sice nějaké překvápko pro Fronteráky bude, ale bohužel Houmři nebudou :( , a sice: měli dorazit 2 kousky, ale myslím si, že nějaké překvápko se dostaví a že srandy bude kopec,no něco málo je nachystáno i na večer :lol: , což tu není nikde uváděno.... záměrně :roll:

:mrgreen:
....Mildo a ostatní, tak na tohohle Houmra jste se těšili? :lol: no, možná to překvápko od Vojty bude nějaké podobné :wink: :wink: :wink: ....tak si to tam užijte :lol: :lol: :lol:
Hummer.gif
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

modrasek píše:.....Mildo a ostatní, tak na tohohle Houmra jste se těšili :?: :lol: No, možná to překvápko od Vojty bude nějaké podobné :wink: :wink: :wink: ....tak si to tam užijte :lol: :lol: :lol:
No to je krásná strojovna. :!: Krásný světla, pevný nárazníky a parádní spodek. Chtěl bych ji vidět zespoda a pěkně nazvedanou. Asi bude i pěkně rychlá i výkonná. Hned bych si ji chtěl vyzkoušet, jak se na ní jezdí. Jen má asi vysokou provozní režii. Věřím Vojtovi, že jako inspirace to bude dostačující. :lol: :lol: :lol:
Podotýkám, že píšu samozřejmě o tom čtyřkolovém tanku :!: :!:
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

Milda píše:Podotýkám, že píšu samozřejmě o tom čtyřkolovém tanku :!: :!:

no tak o tom tady samozřejmě nikdo nepochyboval :lol: :lol: :lol: :lol:
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
václav
Pokročilý diskutér

Příspěvek od václav »

To ses nechala Modrásku vyfotografovat ??? :oops: :lol: :shock: Moc pěkné... :shock: :oops: :twisted:
Frontera B 2.2 DTI pneu BF Goodrich ALL Terain T/A CB Alamat 295
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Užíte si sraz, kolegové!
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
václav
Pokročilý diskutér

Příspěvek od václav »

Přijměte i odemě přání krásného počasí a příjemného setkání . Krásný sraz !!! :lol: :P 8)
Frontera B 2.2 DTI pneu BF Goodrich ALL Terain T/A CB Alamat 295
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Díky chlapi.
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nimrod »

Pánové a případné dámy, omlouvám se, ale bohužel se srazu nezůčastním. :cry: Bohužel na poslední chvíli došlo k nejhoršímu. Předvčírem mě ulehla malá s horečkama a dneska v poledne mladej a teď večer ve finále i moje drahá polovička. Takže je tímto ze mě od této chvíle muž v domácnosti a musím se starat o celou rodinu. Pokusím se Vám tam poslat alespoň trička a samolepky. :cry: Moc se všem omlouvám a strašně, ale strašně Vám přeji aby se Vám sraz vydařil a vše vyšlo dle plánu a všichni se vrátili v pořádku a ve zdraví a minimálními škodami na svých miláčcích domů.
Za tým OFFROAD-FRONTERA
Nimrod
Revize LPG: servis@offroad-frontera.com
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Jasně,hlavně ať jsou brzo zdrávi.
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
Hofik
Začínající diskutér

Příspěvek od Hofik »

Tak si to tam užijte,hlavně ve zdraví zpět do stájí.Pro mně je to daleko i když jsem hodně váhal a chvílema byl rozhodnutej že pojedu.Místo toho začínam moje neoblíbené kolečko mezi finančním úřadem,sociálkou,pojišťovnou,účetní a kanceláří.A protože jsem typický český podnikatel,tak tento víkend vzpomínam,hledam a nenacházim účty které potřebuju a už dávno měli být správně založené. Prostě rodeo.
Tak se tam mějte a už se těšim na foto a video.Až bude něco v severních čechách tak jedu
HOFIK,Frontera 2.2 16V,rok96(dlouhá)
Avia A31 sklápěč
Renault Kangoo 1.4,rok 99
Suzuki Samurai 1.3
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

václav píše:To ses nechala Modrásku vyfotografovat ??? :oops: :lol: :shock: Moc pěkné... :shock: :oops: :twisted:
nooojasňačky, že jo!!!! ale museli mne dlouho přemlouvat do žluté....já tvrdila,že modrááá je dobráááááá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

HOFICI3 píše:Tak si to tam užijte,hlavně ve zdraví zpět do stájí.Pro mně je to daleko i když jsem hodně váhal a chvílema byl rozhodnutej že pojedu.Místo toho začínam moje neoblíbené kolečko mezi finančním úřadem,sociálkou,pojišťovnou,účetní a kanceláří.A protože jsem typický český podnikatel,tak tento víkend vzpomínam,hledam a nenacházim účty které potřebuju a už dávno měli být správně založené. Prostě rodeo.
Tak se tam mějte a už se těšim na foto a video.Až bude něco v severních čechách tak jedu
hele hele nedělej, já jsem účetní a někteří ti zhovadilci mi ty papíry nosí právě teď, TAKŽE:výmluvy!!!! Kdyby jsi chtěl....sorry :mrgreen:
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

VOJTO.....držím pěsti, tuhletu sbornou mít na starosti!!! hodně štěstííííí...už se těším na fotečky!!!
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Odpovědět

Zpět na „Srazy Fronter“