Cooper Discoverer ATR na sněhu
-
Jointy
dodatek
Tak zástěrky už jsou dole, přišlo na řadu i ohýbání plastu za tepla --- a škrtá to dál
. už si připadám jako blbec, budu to muset znovu rozebrat a sáhnout na samotnej blatník o kterej je to opřený, jinak to nevidim.
Srandovní je jak se lidi otáčej když někde poblíž parkuju a ozývají se hlasité zvuky od předních kol.
Ba ne, samotnýho mě to štve snad s tim půjde něco udělat.
Tyhle rady jsem píšu, kdyby někdo měl stejný nápady jako já a následný řešení, jelikož pro Fronteru "B" tady toho o pneumatikách moc neni.
Srandovní je jak se lidi otáčej když někde poblíž parkuju a ozývají se hlasité zvuky od předních kol.
Ba ne, samotnýho mě to štve snad s tim půjde něco udělat.
Tyhle rady jsem píšu, kdyby někdo měl stejný nápady jako já a následný řešení, jelikož pro Fronteru "B" tady toho o pneumatikách moc neni.
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Slaava
- Moderátor
Gumy
To už je pěknej rozměr.patas píše:ja mam na svym Acku 265/75 R16 a uplne bez problemu :-)Kupodivu sem nemusel nic rezat ani upravovat a dokonce mi je schvalili v homologacni kancelari takze je mam i ve velkem TP
-
Rosta
...jako ze mas oficialni lejstro, ze t na tom aute muze byt? Na koho se mam obratit, abych tim lejstrem taky disponoval. Diky za radu ...patas píše:ja mam na svym Acku 265/75 R16 a uplne bez problemu :-)Kupodivu sem nemusel nic rezat ani upravovat a dokonce mi je schvalili v homologacni kancelari takze je mam i ve velkem TP
- Slaava
- Moderátor
Legalizace špalků
Někde je to tu psaný, nevím ale kde. Zeptej se na Opelu, oni ti daj kontakt.Rosta píše:...jako ze mas oficialni lejstro, ze t na tom aute muze byt? Na koho se mam obratit, abych tim lejstrem taky disponoval. Diky za radu ...patas píše:ja mam na svym Acku 265/75 R16 a uplne bez problemu :-)Kupodivu sem nemusel nic rezat ani upravovat a dokonce mi je schvalili v homologacni kancelari takze je mam i ve velkem TP
- Slaava
- Moderátor
Zápis do TP
Nebo se koukni na http://www.e-pneumatiky.cz/menu/typovy- ... kol-do-tp/ - já to ale nečetl!
- Slaava
- Moderátor
31X10,5 R15
Já je tam mám - teda v evropském značení ale mám. A je to původní hodnota, není to měněný. Hodně gum se pak prodává s dvojím značením, takže i když si koupíš třeba 31x10,5 R15, tak je tam napsáno i 255/75 R15.Rosta píše:...no jde spis o to, jestli se opravdu daji 31x10,5 ofiko napsat do technicaku