Cooper Discoverer ATR na sněhu

Vše co se bude týkat pneumatik, protektorů a disků. Rozměry, huštění, vzorky, údržba, doporučení, atd. Všechny modifikace Frontera.

Který výrobce produkuje nejkvalitnější pneumatiky pro offroad ???

Bridgestone
0
Žádná hlasování
Cooper
4
36%
Goodyear
2
18%
Michelin
0
Žádná hlasování
-jiný výrobce
5
45%

Celkem hlasů: 11

Jointy

dodatek

Příspěvek od Jointy »

Tak zástěrky už jsou dole, přišlo na řadu i ohýbání plastu za tepla --- a škrtá to dál :shock: . už si připadám jako blbec, budu to muset znovu rozebrat a sáhnout na samotnej blatník o kterej je to opřený, jinak to nevidim.

Srandovní je jak se lidi otáčej když někde poblíž parkuju a ozývají se hlasité zvuky od předních kol.
Ba ne, samotnýho mě to štve snad s tim půjde něco udělat.

Tyhle rady jsem píšu, kdyby někdo měl stejný nápady jako já a následný řešení, jelikož pro Fronteru "B" tady toho o pneumatikách moc neni.
patas
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patas »

ja mam na svym Acku 265/75 R16 a uplne bez problemu :-)Kupodivu sem nemusel nic rezat ani upravovat a dokonce mi je schvalili v homologacni kancelari takze je mam i ve velkem TP
Slaava
Moderátor

Gumy

Příspěvek od Slaava »

patas píše:ja mam na svym Acku 265/75 R16 a uplne bez problemu :-)Kupodivu sem nemusel nic rezat ani upravovat a dokonce mi je schvalili v homologacni kancelari takze je mam i ve velkem TP
To už je pěknej rozměr. 8)
Rosta

Příspěvek od Rosta »

patas píše:ja mam na svym Acku 265/75 R16 a uplne bez problemu :-)Kupodivu sem nemusel nic rezat ani upravovat a dokonce mi je schvalili v homologacni kancelari takze je mam i ve velkem TP
...jako ze mas oficialni lejstro, ze t na tom aute muze byt? Na koho se mam obratit, abych tim lejstrem taky disponoval. Diky za radu ...
Slaava
Moderátor

Legalizace špalků

Příspěvek od Slaava »

Rosta píše:
...jako ze mas oficialni lejstro, ze t na tom aute muze byt? Na koho se mam obratit, abych tim lejstrem taky disponoval. Diky za radu ...
Někde je to tu psaný, nevím ale kde. Zeptej se na Opelu, oni ti daj kontakt.
Slaava
Moderátor

Zápis do TP

Příspěvek od Slaava »

Nebo se koukni na http://www.e-pneumatiky.cz/menu/typovy- ... kol-do-tp/ - já to ale nečetl!
Rosta

Příspěvek od Rosta »

...no jde spis o to, jestli se opravdu daji 31x10,5 ofiko napsat do technicaku
Slaava
Moderátor

31X10,5 R15

Příspěvek od Slaava »

Rosta píše:...no jde spis o to, jestli se opravdu daji 31x10,5 ofiko napsat do technicaku
Já je tam mám - teda v evropském značení ale mám. A je to původní hodnota, není to měněný. Hodně gum se pak prodává s dvojím značením, takže i když si koupíš třeba 31x10,5 R15, tak je tam napsáno i 255/75 R15.
Odpovědět

Zpět na „PNEUMATIKY“