Startování v zimě u 2,2DTI
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
Re: Startování v zimě u 2,2DTI
hadicky prepadov su menene pred 2 rokmi....
skor sa mi nepaci, ze po nastartovani sa z vyfuku vyvali oblak dymu, niekedy poriadne veliky, v zavislosti ako dlho stala, resp. ako dlho tocila kym to chytilo ... ale potom uz ide ako hodinky, ziadne čmudenie... robi to este niekomu?
skor sa mi nepaci, ze po nastartovani sa z vyfuku vyvali oblak dymu, niekedy poriadne veliky, v zavislosti ako dlho stala, resp. ako dlho tocila kym to chytilo ... ale potom uz ide ako hodinky, ziadne čmudenie... robi to este niekomu?
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
- stavitel1
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
ja si myslím že to je uplne normalne podla mna ked startujes tak ti hned prví vstrek nafty neodpaly a to je tem dym a to robi každy dizel to vidim aj na sefovej alhambre ked ju makopne tak vybafne maly ale predsa oblak cierneho dymu ...ale možno sa mylim 
skype ,, stavitel2 ,, email ,, stavitel1@azet.sk ,, 2,2dti ,, 5dv.
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
serem na to ...
[[/quote]stavitel1 píše:ja si myslím ž�to je uplne normalne podla mna ked startujes tak ti hned prví �trek nafty neodpaly a to je tem dym a to robi každy�izel to vidim aj na sefovej alhambre ked ju makopne tak vybafne maly ale predsa oblak cierneho dymu ...ale možno � mylim
tiez mam zato, ze pokial to nakoniec vzdy chyti .... a ono to zatial vzdy chytilo
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
Re: Startování��ě �2�D�
Naposledy upravil(a) Pavel Mirtl dne 03 pro 2008 10:22, celkem upraveno 2 x.
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
Re: Startování��ě �2�D�
Ku
Naposledy upravil(a) Pavel Mirtl dne 03 pro 2008 10:18, celkem upraveno 1 x.
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
Re: Startování� zimě �2,2DTI
tak dik za radu, verim ze si to myslel dobrePavel Mirtl píše:Startuji krátký� starty,to znamená �a 2x prot.motor a stop až d�chvíle �y cítíš že ��n�u c�tnout no a pak podržím a zpra��a po vyvalení dýmu šlape�rá�é p�točení �vá�ak 3x,�.P�ud�e�od nulou a nebo v létě chytne okamžitě.Ž�v�í svíčky musíš v�ě�t vše�ny,��e jedn��bo d� to j�špatně,vždy celou sadu Příteli.Mno� zda�.���
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Jsem si taky početl. 
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
Re: Startování�������
nejde mi to,sorka
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
Re: Startováni
neboj, pointu som zachytilPavel Mirtl píše:nejde mi to,sorka
zhavice som zatial nemenil, mechanik ich meral a skusal a nemusia sa ...
bude to stopro padanie nafty, aj ked prepadove hadicky su nove... lebo robi to aj v lete, zima za to moze len minimalne ... ale som lemra sa zas niekomu prosit a byt koli takej blbosti tyzdne bez auta, tak na to zatial ....
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
No já bych to raději opravil,aby ti jednou nespadla nafta tak že to nenastartuješ*pt* píše:neboj, pointu som zachytilPavel Mirtl píše:nejde mi to,sorka![]()
bude to stopro padanie nafty, aj ked prepadove hadicky su nove... lebo robi to aj v lete, zima za to moze len minimalne ... ale som lemra sa zas niekomu prosit a byt koli takej blbosti tyzdne bez auta, tak na to zatial ....
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
fuuuu, ale to asi nemas automat?Franta píše:No já bych to raději opravil,aby ti jednou nespadla nafta tak že to nenastartuješ*pt* píše:neboj, pointu som zachytilPavel Mirtl píše:nejde mi to,sorka![]()
bude to stopro padanie nafty, aj ked prepadove hadicky su nove... lebo robi to aj v lete, zima za to moze len minimalne ... ale som lemra sa zas niekomu prosit a byt koli takej blbosti tyzdne bez auta, tak na to zatial ....Ale přišel jsem na to ,že pokud ti dojde nafta na roztáhnout se to dá.Mám vyzkoušeno.Asi před 14ti dny mi došla nafta jelikož mi budíky neukazují a podle počítače jsem tam měl ještě dost nafty. Asi 6-7 km před Ostravou jsem zůstal viset a šel pěšky na pumpu koupil kanystr do něj natankoval a šel těch 7km pěšky zase zpátky,nalil do nádrže a nastartovat to nešlo,naštěstí jsem stopnul mladíka z dodávkou /za což mu děkuji/ a ten mě roztáhl.Chytlo to asi na 50ti metrech a já frčel vesele domů.
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Tak, nemám automat. 
- RAV9
- Začínající diskutér
ked ti dojde nafta a ono sa to zavzdusni tak to ide roztahnout? to mi je novinkaFranta píše:Tak, nemám automat.[
a to klasicky?
Land Rover Discovery 2
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
Bylo mi řečeno že i ve značkovém servisu to roztahují,nebají totiž ten bazmek na natažení nafty,docela soda.
- farmář
- Moderátor
protože jsou kurvy nevybavený
to máš jako s brzdovkou. Výměnu uděláš pumpičkou, normálně nasaješ na odvzdušňováku,ale kdejakej servis potřebuje dva magory, aby jeden šlapal. To si můžeš udělat v garáži taky!
ale oni si vezmou prachy za oba. Tobě stačí synátor, švára nebo soused,aj žena to ušlápne.Horor.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra