Startování v zimě u 2,2DTI

Vše o dieslových motorech (2.2, 2.3, 2.5, 2.8)
Odpovědět
*pt*
Pokročilý diskutér

Re: Startování v zimě u 2,2DTI

Příspěvek od *pt* »

hadicky prepadov su menene pred 2 rokmi....
skor sa mi nepaci, ze po nastartovani sa z vyfuku vyvali oblak dymu, niekedy poriadne veliky, v zavislosti ako dlho stala, resp. ako dlho tocila kym to chytilo ... ale potom uz ide ako hodinky, ziadne čmudenie... robi to este niekomu?
mfg

*pt*

Lexus NX200t
stavitel1
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stavitel1 »

ja si myslím že to je uplne normalne podla mna ked startujes tak ti hned prví vstrek nafty neodpaly a to je tem dym a to robi každy dizel to vidim aj na sefovej alhambre ked ju makopne tak vybafne maly ale predsa oblak cierneho dymu ...ale možno sa mylim :roll:
skype ,, stavitel2 ,, email ,, stavitel1@azet.sk ,, 2,2dti ,, 5dv.
*pt*
Pokročilý diskutér

serem na to ...

Příspěvek od *pt* »

stavitel1 píše:ja si myslím ž�to je uplne normalne podla mna ked startujes tak ti hned prví �trek nafty neodpaly a to je tem dym a to robi každy�izel to vidim aj na sefovej alhambre ked ju makopne tak vybafne maly ale predsa oblak cierneho dymu ...ale možno � mylim :roll:
[[/quote]

tiez mam zato, ze pokial to nakoniec vzdy chyti .... a ono to zatial vzdy chytilo :grin:
mfg

*pt*

Lexus NX200t
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Re: Startování��ě �2�D�

Příspěvek od Pavel Mirtl »

:roll:
Naposledy upravil(a) Pavel Mirtl dne 03 pro 2008 10:22, celkem upraveno 2 x.
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Re: Startování��ě �2�D�

Ku
Naposledy upravil(a) Pavel Mirtl dne 03 pro 2008 10:18, celkem upraveno 1 x.
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
*pt*
Pokročilý diskutér

Re: Startování� zimě �2,2DTI

Příspěvek od *pt* »

Pavel Mirtl píše:Startuji krátký� starty,to znamená �a 2x prot.motor a stop až d�chvíle �y cítíš že ��n�u c�tnout no a pak podržím a zpra��a po vyvalení dýmu šlape�rá�é p�točení �vá�ak 3x,�.P�ud�e�od nulou a nebo v létě chytne okamžitě.Ž�v�í svíčky musíš v�ě�t vše�ny,��e jedn��bo d� to j�špatně,vždy celou sadu Příteli.Mno� zda�.���
tak dik za radu, verim ze si to myslel dobre :lol:
mfg

*pt*

Lexus NX200t
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta44 »

Jsem si taky početl. :wink:
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Re: Startování�������

nejde mi to,sorka
*pt*
Pokročilý diskutér

Re: Startováni

Příspěvek od *pt* »

Pavel Mirtl píše:nejde mi to,sorka
neboj, pointu som zachytil ;)
zhavice som zatial nemenil, mechanik ich meral a skusal a nemusia sa ...
bude to stopro padanie nafty, aj ked prepadove hadicky su nove... lebo robi to aj v lete, zima za to moze len minimalne ... ale som lemra sa zas niekomu prosit a byt koli takej blbosti tyzdne bez auta, tak na to zatial .... :)
mfg

*pt*

Lexus NX200t
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta44 »

*pt* píše:
bude to stopro padanie nafty, aj ked prepadove hadicky su nove... lebo robi to aj v lete, zima za to moze len minimalne ... ale som lemra sa zas niekomu prosit a byt koli takej blbosti tyzdne bez auta, tak na to zatial .... :)
No já bych to raději opravil,aby ti jednou nespadla nafta tak že to nenastartuješ :wink: Ale přišel jsem na to ,že pokud ti dojde nafta na roztáhnout se to dá.Mám vyzkoušeno.Asi před 14ti dny mi došla nafta jelikož mi budíky neukazují a podle počítače jsem tam měl ještě dost nafty. Asi 6-7 km před Ostravou jsem zůstal viset a šel pěšky na pumpu koupil kanystr do něj natankoval a šel těch 7km pěšky zase zpátky,nalil do nádrže a nastartovat to nešlo,naštěstí jsem stopnul mladíka z dodávkou /za což mu děkuji/ a ten mě roztáhl.Chytlo to asi na 50ti metrech a já frčel vesele domů. :lol:
*pt*
Pokročilý diskutér

Příspěvek od *pt* »

Franta píše:
*pt* píše:
No já bych to raději opravil,aby ti jednou nespadla nafta tak že to nenastartuješ :wink: Ale přišel jsem na to ,že pokud ti dojde nafta na roztáhnout se to dá.Mám vyzkoušeno.Asi před 14ti dny mi došla nafta jelikož mi budíky neukazují a podle počítače jsem tam měl ještě dost nafty. Asi 6-7 km před Ostravou jsem zůstal viset a šel pěšky na pumpu koupil kanystr do něj natankoval a šel těch 7km pěšky zase zpátky,nalil do nádrže a nastartovat to nešlo,naštěstí jsem stopnul mladíka z dodávkou /za což mu děkuji/ a ten mě roztáhl.Chytlo to asi na 50ti metrech a já frčel vesele domů. :lol:
fuuuu, ale to asi nemas automat?
mfg

*pt*

Lexus NX200t
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta44 »

Tak, nemám automat. :wink:
RAV9
Začínající diskutér

Příspěvek od RAV9 »

Franta píše:Tak, nemám automat. :wink:[
ked ti dojde nafta a ono sa to zavzdusni tak to ide roztahnout? to mi je novinka :grin: som myslel ze treba ist do servisu..
a to klasicky?
Land Rover Discovery 2
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Bylo mi řečeno že i ve značkovém servisu to roztahují,nebají totiž ten bazmek na natažení nafty,docela soda.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

protože jsou kurvy nevybavený :evil: to máš jako s brzdovkou. Výměnu uděláš pumpičkou, normálně nasaješ na odvzdušňováku,ale kdejakej servis potřebuje dva magory, aby jeden šlapal. To si můžeš udělat v garáži taky! :evil: ale oni si vezmou prachy za oba. Tobě stačí synátor, švára nebo soused,aj žena to ušlápne.Horor.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Odpovědět

Zpět na „Dieselové motory“