Česká servisní knížka
-
Rosta
PM píše:Tak už mám doma to, co jsem sháněl. (díky nejmenovaný dárče)
Mimo jiné se dá ze servisní knížky taky vyčíst to, že ani výrobce Fronterek netvrdí, že oleje v diferácích jsou doživotní, jak už zde bylo v mnoha tématech probíráno, ale předepisuje kontrolu oleje po 15 tkm a výměnu po 45 tkm.
...no ale 45 tkm je konec zivotnosti auta a nejvyssi cas vyrazit do autosalonu pro novy, ne?
- Slaava
- Moderátor
Zabít Nimroda
Tak to se omlouvám, přebral jsem informaci tuším od Nimroda, takže zabíte jeho!!! :DPM píše:Mimo jiné se dá ze servisní knížky taky vyčíst to, že ani výrobce Fronterek netvrdí, že oleje v diferácích jsou doživotní, jak už zde bylo v mnoha tématech probíráno, ale předepisuje kontrolu oleje po 15 tkm a výměnu po 45 tkm.
- PM palkon
- Diskuzní Nováček
To nic, možná, že pro Áčka platí něco jiného, já mám Bčko. Taky to nemění nic na tom, že ve značkovém servise stejně budou tvrdit cosi o doživotní náplni. Týden nato jsem z diferáku vylil rezavou sračku s vůní po žumpě. Málem jsem se z toho poblil.
Někde tady na netu jsem náhodou viděl vedle sebe dva obrázky difu, obyč a samosvor a teď, kyž je potřebuju, tak je nemůžu najít. Nevíte kde je najdu? Mám podezření na obyč. dif. na svém autě.
Někde tady na netu jsem náhodou viděl vedle sebe dva obrázky difu, obyč a samosvor a teď, kyž je potřebuju, tak je nemůžu najít. Nevíte kde je najdu? Mám podezření na obyč. dif. na svém autě.
Frontera B 2.2dti dlouhá automat
-
Rosta
PM píše:To nic, možná, že pro Áčka platí něco jiného, já mám Bčko. Taky to nemění nic na tom, že ve značkovém servise stejně budou tvrdit cosi o doživotní náplni. Týden nato jsem z diferáku vylil rezavou sračku s vůní po žumpě. Málem jsem se z toho poblil.
...zvedni vobě zadni kola, otoč a budeš vedět