Bodylift - jak na to, poznatky, zkušenosti a dotazy
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
- Slaava
- Moderátor
Bodylift
To sem krapet nepochopil. Silentbloky sou skoro každej v jiný rovině, jenže tím, že budku zvedneš o určitou hodnotu, budou všechny distance, co si musíš nechat udělat, stejně dlouhý.vojtech.kloud píše:OKnechám v práci vytočit na CNC soustruhu,bo co to tu maj za klumprty a vlítnu na to a když si nebudu vědět rady budu řvát o pomoc
, jinak vejšku mají všechny stejnou,že??? Na rámu je to všude ve stejný rovině ( výška mezi boudou a rámem ) po obvodu auta
![]()
![]()
- Slaava
- Moderátor
Bodylifted
Koukám, že bodylift se rozmáhá. Za chvíli bude problém potkat nenazvedanýho Froncka.
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
- Slaava
- Moderátor
Šrouby
U 2,3TD chlazení nepotřebuje žádný výrazný změny, chce to jenom pootočit některýma hadicema aby se nekrabatily. Hlavní problém je ale s vrtulí chladiče na viskospojce. Buďto musíš hnout s chladičem nebo vrtuli nahradit elektrickou.vojtech.kloud píše:Jo,to jo,silentbloky jsou každej v jiný rovině,ale jsou všechny stejně velký, ještě jsem se tu nějak nedočetl japas to vyřešil s těmi delšími šrouby a jak maj bejt dlouhý a jaks vyřešil to chlazení,ty seš ale tajnůstkář!!!!! Tak to koukej vybalit
Dýlku šroubů ti neřeknu, prostě ty původní vyhodíš a místo nich dáš od dýlku distanců delší šrouby. Problém je, že v ČB se mi nepodařilo sehnat pevnostní šrouby s jemným stoupáním, který musíš dát do třech zadních párů silentbloků. Přední tři páry maj šrouby s maticí, takže tam můžeš dáš šrouby s normálním stoupáním.
- Slaava
- Moderátor
Price
Předních šest sem koupil s normálním stoupáním u Prince, zadních šest sem provizorně nahradil nepevnostní závitovou tyčí, zakoupenou taky u toho malýho pop-funky-úchyla.vojtech.kloud píše:No a kdes ty šrouby teda sehnal,já to z tebe snad nedostanu :D :D :D
- Slaava
- Moderátor
Šrouby
Help, prosím pomozte mi. Potřebuju pevnostní šrouby M10x1,25 o délce 150mm s šestihranou hlavou, ideálně pozinkovaný. Šest kousků. Tady v ČB jsem sehnal jenom nepevnostní závitovou tyč s tímhle závitem. Kdyby mi někdo poradil, kde to tady v okolí Budějc koupit nebo kdyby mi je někdo koupil v nějakým civilizovanějším koutě republiky a poslal, tak bych byl neskonale vděčen. Je to dost urgentní a nevím jak s tím hnout.
Díky, děcka.
Díky, děcka.
-
Roman
Re: Šrouby
Slaavo, kdyby bylo nejhůř, tak mi dej vědět, nechám Ti je udělat a zušlechtit (navrhuji materiál 14260 příp. 15260). Jen je na to třeba trochu času (cca. týden až dva). Nejlepší by sice bylo závity naválcovat, ale tyhle rolny nikdo ze známých nemá a při jejich ceně ani mít nebude. Tak se případně ozvi.
- Slaava
- Moderátor
Re: Šrouby
Monstr řešení! Stačilo by to asi i jako závitová tyč bez hlavy. Díky za nabídku, ozvu se podle toho, jak dopadnu se šoubama. Díkes...Roman píše:Slaavo, kdyby bylo nejhůř, tak mi dej vědět, nechám Ti je udělat a zušlechtit (navrhuji materiál 14260 příp. 15260). Jen je na to třeba trochu času (cca. týden až dva). Nejlepší by sice bylo závity naválcovat, ale tyhle rolny nikdo ze známých nemá a při jejich ceně ani mít nebude. Tak se případně ozvi.
...Prince na Rudolfovský ty šrouby nemá.

- Slaava
- Moderátor
Samovýroba šroubů, jak hluboko jsem klesl... :-(
Díky, zkusím to nejdřív sehnat v krámě, pak příde na řadu samovýroba. Matroš bude asi krapet problém.vojtech.kloud píše:Mistře Slaavo, pokud si seženeš matroš,tak ti je můžu nechat udělat v práci
- farmář
- Moderátor
šroubové království je v Zeppy (spoj.materiál) v Pluhově Žďáru.Mám od nich i světe zboř se pevnostní závitovku.A že mi všichni tvrdili vše možné o její neexistenci.Zkus Google,zvedači
ne že si mne tam pak pro něco pošleš!!!
je to velkoobchod, určo ale znaj PPL či jinej cajk 
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra