Rozdělení OFF ROAD,SUV,PICK UP,OSTATNÍ
-
Pavel M
- Začínající diskutér
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
- Slaava
- Moderátor
Čvonč
Já to samý. V době, kdy sem o něm uvažoval, sem někde čet, že je jich v ČR jenom cca stovka. Už se vidím, jak na to sháním frflík čvonče na udělátko bazmegu... to mi stačí i u Froncka a těch je jak sračekPavel Mirtl píše:Jo Ruňase jsem původně chtěl,odradilo mne malé množství aut u nás/náhr.díly a pod/,nádhernej běžec,jo a taky mám malou garáž.
- farmář
- Moderátor
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
Re: Čvonč
Dost jsem visel u Chorcheho na 4 Runner clubu a tam to o tý stovce ruňasů u nás myslim jeSlaava píše:Já to samý. V době, kdy sem o něm uvažoval, sem někde čet, že je jich v ČR jenom cca stovka. Už se vidím, jak na to sháním frflík čvonče na udělátko bazmegu... to mi stačí i u Froncka a těch je jak sračekPavel Mirtl píše:Jo Ruňase jsem původně chtěl,odradilo mne malé množství aut u nás/náhr.díly a pod/,nádhernej běžec,jo a taky mám malou garáž.
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
-
Žanek
NO o tom to myslím právě je.Někomu úplně stačí, že to jeho auto přejede jenom ten krtinec a víc nepotřebuje takže si klidně koupí třeba tu Škodovku ,která má mimochodem stejnou světlou výšku jako ty naše a nepotřebuje jezdit shválně někde po hrbech.Nechápu proč pomlouvat třeba SUV s různýma systémama náhonu kol atd..Jsou prostě lidi kterým to vyhovuje a stačí tak proč to hanit.Mě Frontera na to moje ježdění úplně stačí ale nebudu tvrdit jenom proto ,že ji vlastním,že je to nejlepší offroad co znám.A v neposlední řadě určitě hrají roli peníze.Frontera je snad nejlevnější terénní auto. Věřím tomu ,že i z našich řad by hodně lidí sáhlo po jiným autě s lepší výbavou-uzávěrky,přiřazení předního náhonu za jízdy a pod. pokud by toto stálo ve stejným roce výroby jako Frontera.Potom se tu chlapci strašně čílíte pokud ty naše auta někdo popluje.Neděje se to tady ale na některých stránkách taky??????? myslím pomlouvání a hanění SUV ?
Dělení aut je totiž móóóc zavádějící. A ted´do mě kluci šikovní ! 
-
Pavel M
- Začínající diskutér
Jan Sekanina píše:NO o tom to myslím právě je.Někomu úplně stačí, že to jeho auto přejede jenom ten krtinec a víc nepotřebuje takže si klidně koupí třeba tu Škodovku ,která má mimochodem stejnou světlou výšku jako ty naše a nepotřebuje jezdit shválně někde po hrbech.Nechápu proč pomlouvat třeba SUV s různýma systémama náhonu kol atd..Jsou prostě lidi kterým to vyhovuje a stačí tak proč to hanit.Mě Frontera na to moje ježdění úplně stačí ale nebudu tvrdit jenom proto ,že ji vlastním,že je to nejlepší offroad co znám.A v neposlední řadě určitě hrají roli peníze.Frontera je snad nejlevnější terénní auto. Věřím tomu ,že i z našich řad by hodně lidí sáhlo po jiným autě s lepší výbavou-uzávěrky,přiřazení předního náhonu za jízdy a pod. pokud by toto stálo ve stejným roce výroby jako Frontera.Potom se tu chlapci strašně čílíte pokud ty naše auta někdo popluje.Neděje se to tady ale na některých stránkách taky??????? myslím pomlouvání a hanění SUV ?![]()
Trochu mě pobavila ta věta o nejlevnějším teréňáku
Když jsem sázel na stůl 11tisíc EUR, rozhodně jsem si nepřipadal jako socka
FRONTERA B SPORT RS r.99´ 2,2DTI-16V automat;
5cm podložky +2,5cm bodylift, 2x4cm rozšíření, pneu 255/70/16", xenon lights . . . . SKYPE: pavelmed
5cm podložky +2,5cm bodylift, 2x4cm rozšíření, pneu 255/70/16", xenon lights . . . . SKYPE: pavelmed
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
Když vezmu co jsem do toho strčil po koupi,tak jsme na tom stejně.KH.Pavel M píše:Jan Sekanina píše:NO o tom to myslím právě je.Někomu úplně stačí, že to jeho auto přejede jenom ten krtinec a víc nepotřebuje takže si klidně koupí třeba tu Škodovku ,která má mimochodem stejnou světlou výšku jako ty naše a nepotřebuje jezdit shválně někde po hrbech.Nechápu proč pomlouvat třeba SUV s různýma systémama náhonu kol atd..Jsou prostě lidi kterým to vyhovuje a stačí tak proč to hanit.Mě Frontera na to moje ježdění úplně stačí ale nebudu tvrdit jenom proto ,že ji vlastním,že je to nejlepší offroad co znám.A v neposlední řadě určitě hrají roli peníze.Frontera je snad nejlevnější terénní auto. Věřím tomu ,že i z našich řad by hodně lidí sáhlo po jiným autě s lepší výbavou-uzávěrky,přiřazení předního náhonu za jízdy a pod. pokud by toto stálo ve stejným roce výroby jako Frontera.Potom se tu chlapci strašně čílíte pokud ty naše auta někdo popluje.Neděje se to tady ale na některých stránkách taky??????? myslím pomlouvání a hanění SUV ?![]()
Trochu mě pobavila ta věta o nejlevnějším teréňáku![]()
![]()
Když jsem sázel na stůl 11tisíc EUR, rozhodně jsem si nepřipadal jako socka![]()
![]()
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
-
Váza
- farmář
- Moderátor
chlapi používejte trochu enter, prosím, mám jen 15,4 LCD a tam
se tyhle superřádky nevejdou!!!!
cena je dooost vyrovnaná,
základní modely jsou všude dost podobně u stejně velkých aut,
speciální výbavy neberu na zřetel-jsou speciální.Proč je
hanět?každé auto má své plus i mínus a řidič je dost důležitej
prvek...tak proč to zkoušet čistě dle okamžitého dojmu...to je
nesmysl.Novináři si sjedou po silnici, nějakou lesní cestou a
nebo když už tak za pěkného počasí někde na dráze udělají pár
fotek...ale s novým autem.Kdyby mělo najeto 200000km a pak
ho vzali do terénu, poznali by jak je na tom s výdrží,být k tomu
hnusné počasí,trochu vypjatá situace a podobně...kdyby si ho
museli někde sami opravit...to už by mělo větší váhu.A takové
ty kecy jako ...tohle je nejlepší protože ho mám já,na za
čtrnáct dní jiné auto a jinej web ale stejný hlášky-nejlepší
auto je to co mě doveze a to v pohodě.Na tom se asi
shodneme,ne? A s čím si hrajeme...je jiná věc
Nimrode,Kondore, nějak mi to neformátuje text na stránku,
Vám ano?
se tyhle superřádky nevejdou!!!!
základní modely jsou všude dost podobně u stejně velkých aut,
speciální výbavy neberu na zřetel-jsou speciální.Proč je
hanět?každé auto má své plus i mínus a řidič je dost důležitej
prvek...tak proč to zkoušet čistě dle okamžitého dojmu...to je
nesmysl.Novináři si sjedou po silnici, nějakou lesní cestou a
nebo když už tak za pěkného počasí někde na dráze udělají pár
fotek...ale s novým autem.Kdyby mělo najeto 200000km a pak
ho vzali do terénu, poznali by jak je na tom s výdrží,být k tomu
hnusné počasí,trochu vypjatá situace a podobně...kdyby si ho
museli někde sami opravit...to už by mělo větší váhu.A takové
ty kecy jako ...tohle je nejlepší protože ho mám já,na za
čtrnáct dní jiné auto a jinej web ale stejný hlášky-nejlepší
auto je to co mě doveze a to v pohodě.Na tom se asi
shodneme,ne? A s čím si hrajeme...je jiná věc
Vám ano?
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
-
Žanek
- Slaava
- Moderátor
Světlá vejška
No jenže u Froncka je to pod difem, kdežto u Škodný je to pod celým podvozkem. :DJan Sekanina píše:...třeba tu Škodovku ,která má mimochodem stejnou světlou výšku jako ty naše...