Nejde za plynem

Vše o benzínových motorech (2.0, 2.2, 2.4, 3.2)
Mata.rc
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mata.rc »

ok dikas :D
rescuer
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rescuer »

No s tou ŘJ mám taky problém... Největší problém je asi sehnat soft :-( už tady s tím pár lidí pěkně dlouho otravuju a prd :-( Takže do témata motory sem tal nový téma kde prosím o hilfe, kdo je ochotný písněte tam :-)
Kondor
Site Admin
Bydliště: Blansko, Jihomoravský kraj; FRONTERA 3.2i V6, AUT, už je zvýšená, ostatní zatím základ ...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kondor »

Ahoj, tak to je stále jedno a to samé, co jsme tady už psali. Mám ten samý motor a ty samé problémy se špatně naprogramovanou jednotkou ECU. Nejlepší na tom je, že sami Opláci ve svých interních opravářských materiálech toto označují za vadu z výroby. Bohužel, při pokusu o programování ECU u Opla přes kabel bez demontáže jsme se nedobrali kýženého výsledku, páč ECU umožnila vše, jen zápis do paměti nee. Takže konstatovali jen potřebu výměny ECU za novou se správným software.

Když jsme je požádali o tu správnou verzi software, tak moc ochotní nebyli, i když se pak nechali ukecat a začali ho shánět, ale po konzultaci s ofiko importérem řekli, že to samostatně vypreparovat nejde. Takže smůla.

Jinak u Ačka 2.2. benzín hledej palivový filtr na vnitřní straně rámu pod pravými zadními dveřmi.
Za tým OFFROAD-FRONTERA
Kondor
SERVIS: Chudčice u Brna; servis@offroad-frontera.com; tel.: 608723149
NAHR. DÍLY: Blansko; prodej@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
DOVOZY, ODTAHY, LPG: posta@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
Mata.rc
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mata.rc »

Už sem ho našel a zlepšilo se to! Te´d mi to dělá jenom opčas, jako kdyby byl motor náladovej. A když se mi to stane tak pak mám konec výfuku trošku za černěnej jinak ale kouř normál žádné lišky!
midnight_man
Diskuzní Nováček

Re: Nejde za plynem

Příspěvek od midnight_man »

To "zadusenie" pri pridaní plynu je normálka? Robí mi to taktiež + mierne rapotanie od vyfukovych zvodov....vyfukat eepromu von a prepisat nie je problem, horšie je to s tým softom a immom. Mate niekto spravny soft do toho motora? dakujem

/// Vie sa ktore čisla ECU sú "vadné" od vyroby?
Opel Frontera 2.2.i, "A" Long
Odpovědět

Zpět na „Benzinové motory“