policajt v civilu versus řidič
-
Radim Solanský
- Začínající diskutér
policajt v civilu versus řidič
Zdar chlapi, nedalo mně to abych se s Vámi nepodělil o dnešní zážitek.
Jel jsem s dodávkou s pneuservisu s přezutýmy koly na lesácký traktor. S tavoval jsem se ještě v servisu mot. pil chlapům pro nějaké věci. V tom mne dojel chlap v modré fábii s ostravskou spz, v civilu vylezl s auta ukázall a ihned složil průkaz kriminální služby a začal buzerovat že mi nejdou blinkry. A tak dále, já na něj hledějl jak puk. Podotýkám buzeroval na soukromém pozemku a pak jel do piče. Když jsem s prodejny vyjížděl asi za půl hodiny tak jsem ho zrovna viděl přijíždět, zablokoval mi cestu a začal znovu buzerovat čurálk. Tak jsem to vzal po starý on to objel a znovu tak jsem mu vynadal do čuráku a poslal ho do piče. On že je to na správní řízení. Jinak jeho popis je asi tento, výška max 170cm, štíhlý suchar, špinavý blonďák, věk kolem padesátky. Když ho potkáte tak si dejte pozor a vyzvedně te si od něj průkaz a opiš te si iniciály aby měl čurák popiči. Kdybych to udělal tak už teď mu můj právník dobře topí čurákovi. Jinak jsou to pěkní hajzlové, kradou jak se dá a pak to na někoho hodí.
Jel jsem s dodávkou s pneuservisu s přezutýmy koly na lesácký traktor. S tavoval jsem se ještě v servisu mot. pil chlapům pro nějaké věci. V tom mne dojel chlap v modré fábii s ostravskou spz, v civilu vylezl s auta ukázall a ihned složil průkaz kriminální služby a začal buzerovat že mi nejdou blinkry. A tak dále, já na něj hledějl jak puk. Podotýkám buzeroval na soukromém pozemku a pak jel do piče. Když jsem s prodejny vyjížděl asi za půl hodiny tak jsem ho zrovna viděl přijíždět, zablokoval mi cestu a začal znovu buzerovat čurálk. Tak jsem to vzal po starý on to objel a znovu tak jsem mu vynadal do čuráku a poslal ho do piče. On že je to na správní řízení. Jinak jeho popis je asi tento, výška max 170cm, štíhlý suchar, špinavý blonďák, věk kolem padesátky. Když ho potkáte tak si dejte pozor a vyzvedně te si od něj průkaz a opiš te si iniciály aby měl čurák popiči. Kdybych to udělal tak už teď mu můj právník dobře topí čurákovi. Jinak jsou to pěkní hajzlové, kradou jak se dá a pak to na někoho hodí.
- farmář
- Moderátor
víš proč dopraváci jezdí dva?aby to nebylo tvrzení proti tvrzení.Jinak...pravomoci mají rozsáhlé,ale na blinkry??nebyl to Simír??
víš ty jakej by měl průser,kdyby po tobě např.chtěl úplatek že to neřekne?jestli je to ehm tak a tys to tady nechtěl jen psát, tak normálně na něj dej stížnost inspekci.Fakt že jo.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
-
Rosta
Re: policajt v civilu versus řidič
...este si mu to mel napsat, aby to nahodou jak zas sedne do auta nezapomnel. Idiot. A jinak jestli moc prudil a mas opsany inicialy, tak bych normalne poslal na inspekci, ze zadal uplatek a ze jsi mu ho dal. At mu spolusoudruzi aspon trochu zatopi.Radim Solanský píše:... tak jsem mu vynadal do čuráku a poslal ho do piče...
- Slaava
- Moderátor
Stát
...což je rozumný řešení. Když si budeš stěžovat, tak ti může shořet auto nebo se ti může stát nehoda - od toho tu máme státní organizace. Je to druh mafie.vojtech.kloud píše:Chytit za krk,vzít montpákou po palici a hodit do škarpy ZMRDA ZAMINDRÁKOVANÝHO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
-
Radim Solanský
- Začínající diskutér
- pato
- Pokročilý diskutér
-
Rosta
...chlaci, v oblasti uplatku existuje, ze pokud jdes s oznamenim a nejses uplne blbej, tak projevis ucinnou litost (nebo tak nejak) a nemuzes byt narcen z uplatkarstvi. Takze bych se nebal, ze me nekdo bude honit jako zloducha. Problem je, kdyz se na tebe nekdo domluvi a chyti te pri predavani, pak jsi samozrejme odpovedny za sve jednanivojtech.kloud píše:Ano,úplatek dát nebo vzít je stejný trestný čin, takže toho hajzla vzít, ale ŽELEZNOU TYČÍ PO PALICI !!!!!!!!
- Slaava
- Moderátor
Bankovka
...no co! Sem dalekozrakej a bez brejlí sem si nevšim, že místo kontrolního ústřižku od povinnýho ručení podávám příslušníkovi-orgánovi bankovku...
...shodou okolností se mi pak něco podobnýho stalo u soudního přelíčení.
:D
...shodou okolností se mi pak něco podobnýho stalo u soudního přelíčení.
-
Radim Solanský
- Začínající diskutér
- Slaava
- Moderátor
Krim na Krymu
To sem jenom tak hypotetizoval... ale v pátek mi volali z berňáku, že ukončili kontrolu a že si mám přijít pro výsledek, tak tuhle praktiku možná využiju. Kdybych tak pět let neposlal žádnej příspěvek, tak to neklaplo a raději to nezkoušejte zopakovat. 
- farmář
- Moderátor
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér