Zaseklé přední brzdy, porucha vývěvy a HLAVNĚ HRUBO HLÁŠEK!

Brzdový systém všech modifikací Frontera.
Odpovědět
Slaava
Moderátor

Kadet

Příspěvek od Slaava »

Rosta píše:...ale na redukci jsme to z ty garaze proste vyrvali :lol:
Jo? A na kolik částí? :twisted:
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

Asi moc sofistikovanej dotaz-nešlo to zpočítat :lol: :lol: :lol:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Slaava
Moderátor

Na kusy

Příspěvek od Slaava »

:lol:
Rosta

Příspěvek od Rosta »

...fpohode, nejaky drobnosti sice odpadly, ale jinak auto jako 1 kus. To vis kvalita od Adama :lol:
Slaava
Moderátor

Adam

Příspěvek od Slaava »

Rosta píše:...fpohode, nejaky drobnosti sice odpadly, ale jinak auto jako 1 kus. To vis kvalita od Adama :lol:
Tak to je škoda, že máme ty japonský pekáče. :wink:
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

:lol: :lol: :lol:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
merlin

zaseklé brzdy

Příspěvek od merlin »

Hele inteligenti :lol: Všichni jsme měli zaseklé brzdy-já též ,já též,ale špekulovali jste proč se zasekávaj? :)
Aha -NE!!!
Já jsem zkusil jen takovou maličkost,třmeny jsem rozebral ,vyčistil potud vše stejné jako u jiných uživatelů,pak jsem opatrně odhrnul prachovky pístů a nastříkal WDéčkem a navíc jsem vodící čepy namazal grafitkou taktéž smíchanou s troškou WD.Ne moc,nesmí to být tekuté ale od té doby mám svatý klid.A nekamenujte mě za tu grafitovou vazelínu.Teplotní odolnost je dobrá. :wink:
Merlin-Petr
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: zaseklé brzdy

Příspěvek od Franta44 »

merlin píše:Hele inteligenti :lol: Všichni jsme měli zaseklé brzdy-já též ,já též,ale špekulovali jste proč se zasekávaj? :)
Aha -NE!!!
Já jsem zkusil jen takovou maličkost,třmeny jsem rozebral ,vyčistil potud vše stejné jako u jiných uživatelů,pak jsem opatrně odhrnul prachovky pístů a nastříkal WDéčkem a navíc jsem vodící čepy namazal grafitkou taktéž smíchanou s troškou WD.Ne moc,nesmí to být tekuté ale od té doby mám svatý klid.A nekamenujte mě za tu grafitovou vazelínu.Teplotní odolnost je dobrá. :wink:
Merlin-Petr
Mě se kdysi stalo to samé na Felicii a udělal jsem to stejně jak popisuješ i s tou GRAFITKOU a od tě doby byl klid.Takže proti grafitce vůbec nic nemám spíš ji mohu doporučit.
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
merlin

Příspěvek od merlin »

To jsem rád,žes mě podpořil.Ono totiž na té grafitce je skvělé,že obsahuje právě tu mletou tuhu,takže nehrozí vysychání a tuhnutí jako u jiných typů vazelín.Prostě je pořád kluzná.
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta44 »

Taky ji dost používám ,kde je horko protože ten grafit tam zůstane a maže. A kdo maže ten............
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
Mira

Vývěva.

Příspěvek od Mira »

Zdarec Slaavo.
Mám na fronterce přesný problém s tou vývěvou. Nedává skoro žádný tlak takže bude zřejmně ve vnitř už vyběhaná. Nevíš jestli se to dá rozdělat a nějak repasovat ? Je to rok výroby 1992 a samostatný náhradní vnitřek objednat v opla nejde. Ti pitomci mi řekli, že se dá objednat jedině nová vývěva i s přimontovaným alternátorem ze 28.000,-. Jsou úplně mimo. :( :D
Slaava
Moderátor

Re: Vývěva.

Příspěvek od Slaava »

Mira píše:Zdarec Slaavo.
Mám na fronterce přesný problém s tou vývěvou. Nedává skoro žádný tlak takže bude zřejmně ve vnitř už vyběhaná. Nevíš jestli se to dá rozdělat a nějak repasovat ? Je to rok výroby 1992 a samostatný náhradní vnitřek objednat v opla nejde. Ti pitomci mi řekli, že se dá objednat jedině nová vývěva i s přimontovaným alternátorem ze 28.000,-. Jsou úplně mimo. :( :D
Vývěva je jednoduchá věc, je to jenom pár věcí a dá se snadno zrepasovat i v domácích podmínkách.
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Ježíši,panebože vývěva s altíkem v brzdách,já se z Vás snad poseru,koukejte to přestěhovat do sekce gumy a podgumí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Vývěva ovládaná alternátorem dodává ovládací tlak posilovači brzd,bez kterého posilovač brzd neposiluje :(
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Re: Vývěva

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Slaava píše:
Pavel Mirtl píše:Ježíši,panebože vývěva s altíkem v brzdách,já se z Vás snad poseru,koukejte to přestěhovat do sekce gumy a podgumí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vývěva je součástí posilovače brzd.
pardon :lol:
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
Odpovědět

Zpět na „BRZDY“