Váha soustruhu
-
George 3D
- Začínající diskutér
Re: Váha soustruhu
Ale houby, nikoho nezaměstnám, já bych byl strašnej šéf a tohle mám jen na takový to domácí kutění. Prostě potřebuju hřebík, tak než bych letěl do krámu, tak si ho radši vysoustružím
Janeš: Z Pístiny, je to ta samá vesnice, kde léta hnije na zahradě lokomobila. Tak jsem aspoň od jeho skorosouseda v sobotu zachránil malou frézku FHS 16.
Janeš: Z Pístiny, je to ta samá vesnice, kde léta hnije na zahradě lokomobila. Tak jsem aspoň od jeho skorosouseda v sobotu zachránil malou frézku FHS 16.
Frontera B long, 2000, 3,2i, dříve Frontera A long, 1996, 2,5 TDS
- Janeš Petr
- Moderátor
tak to jsi měl opravdu skoro za chalupou 
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
- D@ve
- Pokročilý diskutér
tak na tejto potvore sem menil 1/2 roku zpatky kolecka v prevodovce ve VIVA Zlin.... potovora jedna ... ma kolik na strihnuti kdyz narazi posuvem do kusu ... bohuzel tam jejich servisaci dali jakysi, ktery sa nestrihl a vylamalo to zuby ... no oprava za xx tis ... fakt sranda kdyz vidim tady tu prodejni cenu (oprava presahovala uvadenou cenu)
inac dovolim si malu reklamu : www.alsymon.cz - kdyby nekdo neco potreboval 
jo a s tou vaho ... no dokumentace k tej masine nebyla ale v porovnani s SV18 se mi zda vahove skorto nastejno .. neco kolem tech 1500 - 1700
jo a s tou vaho ... no dokumentace k tej masine nebyla ale v porovnani s SV18 se mi zda vahove skorto nastejno .. neco kolem tech 1500 - 1700
A 2,2 long