Váha soustruhu

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
George 3D
Začínající diskutér

Re: Váha soustruhu

Příspěvek od George 3D »

Ale houby, nikoho nezaměstnám, já bych byl strašnej šéf a tohle mám jen na takový to domácí kutění. Prostě potřebuju hřebík, tak než bych letěl do krámu, tak si ho radši vysoustružím :grin:

Janeš: Z Pístiny, je to ta samá vesnice, kde léta hnije na zahradě lokomobila. Tak jsem aspoň od jeho skorosouseda v sobotu zachránil malou frézku FHS 16.
Frontera B long, 2000, 3,2i, dříve Frontera A long, 1996, 2,5 TDS
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

tak to jsi měl opravdu skoro za chalupou :grin:
D@ve
Pokročilý diskutér

Příspěvek od D@ve »

tak na tejto potvore sem menil 1/2 roku zpatky kolecka v prevodovce ve VIVA Zlin.... potovora jedna ... ma kolik na strihnuti kdyz narazi posuvem do kusu ... bohuzel tam jejich servisaci dali jakysi, ktery sa nestrihl a vylamalo to zuby ... no oprava za xx tis ... fakt sranda kdyz vidim tady tu prodejni cenu (oprava presahovala uvadenou cenu) :lol: inac dovolim si malu reklamu : www.alsymon.cz - kdyby nekdo neco potreboval ;-)
jo a s tou vaho ... no dokumentace k tej masine nebyla ale v porovnani s SV18 se mi zda vahove skorto nastejno .. neco kolem tech 1500 - 1700 8)
A 2,2 long
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“