J.K. Kladno
-
Jindra K.
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
J.K. Kladno
Ahoj...!
Jsem takový staro/nový člen
. Nejprve chci vše uvést na pravou míru
. Můj starý profil zde (oucconer) , si bohužel přivlastnil můj kamarád (aniž bych o tom věděl). A psal tu mým jménem, což se mi moc nelíbí
. Takže jsem se rozhodl se od toho profilu zcela distancovat
. Díky za pochopení
.
Teď už k jádru věci. Jmenuju se Jindra Karas a jsem z Kladna. Nedávno jsem si koupil Fronteru B 2,2DTI, za poměrně směšnou částku. Takže jí dávám postupně dohromady, pak přijde čas na úpravy :-). Jinak jsem blázen do audio techniky a vše kolem ní. Mám už pátým rokem svoji firmu, která se zaobírá ozvučením a osvětlením společenských akcí. Takže když by někdo chtěl ozvučení
, tak stačí napsat
.
Těším se na nějaký společný sraz, abych vás mohl všechny osobně poznat
...
Doufám, že jsem vás nijak nepohoršil
...
S pozdravem Jindra...!
Jsem takový staro/nový člen
Teď už k jádru věci. Jmenuju se Jindra Karas a jsem z Kladna. Nedávno jsem si koupil Fronteru B 2,2DTI, za poměrně směšnou částku. Takže jí dávám postupně dohromady, pak přijde čas na úpravy :-). Jinak jsem blázen do audio techniky a vše kolem ní. Mám už pátým rokem svoji firmu, která se zaobírá ozvučením a osvětlením společenských akcí. Takže když by někdo chtěl ozvučení
Těším se na nějaký společný sraz, abych vás mohl všechny osobně poznat
Doufám, že jsem vás nijak nepohoršil
S pozdravem Jindra...!
Opel Frontera A, dlouhá 2.2i 1997 v procesu reinkarnace...
- kuriatko
- Pokročilý diskutér
- Janeš Petr
- Moderátor
Re: J.K. Kladno
no, to se nám taky moc nelíbíJindra K. píše:Ahoj...!
.... Můj starý profil zde (oucconer) , si bohužel přivlastnil můj kamarád (aniž bych o tom věděl). A psal tu mým jménem, což se mi moc nelíbí.!
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
- Janeš Petr
- Moderátor
...víš co je nám divný ? víš, co je tohle za číslo - 81.201.48.26 ? to je IP adresa, ze které napsal svuj první příspěvek oucconer a zajímavé je, že tvuj dnešní první příspěvek staronového člena je z té samé adresy. ....tak buď sedíš ty u jeho počítače, nebo on u tvého, nebo jste oba jeden a ten samej člověk. jiné vysvětlení nás opravdu nenapada 
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
- vlado007
- Extra diskutér
No ja myslim ze sa registroval ako oucconer a kamarat mal k dispozicii jeho prihlasovacie heslo a teraz sa prihlasuje kedy chce a pise co chce pod nickom outcconer. A vlastne outcconera to nastvalo a zalozil si zase nanovo novy ucet z nickom. 
Frontera 2.3 TD rv.92 5dv. bordova met. 
Frontera 2,8 Tdi rv.97 5dv.
Frontera 2,8 Tdi rv.97 5dv.
-
Jindra K.
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Pánové možná to bude tím, že s tím imbecilem bydlím
... Opravdu se nesnažím tady někoho nějak blbnout, nebo se za někoho vydávat, to mi za to opravdu nestojí 
-
Jindra K.
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jeden stolní PC
... Více méně je můj, ale on na něj také chodí.. Bohužel jsem doplatil na to, že jsem měl všude uložená hesla (mail, facebook aj..) a zjistil jsem že toto forum není jediné kam chodil
...