MINI BAGR

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
lasky
Začínající diskutér
Bydliště: Bohumín FRONTERA B dlouhá 2.2 DTI:Gumy v kaslíku a v lekarničce
Kontaktovat uživatele:

MINI BAGR

Příspěvek od lasky »

zdar kluci nevite nahodou jestli se nekde nevalí takovyto stroj za dobrou cenu? mel bych zajem
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
tel- +420 608701329 NON STOP
farmář
Moderátor

Re: MINI BAGR

Příspěvek od farmář »

Lasky, jsou na inzerátech, na bazoši myslím, ale k čemu? dáš nějakých 60tis. za něco, co nedosáhne, nenaloží, sílu nemá.....když kopu s bělorusem, i se zapatkovaným melu s celým 7,5t bagrem jako nic. A to tu jsou pískojíly. Taky to nemá excentr, takže u zdí pořád porod....vyser se na něj.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
palo frontera
Extra diskutér

Příspěvek od palo frontera »

Tak tak veru. Za tie prachy co das za toto kupis na viac kopania aj slusny bielorus a urobi to kopec roboty a neni problem s ND a ani ta spotreba neni taka zla lebo kope skoro na volnobeh (aspon mne). Alebo potom uz len LKA 20B.(Lopata, Krompač, A 20 Bigošov) :mrgreen:
Frontera A 2,5TDS rocnik 97 dlha, svetelna rampa, AVM volnobezky, pneu.- 255/70-16 mt. a pneu matador Izzarda 255/65-16 a ocelovy šusplech
tank
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tank »

palo frontera píše:Tak tak veru. Za tie prachy co das za toto kupis na viac kopania aj slusny bielorus a urobi to kopec roboty a neni problem s ND a ani ta spotreba neni taka zla lebo kope skoro na volnobeh (aspon mne). Alebo potom uz len LKA 20B.(Lopata, Krompač, A 20 Bigošov) :mrgreen:
Je vidět, že časy se mění. Dříve se používal LK 20C ( lopata, krumpáč, 20 cikánů). Ale od doby, co máme romy, tak už nekopou...
EXFrontera Sport 2.0i/1994 - Helmut II.
Mazda Tribute 2.0
------------------------------
lasky
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lasky »

ja delam na JCB 3CX ale ted budou delat kolem celeho mesta kanalizaci a stim JCBičkem mě na zahradu a na travník nepustí a je tam spousta lidí co si to sami nevykopou
palo frontera
Extra diskutér

Lasky tak to ina vec. myslel som ze chces kopat nieco mimo mesta a tak.... a co tak sa kuknut po niejakom smykovom nakladaci s adapterom PODKOP? Napr. nieco ako UNC 060, Locust a pod.
Frontera A 2,5TDS rocnik 97 dlha, svetelna rampa, AVM volnobezky, pneu.- 255/70-16 mt. a pneu matador Izzarda 255/65-16 a ocelovy šusplech
BUFU 2,3 Č.Krumlov
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BUFU 2,3 Č.Krumlov »

palo frontera píše:Lasky tak to ina vec. myslel som ze chces kopat nieco mimo mesta a tak.... a co tak sa kuknut po niejakom smykovom nakladaci s adapterom PODKOP? Napr. nieco ako UNC 060, Locust a pod.
jo vyhodíš 170 000 za unc bez podkopu a bude to šrot
BUFU 2,3 Č.Krumlov
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BUFU 2,3 Č.Krumlov »

lasky píše:zdar kluci nevite nahodou jestli se nekde nevalí takovyto stroj za dobrou cenu? mel bych zajem
Taky bych to nekoupil,nepustily mě do jedný zahrady (mám 3,5t),tak tam přivezly todle to a v 1,2 metru měl trable je to tak na zaklady pod pode zdívku :grin: asi pudeš do půjčovny :wink:
palo frontera
Extra diskutér

Tak potom do tych stiesnenych priestorov naozaj nahnat len tych romale :mrgreen:
lasky
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lasky »

ja jsem se o to zajimal protože svagr to kdysi mel jak kopal pro telekom a jak zkoncila ta era tahaní kabelu ak to prodal s rezervním motorem 2ma lžícema za 25 OOOkc to bylo zhruba pred 10 lety a ted za to kopatko chteji takovy balik
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

1,1 nebo 1,5t pásovej, kdo není idiot, přejede trávník v podstatě bez úhony. Ale kokoti, co se točí jako s tankem, těm nepomůže ani svěcená voda, to už jsem taky viděl :) leč, kdo umí, ten umí. Ovšem to je tak 180tis. a vejš. Za slušnej. Kolem kila by už šel pořídit "nějakej", ale kdo ví jakej. Půjčovna to asi jistí, pokud bude rozumná a ne ty ceny, kdy hodina stojí jak hodina i s obsluhou :mrgreen:
Jo, jsou předražený. I bělorusy jsou dražší, ovšem. Byly kdysi za 35 hranatý kabiny v cajku a dnes jsou 55 hranatý kapoty v cajku, jakž takž ale chčijou olej.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
lasky
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lasky »

ja mam to pracovní JCB doma kdykoliv k dispozici to kopatko jsem chtel jako hračku a sem tam nekomu neco kopnout at si to na sebe vydela a muze stat v garaži v rohu :wink:
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

rozumim. Ale tudy cesta asi nevede :)))
lasky
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lasky »

no to nevede tak to kluci smažte
George 3D
Začínající diskutér

Příspěvek od George 3D »

Hele mám ještě jeden, víceméně český nápad. Teda ony by byly dva, ale jek jsem si všiml, tak si to majitelé střeží jako oko v hlavě, takže radši hned přejdu k tomu druhýmu :grin:
Nevím jak jsi na tom s dílnou, ale co si takhle něco takovýho postavit? jako základ by se dal použít podkop pro UNC 060, co jsem takhle narychlo projel Bazos, tak se tam dá najít kousek od 27000, když nebudeš chvátat, tak určitě seženeš i levnějc. K tomu v podstatě potřebuješ ještě podvozek s pevným rámem, upravit přední podpěry, přidat čerpadlo, motor, nádrž a udělat rozvod oleje. Samozřejmě si taky hodit dozadu nějakou zátěž, abys hned nepadl na držku. Co jsem to viděl makat, tak to snad mělo motor jako ze sekačky, takže kdybys vybrakoval nějakou silnější elektrocentrálu, tak máš motor dostatečně výkonej včetně regulátoru, nebo kdybys makal jen v dosahu elektriky, tak se tam dá šoupnout elektromotor, těch je dobrejch na vrakáči plno.
Frontera B long, 2000, 3,2i, dříve Frontera A long, 1996, 2,5 TDS
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“