3,2 6V nechce chytat, běží nepravidelně
-
jardapumpar
3,2 6V nechce chytat, běží nepravidelně
Zdravím,potřeboval bych poradit,po výměně těsnění pod sáním u motoru 3,2 6V motor běří úplně supr,ale jen první start nebo starty po ránu jsou brutální.Špatně chytá nebo nechce vůbec a pak když má snahu naskočit tak mi připadne,že běží jen na pár válců a při prudkém přidání plynu začne střílet do výfuku.Pak funguje celý den naprosto ok.Díky Jarda.
-
medved.09
- Diskuzní Nováček
Re: 3,2 6V
Zkus si změřit tlak benzinového čerpadla.
-
jardapumpar
Re: 3,2 6V nechce chytat, běží nepravidelně
Zdravím,díky za odpověd.Čerpadlo jsem už vyměnil,to také umřelo.Myslel jsem si,že už je problém vyřešen,ale porucha se stále opakuje,nejsem si jistý,ale pak už snad jen palivový regulátor tlaku.Hadice a systém je ok.Kdyby někde prolínal benzín,tak by byl cítit???jarda.
-
George 3D
- Začínající diskutér
Předpokládám, že svíčky jsi zkontroloval, stejně jako kabely k nim. Někdo tu tuším psal, že i svíčka na první pohled dobrá a házející jiskru může bejt v háji. Střílení do vejfuku je určitě nespálený palivo. Taky by to mohlo dělat nějaký čidlo teploty, ale to by chtělo napíchnout na diagnostiku.
Frontera B long, 2000, 3,2i, dříve Frontera A long, 1996, 2,5 TDS
- Janeš Petr
- Moderátor
do výfuku střílí směs chudá - hoří moc pomaluGeorge 3D píše:...Střílení do vejfuku je určitě nespálený palivo.
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
- vlado007
- Extra diskutér
Popozeraj poriadne vsetky kable a hadicky ci neni niekde nieco privrete alebo odtrhnute ked ti to zacalo robit po tej vymene. Menit tie tesnenie je fakt zazitok tak sa mozno take stalo nieco. 
Frontera 2.3 TD rv.92 5dv. bordova met. 
Frontera 2,8 Tdi rv.97 5dv.
Frontera 2,8 Tdi rv.97 5dv.
-
jardapumpar
Zdarec chlapy,ještě jednou moc díky za rady.Jsou neocenitelné.Výměna těsnění byla moje druhá maturita,ale vše proběhlo ok a motor běží supr.Svíčky jsem dával okamžitě nové,jakmile jsem dal motor zpátky dohromady.Při prvním studeném startu je to děs,jen se převaluje a nevím co bude dál.Když vypnu a znovu nastartuji tak okamžitě naběhne a běží dokud mi nedojde palivo.Je fakt,že mi ale sem tam v poslední době pří jízdě začne problikávat diagnostika motoru,ale bez problémů vše funguje,bohužel si to myslím jen já

-
motorrař
- Diskuzní Nováček
zkus si někde otestovat lambdasondy myslím že tam máš dvě nebo jednu to fakt netuším ale mě to dělalo něco podobného na 2,2 16v a měnil jsem lambdu a snámač otáček polohy kliky a od týdoby nemám problém