magor z jihu čech ve vínové fronteře
- Janeš Petr
- Moderátor
Re: magor z jihu čech ve vínové fronteře
vy jste pupek světa ? takže prdel světa jsme podle tebe jako my ? já to vidím spíš obráceněfarmář píše: my jsme pupek světa....
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
- Žanek
- Super diskutér
V prdeli je celá republika . 
- kresta
- Ultra diskutér
- Kontaktovat uživatele:
vono mi to pořád nevycházífarmář píše:čekám, kdy se konečně stavíš, až pojedeš kolem. V pátek narážím první sud, otevírám ten svuj sado maso koňskej saloon![]()
![]()
to jsem zvědavej, kdo se vožere první jako kůň.
Land Rover 110 HAE 1983 3,5 V8 Land Rover 101 FC Land Rover SII 109 1959-miláčci
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
BMW 530D E39
Tatra 148 cas32-hasičáák
- kresta
- Ultra diskutér
- Kontaktovat uživatele:
To máme z toho že málo hulímeŽanek píše:V prdeli je celá republika .
Land Rover 110 HAE 1983 3,5 V8 Land Rover 101 FC Land Rover SII 109 1959-miláčci
BMW 530D E39
Tatra 148 cas32-hasičáák
BMW 530D E39
Tatra 148 cas32-hasičáák
- farmář
- Moderátor
jo pánové, hospodskej, to je něco jako největší alkáč....pořád má nějakej chlast v ruce, je tam první a také je poslední. Alkohol je jeho život..... po práci je to spíše nežití.
A to nemusí ani pít.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- palo frontera
- Extra diskutér
tak s tym hospodskym (krcmarom) je to aj u nas tak. ten lieva aj pred funusom a aj po funuse 
Frontera A 2,5TDS rocnik 97 dlha, svetelna rampa, AVM volnobezky, pneu.- 255/70-16 mt. a pneu matador Izzarda 255/65-16 a ocelovy šusplech
- Tankan
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
No já nevim jak jsem byl u tebe naposled tak jsem byl v hospodě poslední jáfarmář píše:
jo pánové, hospodskej, to je něco jako největší alkáč....pořád má nějakej chlast v ruce, je tam první a také je poslední. Alkohol je jeho život..... po práci je to spíše nežití.
A to nemusí ani pít.
Mazda B 2,5D ,udělá spoustu práce, a terénu se nebojíme. Neustálou údržbou k dalším kilometrům. Motorová pila a další udělátka. (fšecko enem na prácu)"Pojedeme zkratkou, je to sice dál, ale zato horší cesta!"
- farmář
- Moderátor
určitě. 
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Janeš Petr
- Moderátor
tak jsem potkal sám sebe....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Janeš Petr
- Moderátor
takže kdyby ho někdo potkal, je pár věcí, ve kterejch se to auto od mého liší ....místo antény má nějakou tyč o průměru 1cm, nemá kryt rezervy, jezdí na plecháčích, má to nějaké široké, nemá trumpety na kapotě.
to auto má evidentně nového majitele, řidič není ten postarší chlapík, co s tim dřív jezdíval
to auto má evidentně nového majitele, řidič není ten postarší chlapík, co s tim dřív jezdíval
- Slaava
- Moderátor
Chybí mu pravej konec zadního nárazníku, tak tomu asi dává dost na prdel.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- Janeš Petr
- Moderátor
pravdu máš, to jsem si ani nevšiml
- palto111
- Začínající diskutér
- Bydliště: furt v garáži pod autom inak Banska Bystrica- frontera 2,3td 1996
on ešte jazdí
podla toho čo som tu čítal by už mal mať zopár fraktúr.ale všade 
Palo Banska Bystrica Opel Frontera 2,3TD 1996
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Pouze jsem byl požádán o zveřejnění než bude mít paní aktivní účet. Z důvodu ochrany paní Evy je zatím její mail k dispozici pouze u mně, pokud nezískám její souhlas ke zveřejnění.
Děkuji za pochopení.
NIMROD
Majitele Frontery s spz 3C4 1444 osobně znám a proto bych Vám ráda k tomuto tématu napsala pár slov. Nejezdí zrovna pomalu, občas mu ujede noha. Ale také vím že by nikdy nikomu vědomě neublížil a v tu dobu kdy svědci údajně viděly tuto spz bylo auto nepojízdné u baráku. Fronter v této barvě tu jezdí víc, a zrovna jedna taková stává kousek od nás, prakticky kousek od místa údajné nehody. Možná tohle vypadá že bráním někoho a nic o tom nevím. Abych si zjistila všechny informace, volala jsem na registr dopravních nehod v Českém Krumlově, kde byla tahle nehoda hlášena, a žádnou nevyšetřenou nehodu tohoto typu tam nemají. Takže je již vyřešena. Byla bych proto ráda kdyby jste přestaly obviňovat člověka který nic neudělal, a nikomu z vás vědomě neublížil. Jen pro to že má podobnou spz jako viník nehody, neznamená že je to on. Jsem jen obyčejná ženská, a když jede auto údajně jako prase, tak si sotva stih nu všimnout co jede kolem mě za typ auta, navíc ještě spz a pak se věnovat nějakému raněnému. To už bych asi nezvládla. Proto bych byla ráda kdyby jste si všichni uvědomily, co můžete způsobit jednomu člověku takovými řečmi. Jednou pojedu v té fronteře já, a kvůli těmto článkům mi někdo rozbije hubu? Vozím v autě tři děti a nejmenšímu jsou dva měsíce. Chápu že chcete viníka chytit, ale to už za vás vyřešila policie, a nehoní jen nevinného chlapa, který občas spěchá domů z práce. Pokud někdo chce vědět víc, nebo třeba iniciále majitele dané Frontery o které tu všichni mluvíte, prosím ozvěte se. I majitel auta, i já vám rádi odpovíme, a budeme jen rádi pokud zjistíte jak moc jste se spletli. Děkuji...Eva (partnerka "magora ve vínové fronteře")
Děkuji za pochopení.
NIMROD
Majitele Frontery s spz 3C4 1444 osobně znám a proto bych Vám ráda k tomuto tématu napsala pár slov. Nejezdí zrovna pomalu, občas mu ujede noha. Ale také vím že by nikdy nikomu vědomě neublížil a v tu dobu kdy svědci údajně viděly tuto spz bylo auto nepojízdné u baráku. Fronter v této barvě tu jezdí víc, a zrovna jedna taková stává kousek od nás, prakticky kousek od místa údajné nehody. Možná tohle vypadá že bráním někoho a nic o tom nevím. Abych si zjistila všechny informace, volala jsem na registr dopravních nehod v Českém Krumlově, kde byla tahle nehoda hlášena, a žádnou nevyšetřenou nehodu tohoto typu tam nemají. Takže je již vyřešena. Byla bych proto ráda kdyby jste přestaly obviňovat člověka který nic neudělal, a nikomu z vás vědomě neublížil. Jen pro to že má podobnou spz jako viník nehody, neznamená že je to on. Jsem jen obyčejná ženská, a když jede auto údajně jako prase, tak si sotva stih nu všimnout co jede kolem mě za typ auta, navíc ještě spz a pak se věnovat nějakému raněnému. To už bych asi nezvládla. Proto bych byla ráda kdyby jste si všichni uvědomily, co můžete způsobit jednomu člověku takovými řečmi. Jednou pojedu v té fronteře já, a kvůli těmto článkům mi někdo rozbije hubu? Vozím v autě tři děti a nejmenšímu jsou dva měsíce. Chápu že chcete viníka chytit, ale to už za vás vyřešila policie, a nehoní jen nevinného chlapa, který občas spěchá domů z práce. Pokud někdo chce vědět víc, nebo třeba iniciále majitele dané Frontery o které tu všichni mluvíte, prosím ozvěte se. I majitel auta, i já vám rádi odpovíme, a budeme jen rádi pokud zjistíte jak moc jste se spletli. Děkuji...Eva (partnerka "magora ve vínové fronteře")
- Janeš Petr
- Moderátor
komentovat to nebudu, protože já už jsem z toho venku.... to jsem řekl i té paní ráno do telefonu. a že tu v okolí maji lidi na fronteru ...1444 políčeno ? pokud bude pán jezdit tak, aby si ho nikdo nevšímal, na všechno se časem zapomene. pokud hodlá jezdit tak, jak zatím všichni, kdo se s ním už někde potkali, tvrdí , asi dostane nejspíš někde po hubě
a to je mi taky vcelku jedno, protože důležité je, že nebudou mlátit mne