Zapojení hadic a dalších věcí na motoru 2,3TD
-
burdaivan
- Diskuzní Nováček
Re: Zapojení hadic a dalších věcí na motoru 2,3TD
díky moc, jak jednoduché, když víš ,jak na to... moc jsi mě pomohl, odpoledbe to budu startovat, ještě jednou všem moc a moc díky.. jsm rád,že jsem vás tady našel, a mohu říct, že budu jen doporučovat....... dam info jak si ten motor/ po každotýdení GO ...ha,ha, vede.... díky Váňa

Váňa Znojmák, frontera dlouhá ,r.v.94, 2.3TD,A6,
- farmář
- Moderátor
prosím tě snažně, žádnou GO každý týden neuskutečňuj, jinak se prohloubí fáma, jaké to jsou sráče
.... i když.....na druhou stranu......jdi do toho, šiř to! (budou levná auta na díly, to se vždycky hodí
)
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Slaava
- Moderátor
Nemáš zač, držíme palce.burdaivan píše:...moc jsi mě pomohl, odpoledbe to budu startovat, ještě jednou všem moc a moc díky...
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
-
burdaivan
- Diskuzní Nováček
Zdar bratři, díky ještě jedou motor běží a já jsem rád, že se dílo podařilo, ještě tento týden přetáhnu palici,a trochu mě někde ukápl olej tak na mrknu a snad to bude o.k. a může se jezdit. díky za rady

- Janeš Petr
- Moderátor
olej ti ukápl z vany, z toho přechodu z rádiusu na plochu z předních i zadních prsou a z víka olejového čerpadla, takže s tim stejně nic nepořešíš
.. co je od oleje to nerezatí

603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
- Slaava
- Moderátor
Jestli jenom ukápl, tak je to dobrý - počkej až začne chcát jako mě. 
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
-
burdaivan
- Diskuzní Nováček
zdarec pánove, tak jsem tu zpět, má radost byla předčasná, a stojím opět před problémem. V eufiorii, že se motor rozběhl jsem vás informoval, že je vše redy,ale hovno nchal jsem to týden stát a opět dnes k tomu zasedl, že to doladím a motor nejde nahodit a když se rozběhne s eterem čumím, že nemaže... Tak radostnej orgazmus,že to jede se proměnil v vzteklý odpálení, a co tedˇ. Ještě se chci zeptat prosím na čerpadle jsou dva elektromagnety jeden nahoře u trubek a pak jeden dole, na co je ten spodní , zjistil jsem že mě k němu po zapnutí klíčku nejde proud??????? a to mazaní ?????? tak to je opět veselost.... Tak jsem opět zde s ksichtem smutným a prosím o radu... díky moc Váňa 
-
burdaivan
- Diskuzní Nováček
no ještě jsem si pod to zalehl a čumím jako puk, že mě chybí asi nějaká hadice???? u olej filtui za ním na mě kouká něco se závity a na co asi má přijít nějaká hadice?????? tak to fakt nežeru....
-
burdaivan
- Diskuzní Nováček
takže začnu znovu, prosím, hadice na naftu jsou už redy,ale teď tedy k oleji odkud kam? Zkustě mě to prosím popsat... to je fakt super školení.. a já jsem tedy dočista pitomec, kdybych to aspoň rozdělával.... díky předem za pomoc
- Janeš Petr
- Moderátor
že bys třeba trošku hledal taky sám ??? např tady to máš uplně polopatickyburdaivan píše: Ještě se chci zeptat prosím na čerpadle jsou dva elektromagnety jeden nahoře u trubek a pak jeden dole, na co je ten spodní , zjistil jsem že mě k němu po zapnutí klíčku nejde proud???????
- Janeš Petr
- Moderátor
dodej fotku, o čem je řeč a asi není problém ti poradit, takle to ale asi nepujde. kdyby sis ale našel vlákno o olejovém filtru, termostatu oleje a chladiči oleje, myslím, že na všechny otázky tam najdeš odpověď raz dvaburdaivan píše:takže začnu znovu, prosím, hadice na naftu jsou už redy,ale teď tedy k oleji odkud kam? Zkustě mě to prosím popsat... to je fakt super školení.. a já jsem tedy dočista pitomec, kdybych to aspoň rozdělával.... díky předem za pomoc
-
burdaivan
- Diskuzní Nováček
jo, dík, to mě hlava už bere, s tím čerpadlem je to jasný. No tak zjišťuje, že ten pán co jsem to od něj koupil s vylágr. motorem zřejmě nemazal, protože to čerpadlo to není schopno a ni posunout, takže další rozborka a vyměnit čerpadlo
Kdyby mně někdy napadlo to auto prodat co jsem s tím už zažil tak raději skočím do zdi... pěkná skládačka
Už se tomu fakt směju to mužu zas vyhodit motor a udělat to venku ne_? takovým sexem se z toho stávaj miláčci... ha,ha..Polovinu lidí tady otravuju a zvolna měním vše...... ha,ha tak se mějte díky
- Janeš Petr
- Moderátor
jsi nenapravitelnej. kdybys víc četl a hledal, hned bys věděl, v čem je problém, když čerpadlo u 2,3td nedává olej
-
burdaivan
- Diskuzní Nováček
no jasně máš pravdu, jsem snad poučen?! díky 
-
burdaivan
- Diskuzní Nováček
protočený ozuby na tisícihranu????? tak to je už to mám objednaný tak snad... dík