RUMUNSKO 20.7-30.7.2007

Zde se domlouvejte na všemožné vyjížďky, návštěvy, projížďky a další, kromě srazů. Srazy mají vlastní sekci !!!
Odpovědět
B53
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B53 »

Kódl, Vojto, mám pravdu ?? :lol:
B53
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B53 »

¨Mildo, ještě k těm PHM. Tři nádrže to nezpraví. Za předpokladu majetých 3000Km, a průměrné spotřebě 8l/100km to je 240l. Jestli máš nádrž na 80l pak máš pravdu. A je potřeba zakalkulovat k tomu extrémní a krizové situace. To jsou další litry navíc
Radim Solanský
Začínající diskutér

Příspěvek od Radim Solanský »

chlapi, koukám, že vás jede čím dál víc. Já byl pár dní na školení mimo republiku tak jen zírám. :shock: :x Určitě jedu s vámi a i s ženou. škoda že mám cestovní motku a ne enduro vzal bych ho sebou. Vojto jak je to daleko od hranic s bývalou jugoškou, že bych to pak natáhl dál na albánii, makedonii :D
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Jo,B53 má vždycky pravdu :D , vzdálenost k Jugošce jsem neměřil,lze dohledat :lol: ,no jsem rád,že je nás tolik,tak doufám,že vše klapne a pořádně si to užijem :D
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

F tom poisu cesty jsem zapomněl ještě uvést,že navštívíme nejvetší ledofcovou jeskyňi Rumunska :wink: :idea: :roll:
Slaava
Moderátor

Lahváče

Příspěvek od Slaava »

vojtech.kloud píše:F tom poisu cesty jsem zapomněl ještě uvést,že navštívíme nejvetší ledofcovou jeskyňi Rumunska :wink: :idea: :roll:
Hmm, tak to je jiná. Ideální na temperování lahváčů...
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Myslíš,že i v Rumunskej ledofcovej jeskyni maji " sedmej schod " :wink: :lol:
Slaava
Moderátor

7 schod

Příspěvek od Slaava »

Určitě.
Roman

Příspěvek od Roman »

Pánové jen smekám, prokousat se diskuzí na tohle téma mně připravilo o dvě hodiny nedělního odpoledne, ale stojí to za to. Pokud se auto do 20.7. nějak vážně nepodělá, tak se hodně rád zůčstním. Cesta přes Slovensko je určitě dobrý nápad, celkem nerad bych se s pojízdnou STK v Rakousích potkal, jedině snad, že bych jejich technický stav posoudil já.
Rosta

Příspěvek od Rosta »

Roman píše:Pánové jen smekám, prokousat se diskuzí na tohle téma mně připravilo o dvě hodiny nedělního odpoledne, ale stojí to za to. Pokud se auto do 20.7. nějak vážně nepodělá, tak se hodně rád zůčstním. Cesta přes Slovensko je určitě dobrý nápad, celkem nerad bych se s pojízdnou STK v Rakousích potkal, jedině snad, že bych jejich technický stav posoudil já.
... ale ale ale, pan nema ciste svedomi :lol: :lol: :lol:
Slaava
Moderátor

STK

Příspěvek od Slaava »

...málokdo z nás... 8)
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Odpískáno

Příspěvek od Milda »

Já ano. Ale už jsem rozhodnut. NEJEDU !! :(
Naposledy upravil(a) Milda dne 25 úno 2007 22:21, celkem upraveno 1 x.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

:D :D :D , já ho budu mít co se STK týče také čistý,hned jak si seženu homologační razítko a Fšechny ty neorigo díly si DOVORAZÍTKUJU :D :D :D
Rosta

Re: Odpískáno

Příspěvek od Rosta »

Milda píše:Já ano. Ale už jsem rozhodnut. NEJEDU !! :(

... a kdo bude po ceste "puntikovat" :?:
Roman

Příspěvek od Roman »

Co se týká STK, tak moje svědomí bylo čisté než jsem poprvé navštívil tyhle stránky, od té doby je čistota mého svědomí a spoluprace s STK v ...
Odpovědět

Zpět na „Domluvy na offroad ježdění“