Campo - na co bacha
- pida3.2v6
- Pokročilý diskutér
Campo - na co bacha
potřeboval bych nějaké informace od Campistů a jim příbuzných.Švagr zemědělec by rád naftovou Fronteru s korbičkou.
Podobné téma jsem tu našel,ale z roku 2006 - takže nic moc aktuální.Potřeboval bych info na co si dát bacha,které motory jsou přijatelné , kde jsou rizikový místa rámu,korby. atd. Děkuji za info - pokud nějaké dostanu
Podobné téma jsem tu našel,ale z roku 2006 - takže nic moc aktuální.Potřeboval bych info na co si dát bacha,které motory jsou přijatelné , kde jsou rizikový místa rámu,korby. atd. Děkuji za info - pokud nějaké dostanu
Frontera B 3,2 V6 ,r.v.2000,246 000 km,manual,dlouhá,LPG,pera + 7 cm + prodloužený Rancho RS 5000,rozšířená +3+3 cm,protektory Colway C Trax MT 245/70 R16
- Slaava
- Moderátor
Re: Campo - na co bacha
Rizikový místo rámu je mezi budkou a korbou, rizikovým místem korby je celá korba. Na rady ohledně motorů si počkej na pana Farmáře. 
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- Janeš Petr
- Moderátor
ve zkratce - campo je celé rizikové 
603 75 12 87 http://www.stabilnimotory.estranky.cz/
- farmář
- Moderátor
voba jste děsně hloupí
U Campa je skoro jedno jaký motor si vezmeš. Nějméně žere 4JA1 tj. 2,5D, ten se dělal do 95týho? 2,5TD má lehce větší švih, o litr větší (furt dobrou) spotřebu a úplně nejsilnější je 3,1TD ovšem u něj se přehřívají palice při velkým zápřahu, pokud bude v řiti visco spojka a nebudeš ho chladit. Ale je to jeden z nej motorů co znám.
Jo, Crew praská na konci kabiny,ale nevím jak starej kus chceš, dej bacha na celým rámu a hlavně si ho celej prohlídni aby neměl díry z vnitřní strany.
Ty řeči o campech neber vážně. Kámoš zrovna vaří Hnissana a ten rám je proti Campu jednou tak v prdeli...natož že je mladší.
U Camp lidi srali na servis...okamitě vyměnit všechny oleje hlavně převodovka (10W40 motorák) a dífy.
U Campa je skoro jedno jaký motor si vezmeš. Nějméně žere 4JA1 tj. 2,5D, ten se dělal do 95týho? 2,5TD má lehce větší švih, o litr větší (furt dobrou) spotřebu a úplně nejsilnější je 3,1TD ovšem u něj se přehřívají palice při velkým zápřahu, pokud bude v řiti visco spojka a nebudeš ho chladit. Ale je to jeden z nej motorů co znám.
Jo, Crew praská na konci kabiny,ale nevím jak starej kus chceš, dej bacha na celým rámu a hlavně si ho celej prohlídni aby neměl díry z vnitřní strany.
Ty řeči o campech neber vážně. Kámoš zrovna vaří Hnissana a ten rám je proti Campu jednou tak v prdeli...natož že je mladší.
U Camp lidi srali na servis...okamitě vyměnit všechny oleje hlavně převodovka (10W40 motorák) a dífy.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
-
mdk.milan
- Diskuzní Nováček
Nejchoulostivější je část rámu mezí nádrží a rámem vedou tam palivové trubky a je to tam zůžene tak že se to tam celé vyplní bahnem a pokud to nikdo nevystříká při mytí tak to krasně hnije a hnije až se ti opře korba o boudu tak poznáš že už to kleklo.
2,5 motory nesmrtelný ale líný.Zadní diferaky choulostivý ale to bývalo dříve když šla první vlna aut z elektráren a tam to jezdilo přeloženy jako kráva,dnes už si lidi tak nestěžují jínak radši poslechnout .Koroze korby ale to uvidíš na první pohled.
2,5 motory nesmrtelný ale líný.Zadní diferaky choulostivý ale to bývalo dříve když šla první vlna aut z elektráren a tam to jezdilo přeloženy jako kráva,dnes už si lidi tak nestěžují jínak radši poslechnout .Koroze korby ale to uvidíš na první pohled.
campo 2,5 D
- Tankan
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Tak rám já a mě podobní udržujeme v provozu COčkem a trojkou plechem
. Osobně to řešim tak že až si něčeho všimnu že je někde prasklina, nebo se klube díra, kde ji konsruktér neplánoval, tak vezmu plech a svářečku a plátuju
. Naposled jsem to poznal podle toho že mi na dálnici spadla převodovka asi o 5 čísel níž
. Utrhl se držák z rámu tří hodiny práce, problém odstraněn a už se chystám na druhou stranu
. Jinak mi odešel jen diferák, a mojí blbostí jsem škubnul rozvoďák
Ale neměnil bych 
Mazda B 2,5D ,udělá spoustu práce, a terénu se nebojíme. Neustálou údržbou k dalším kilometrům. Motorová pila a další udělátka. (fšecko enem na prácu)"Pojedeme zkratkou, je to sice dál, ale zato horší cesta!"
- farmář
- Moderátor
to auto je spolehlivé. Má prostě své potřeby, jako jsou oleje,ale jinak je to dělník. Opravdu to není auto na frajeřinu, velký gumy, zvedání do nebes a podobný,ale jinak je to dobrej kůň, co za málo peněz umí spustu muziky 
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- BUFU 2,3 Č.Krumlov
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- farmář
- Moderátor
Moc pěkný,ale blbě vidím..pozink? kurnik, to bude váha. Kam se poděl hliník??? do Humpolce???