CB radiostanice

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

asi je to cestou nejsnažší nejsnažší :lol: 10.kanál svolávací a 33. Fronterácký.....holt mají jeřábníci smolíka :)
v nejhorším lze v případě totální okupace kanálu přejít jinam, inu, je to pro všechny.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

už mám v šuplíku Allamat 296, anténu na stole...ještě to napáchat do auta.Výhodná koupě,kamarád to vzdal...."umřel" jim provoz mezi známými, tři čtvrtě roku ji měl jen v krabici, huráááá!
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

jeden malý postřeh při přechodu z profi na CB, NESNÁŠÍM ZKUR.TURKY A JINÉ HAJZLY CO TOPENÍM SMAŽOU HAFO KANÁLŮ!kurňa když mají drahé volání mobilem ať si píšou přes evropu SMSky. Poslouchat zkresleně hajzla na min. 30 kanálech je hnus. :evil: :mrgreen: ale jinak hezké, dal jsem anténu do půlky střechy a slyším i vzdálené rozhovory...až to musím tlumit.
Auto s tím dlouhým bičem vypadá jak divná spermie...
kuriatko
Pokročilý diskutér

Re:

Příspěvek od kuriatko »

farmář píše:už mám v šuplíku Allamat 296, anténu na stole...ještě to napáchat do auta.Výhodná koupě,kamarád to vzdal...."umřel" jim provoz mezi známými, tři čtvrtě roku ji měl jen v krabici, huráááá!
Ako si snou spokojný? použivaš ju ešte?Za vyhodny peniaz mam jednu na ruke tak váham.Je to od kamoša takže keby kyksla tak to ide na jeho triko.Táto mi padla do oka
http://www.vysielackyshop.sk/albrecht-ae6890-p-850.html
farmář
Moderátor

Re: CB radiostanice

Příspěvek od farmář »

koukám se to tu promazalo. Kašli na ní jestli ti mohu radit. Není to vhodná vozidlovka, je příliš citlivá. Pokud chceš něco dobře funkčního, musí to být více blbuvzdorné. 296 je příliš sofistikovaná na to,aby sloužila dobře v autě. Buď ti bude šumět, nebo ji moc znecitlivíš. Klasické modely President, ty jsou věčné, Alan, ale i Danita naprosto stačí. Dnes se vyrojilo mraky Inteků za příjemné ceny. Kup si za a) novou, za b) jednoduchou. A nech si naladit antenu na SW metru. Nutnost. A nilkdy to nezapínej bez řádně naladěné antény. Většina z druhé ruky je odpálenejch. Je to škoda, lidi to připojí a zaklíčují. Nemusí to odejít najednou,ale výstupní výkon jde v řiť.
Albrecht je dobrá značka. Ale platí výše vyřčené.
kuriatko
Pokročilý diskutér

Příspěvek od kuriatko »

Ved to, unahliť sa nechcem.Takže asi pôjdem do novej.Ď.
sstalinn
Diskuzní Nováček

Příspěvek od sstalinn »

já mám CBpresident a uplně spokojenost antenu mám na střeše tak 1metr a fakt paráda
Frontera sport A 2.5 TDS, pevnostňák, CB president,náklonoměr,svět.rampa,do lesa T3
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

jak "tak jeden metr".....vono nemá až takovej vliv jestli máš bič jak strom,ale jestli jsi to sladil. Byl jsem u ladění a je to rozdíl jako kráva. zrovna tohle jako jenom smontovat dohromady je ošidný. Nejsnažší cesta jak odpálit koncovej stupeň, ty pak slyšíš,ale tobě nerozumí ani NSA :)
sstalinn
Diskuzní Nováček

Příspěvek od sstalinn »

jo jo kámoš je ladič... Prut bych si nedal už tatok malá mrdka mi všude chytá o haluze na stromech
Frontera sport A 2.5 TDS, pevnostňák, CB president,náklonoměr,svět.rampa,do lesa T3
Janeš Petr
Moderátor

Re:

Příspěvek od Janeš Petr »

[attachment=
farmář píše:jeden malý postřeh při přechodu z profi na CB, NESNÁŠÍM ZKUR.TURKY A JINÉ HAJZLY CO TOPENÍM SMAŽOU HAFO KANÁLŮ!kurňa když mají drahé volání mobilem ať si píšou přes evropu SMSky. Poslouchat zkresleně hajzla na min. 30 kanálech je hnus. :evil:
ono je to trošku složitější. Turek s Rusem zas nadávaj na tebe, že mažeš díky zemské ionosféře svejma relacema ty vysílání u nich ... :grin:
Bez názvu.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

no já nejsem Nataša s kilowattovým topením!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
petrvalyi
Diskuzní Nováček

Příspěvek od petrvalyi »

Stačí i 1W a trochu sluníčka... :lol:

Chlapi, kdo máte (zejména tady v jižních čechách) CB i doma? Nebo než v autě? Docela rád a často vzpomínám na léta, kdy jsme s kamarády s vysílačkama blbli, ale nástupem mobilů tomu nastal šmytec... O ostatních pásmech (sdílenky) ani nemluvě (po průšvihu v ČB).
Opel Frontera (1997 - 2,5TDS), Audi A4 avant (1997 - 1,9TDI), Škoda 105S (1977 - 1,3LPG), Zetor 7245, ovce a krávy
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

máš pravdu, že to už není co to bývalo. Mercedes Týn, Satan Budějce, Míra Písek, Eda od Budvaru, v Táboře byl Strejček ? , Baron J.Hradec.... už jsem nikoho z nich neslyšel ani nepametuju
petrvalyi
Diskuzní Nováček

Příspěvek od petrvalyi »

jj, Eda Budvar, Slunce Řípec,... Strejda Tábor už prý není mezi námi.
Opel Frontera (1997 - 2,5TDS), Audi A4 avant (1997 - 1,9TDI), Škoda 105S (1977 - 1,3LPG), Zetor 7245, ovce a krávy
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

Janeš Petr píše:máš pravdu, že to už není co to bývalo. Mercedes Týn, Satan Budějce, Míra Písek, Eda od Budvaru, v Táboře byl Strejček ? , Baron J.Hradec.... už jsem nikoho z nich neslyšel ani nepametuju
Baron byl nemocnej, ale tak snad ještě žije ne? sedával u toho celý dny, když nebyl u doktora. Já už dlouho CB nevozím, tak ani čéče nevím, co s ním je.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“