RUMUNSKO 20.7-30.7.2007
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: 6 ks
...ty máš doma autobus ?Slaava píše:Já už mám do auta šest lidíRosta píše:...nejspíš pojedu taky sám přitelkyně nechce jet...
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Hoši,vy z toho máte prdel,ten veze půl sídliště Ikarusem,ten pojede jenom když nebude kouřit na záchodě školy atd.... no tak to pojede pěkná sebranka,ale já to myslím s tím odjezdem 20. Července smrtelně vážně!!!!!................tak co,máš v tom autobusu ten bufet,nebo né?! :D :D :D , a nebylo by teda lepší jet rovnou s pojízdnou prodejnou
,třeba bys udělal na hranicích nějakej kšeft
,myslím si,že kdybys jim na hranicích nabídnul nějakou marjánku,heroin,kokain nebo podobné laskominy,že ti vyberou všechny zásoby,tenhle artikl jde na hranicích na dračku :D
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Hugo
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Hugo
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Milý Hugo,jak jsem tu již psal,mám už nějaký orientační plán,tenhle víkend ho chci ještě doladit a po víkendu to dám sem na web,aby se k tomu mohl každý vyjádřit,resp to pozměnit,aby nám to vyhovovalo,OK?! Předpokládám,že mi tady z čech by jsme vyrazili na Vídeň a s Váma by jsme se sešli patrně ve Vídni,popřípadě někde v Maďarsku,jak to bude pro nás i vás vycházet doře na km a dotud se pojede dál,samozřejmně,že se bude tankovat u kvalitních pump,navíc orientačně,když natankujem v Maďarsku,taky by nám to mělo na Rumunsko bohatě stačit,ale jak jsem říkal,dám sem nějaký ten plán trasy a míst příští týden,OK?! 
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna hledám něco v Rumunsku a našel jsem tam repliku Drakulova hradu. Více o tom na http://www.expedice4x4.cz/reportaze/report5.html
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima