kdo dokaze prelozit rozsypanu ryzu

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
D@ve
Pokročilý diskutér

kdo dokaze prelozit rozsypanu ryzu

Příspěvek od D@ve »

kdo by to dokazal prelozit???
btw ... neni to moje :-D

http://www.autohificlub.cz/forumimages/ ... 167399.jpg
A 2,2 long
Slaava
Moderátor

Re: kdo dokaze prelozit rozsypanu ryzu

Příspěvek od Slaava »

To se ten kluk jednoho nedělního rána probudil s kocovinou a tímhle na zádech, že neví co to je? :lol:
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
D@ve
Pokročilý diskutér

Příspěvek od D@ve »

jj tak nejak, ale byl to trosku delsi flam ... asi tak dva tydny .... presneji kolega z prace ktery ma uz prez padesat :lol: :lol: :lol:
A 2,2 long
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

D@ve píše:kdo by to dokazal prelozit???
..gulášová polévka a vepřové výpečky se šesti ( nebo s osmi, číslovky se mi občas pletou )
myslivec
Super diskutér

Příspěvek od myslivec »

Na hajzlu, po litránku rumu to udělám špendlíkem bez větších problému za chvilku :lol: :lol: :lol:
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

D@ve píše:jj tak nejak, ale byl to trosku delsi flam ... asi tak dva tydny .... presneji kolega z prace ktery ma uz prez padesat :lol: :lol: :lol:
A doprdele. :roll:
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
D@ve
Pokročilý diskutér

Příspěvek od D@ve »

takze rozlusteno :
Mam kolegyni co je "made in china" tak jsem se ji zeptal a odpoved znela, ze to je cinsky "I miss love.." s tim, ze ten ctvrtej znak nevi, co znamena a taky s tim, ze ten druhej znak muze znamenat "star".... Bylo mi ale receno ze ty znaky nejsou napsany presne. Na zaver dodala "Poor bastard carry this on his back for rest of his life..."
Snad jsem pomohl...

tak aspon ze tak ;-)
A 2,2 long
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

dnes se kamarád vrací do Vídně, jestli je tam ještě jeho žena, pošlu mu to. Ona čínština, pokud je to rejže, já to od zlámanejch hůlek na jídlo co maj japonci nepoznám, mohla by to umět, je z Hong Kongu, tak by to byla Kantonská,ale umí i mandarínskou, trochu. Ono to s jejich čínštinou je jak my s Polákama.....3 roky mě trvalo, než jsem zjistil, že deščont minut je sto a ne deset. :)
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“