RUMUNSKO 20.7-30.7.2007

Zde se domlouvejte na všemožné vyjížďky, návštěvy, projížďky a další, kromě srazů. Srazy mají vlastní sekci !!!
Odpovědět
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

mapy tam existujou,cesty ne :D ,mapu mám,velice podrobnou,to je fpoho,jezdí se tam tak,že se někam přijede - do určité oblasti a tam se jede terén,na nějakém místě,kde něco je,např hora,kopec,nebo nějaká jiná zajímavost,která stojí za to vidět,pak tam v terénu najedš jen pár desítek km,není to o ujeté vzdálenosti,bavíme se o přírodě a terénu :wink: ,řekněme že je to něco jako u nás bejvalý vojenský prostory,takže plánek oblasti řekněme o rozloze třeba 50 km2,kde jsou jen pidi vesničky,ale krásná příroda,sem tam místní dřevorubec nebo medvěd ( na území Rumunska žije 8000 medvědů na 1 střízlivýho dřevorubce :D ),takže asi takhle,samozřejmně,že vybraná lokalita bude poblíž nějakého městečka,aby v případě potřeby bylo možné kdykoliv se bezpečně a rychle dostat k civilizaci, a ten TERMÍN ODJEZD 20. ČERVENCE TEDA PLATÍ,MYSLÍM,ŽE JE ŘEČENEJ DOST ZAVČASU,ABY KDO CHCE JET SI TEN ČAS UDĚLAL A DAL AUTO DOHROMADY :D ,......................OK?!!!!!
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Mám už tak zhruba nějakej plán cesty v hlavě a na mapách,takže to ještě drobet doladim a pak to předložim sem ke konzultaci a pozměňovacím návrhům (doufám,že to nebude jak v parlamentu a pozměňovacích návrhů nebude sedm tisíc :shock: )
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta44 »

Myslím, že máme dost času i na osmtisíc pozměňovacích návrhů :roll: :roll:
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta44 »

.....do července to sfouknem levou zadní :lol:
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

To je fakt,po víkendu sem hodím už předběžnej návrh s plánem cesty :D :wink:
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Tak se na to mrknem,kdo se nám prozatím ozval,že by se mrknul do Rumunska,takže to máme:
Dan 17
Přemek k
Honzík
Franta
Slaava
Hugo
Rosťa
k tomu dál pojedou minimálně dvě endura

Tak se nám to začíná docela pěkně rýsovat,no mám z Vás všech velkou radost :D :D :D
Rosta

Příspěvek od Rosta »

Franta píše:
Rosta píše:
Hugo píše:berete aj ine vozy ako frontery ? (keby vas trebalo vytiahnut :D )

inac zucastnil by som sa celkom rad

a ked nepredam dovtedy fronteru, tak jej urobime aspon dostojny pohreb :lol:

odnesie ma potom niekto domov ?
...bych se mozna k nekomu nasackoval jako levna pracovni sila :lol:, protoze sance, ze moje auto bude tou dobou uz v cajku je dost mala :roll:
....já jestli pojedu, tak asi sám.Takže pokud budeš hodnej,nebudeš dělat blbosti a na konci školního roku budeš mít samé jedničky, tak bych Tě mohl vzít :lol: :lol:
...pisu si :lol:
Rosta

Příspěvek od Rosta »

vojtech.kloud píše:Bacha!!!!!!.................hrozí mu dvojka z chování.....kouká soudružce učitelce pod sukni a kouřil na záchodě,školník ho viděl :P
...sakra, zas me nekdo bonznul :lol: To jste kamaradi ?
Franta píše:on se vždycky hodí někdo silnej a .... nemusí být moc chytrej :roll:

... teda ...
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta44 »

Rosta píše:
vojtech.kloud píše:Bacha!!!!!!.................hrozí mu dvojka z chování.....kouká soudružce učitelce pod sukni a kouřil na záchodě,školník ho viděl :P
...sakra, zas me nekdo bonznul :lol: To jste kamaradi ?
Franta píše:on se vždycky hodí někdo silnej a .... nemusí být moc chytrej :roll:

... teda ...
......tak nebreč :cry: Já to tak nemyslel :lol:
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Třeba budeš první ve sběru a oni ti to na konci školního roku přičtou k dobru,a s ředitelskou důtkou,no to už by tě Franta mohl vzít,co ty na to? :lol: , nebo můžeš jet stopem :D
Rosta

Příspěvek od Rosta »

vojtech.kloud píše:Třeba budeš první ve sběru a oni ti to na konci školního roku přičtou k dobru,a s ředitelskou důtkou,no to už by tě Franta mohl vzít,co ty na to? :lol: , nebo můžeš jet stopem :D
...si stopnu Frantu :lol:
dan 17
Začínající diskutér

Příspěvek od dan 17 »

...si stopnu Frantu :lol:[/quote]

Hodně kořalky a já tě vezmu,nejspíš pojedu taky sám přitelkyně nechce jet :cry:
Rosta

Příspěvek od Rosta »

dan 17 píše:...si stopnu Frantu :lol:
Hodně kořalky a já tě vezmu,nejspíš pojedu taky sám přitelkyně nechce jet :cry:[/quote]

... vemu od kamosa bandasku domaci slivovice :lol: ... ale estli me ozralej v aute nekde zabijes, tak si to v pekle vyridime :evil:
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta44 »

naco tahat ženský do lesa. Si tam něco najdem :lol:
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta44 »

........ale tu slivovici vem taky. Tohle pití mi doktor nezakázal :roll: