Jak na platbu na Slovensko
-
George 3D
- Začínající diskutér
Jak na platbu na Slovensko
Potřeboval bych poradit, jakým způsobem zaplatit za zboží ze slovenska. Nutně totiž potřebuju expanzku na svojí Fronteru a jediná dostupná je u firmy MGM v Topolčanech. Jenže jsem se byl dneska ptát v bance kolik by mě stály poplatky za platbu a prej 800Kč (cca 30eur) což je maso. Tak se chci zeptat jestli znáte někdo jinej postup jak to zaplatit a přitom nedat takový strašný prachy za poplatky. Firma na dobírku nic nepošle, takže by se muselo jednat o platbu předem.
Frontera B long, 2000, 3,2i, dříve Frontera A long, 1996, 2,5 TDS
- vlado007
- Extra diskutér
Re: Jak na platbu na Slovensko
Daj link na tu stranku aj z tou nadobkou. Zisti co a ako a mozem ti to kupit a potom poslat ked sa ti to niako oplati. 
Frontera 2.3 TD rv.92 5dv. bordova met. 
Frontera 2,8 Tdi rv.97 5dv.
-
George 3D
- Začínající diskutér
To by bylo urcity reseni, ale zase jak dostat penize k tobe? Na slovensko uz bohuzel nejezdim, takze by se penize zase musely nejak posilat.
- kuriatko
- Pokročilý diskutér
A čo poštou u nás robia české firmi a šéfik im bežne takouto formou posiela prašule.
- SulakOndrej
- Začínající diskutér
ak zhanas expansku a nepotrebujes novu mam jednu z Anglicana 2,5TDS poslal by som to dobierkou a hotovo.
Firemna Fobia 1,2TSi
+ rybarska Felicia Combi 1,3i...
ex- Frontera A 2,5Tds, 5dv, predana pri 276 000km a stale posluchala...
+ rybarska Felicia Combi 1,3i...
ex- Frontera A 2,5Tds, 5dv, predana pri 276 000km a stale posluchala...
-
George 3D
- Začínající diskutér
Tak zrovna koukám na ceny český pošty a mohlo by to stát snad jen 90 Kč (cca 3,5eur) což by už bylo přijatelný. Zkusím se teda domluvit s těma lidma z firmy MGM jestli to tak můžu poslat. Jen se bojím že to bude mít nějakej háček a krom toho zrovna řeším s českou poštou skoro až úsměvnou anabázi jedný pneumatiky co se mi už 10 dní toulá po republice, záhadně mizí a zase se porůznu objevuje.
- vlado007
- Extra diskutér
Ako chces. Ked by si potreboval nieco tak daj vediet
Frontera 2.3 TD rv.92 5dv. bordova met. 
-
George 3D
- Začínající diskutér
Takže díky všem za rady i pomoc, nakonec jsem to poslal přes poštu za 70Kč, jen doufám že se pošta nevyznamená jako s tou pneumatikou.
Taktéž děkuju Ondrovi za nabídku jiné expanzky, ale nějak jsem ztratil důvěru k použitejm expanzkám. Jednu starší jsem taky koupil abych po namontování zjistil že taky teče. Obě jsou ruplý u horního vývodu, takže bych řekl že ta hadice co k ní vede bude asi moc krátká a vibrace od motoru to pomalu ale jistě urhnou. Jo a na možnost svaření jsem se taky ptal u jedný místní firmy co dělá bazény a jímky, ale prej to nejde (nebo se jim možná do toho nechtělo).
Taktéž děkuju Ondrovi za nabídku jiné expanzky, ale nějak jsem ztratil důvěru k použitejm expanzkám. Jednu starší jsem taky koupil abych po namontování zjistil že taky teče. Obě jsou ruplý u horního vývodu, takže bych řekl že ta hadice co k ní vede bude asi moc krátká a vibrace od motoru to pomalu ale jistě urhnou. Jo a na možnost svaření jsem se taky ptal u jedný místní firmy co dělá bazény a jímky, ale prej to nejde (nebo se jim možná do toho nechtělo).