Snížéééééék

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Slaava
Moderátor

Snííííííííííííííííížek

Příspěvek od Slaava »

Sníííííííííííííííížek je v piči. Alespoň tady v ČB. :?
Majk

Příspěvek od Majk »

Ty brďo tady v Brně snad ani žádnej nebyl :cry:
Radim Solanský
Začínající diskutér

Příspěvek od Radim Solanský »

tak přijeď knám do bezkyd já si ho užívám až i leze krkem ven :D :shock: :D :shock:
Slaava
Moderátor

Z to může Radim

Příspěvek od Slaava »

Radim Solanský píše:...až mi leze krkem ven...
A já už od mala řešil, kde se sníh bere :idea:

Nevíš jak je to s tím Ježíškem? Někdo říká, že prej není :?:
Rosta

Příspěvek od Rosta »

Radim Solanský píše:tak přijeď knám do bezkyd já si ho užívám až i leze krkem ven :D :shock: :D :shock:

ale, panovi zamrzl ohen? Tak ten mamut bude syrovej :lol:
Radim Solanský
Začínající diskutér

Příspěvek od Radim Solanský »

neboj, oheň na mamuta bude :D
Rosta

Příspěvek od Rosta »

Radim Solanský píše:neboj, oheň na mamuta bude :D
...prijedem na stejk :lol: , slaaavu nakladam v Brne a uz startujem 8)
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

To počasie prekvapuje.Minuly týžden 12 stupnov a teraz v noci ochladenie na -2 a nasnežilo.No čo doma som nechal Š1203 šopu a davaj ráno pre kolegu na Frontere.Mam tam takú ale 3km skratku po polnej.Podklad maký auto zasrané a u nich na dedine v 6,00 policajti.Zastavili ma,že som zasral cestu davaj kolegovy pre lopatu a už som odstrnoval znečistenie vozovky za pozorovania príslušníkov polície,dobrá ranajšia rozcvička.PONAUČENIE:mam chodzit do roboty na 5 vtedy ešte spá.Pato-Divoch
Rosta

Příspěvek od Rosta »

pato píše:To počasie prekvapuje.Minuly týžden 12 stupnov a teraz v noci ochladenie na -2 a nasnežilo.No čo doma som nechal Š1203 šopu a davaj ráno pre kolegu na Frontere.Mam tam takú ale 3km skratku po polnej.Podklad maký auto zasrané a u nich na dedine v 6,00 policajti.Zastavili ma,že som zasral cestu davaj kolegovy pre lopatu a už som odstrnoval znečistenie vozovky za pozorovania príslušníkov polície,dobrá ranajšia rozcvička.PONAUČENIE:mam chodzit do roboty na 5 vtedy ešte spá.Pato-Divoch
to bud rad, ze ti tu silnici nenaridili pucovat kartackem na zuby. To bys tam byl jeste ted :lol:

Jinak tady v Brne taky tak 3 cisla prasanu, ale ja jsem radsi ani nevyjizdel, protoze me uz nejak nezbyl na gumach vzorek :lol:
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“