registrace off road
-
honzík
- Pokročilý diskutér
registrace off road
Nemate nekdo tuseni jestli je nejaky oficialni offroad klub kde by se nechalo zaregistrovat a pod jejich hlavickou byly mozny provadet ne zcela vyhlaskove ,,oblíbené" úpravy na aute ???
tak pred 8 lety bylo neco podobneho u MTB bikeru a potom se nemusela dodrzovat tak striktne pravidla a vyhlasky - nevim teda jestli to funguje i u aut....................
Poradte - upravy me lakaji vic a vic a na stk nemusi byt ,,tlacenka" porad!!!
h.
tak pred 8 lety bylo neco podobneho u MTB bikeru a potom se nemusela dodrzovat tak striktne pravidla a vyhlasky - nevim teda jestli to funguje i u aut....................
Poradte - upravy me lakaji vic a vic a na stk nemusi byt ,,tlacenka" porad!!!
h.
-
Rosta
uffff, tak to nevim. Ale vsichni co auta upravujou, tak si bud stavej svoje specialy a ty vozej na zavody atd. na podvale a nebo doufaj, ze to na stk a i pri jinych prilezitostech (silnicni kontrola, bouracka a zvedavost pojistovny atp.) ukecaj. Nevim o zadne vyjimce v zakone, ale je pravda, ze me povedomi o tomto zakone je obecne dost chabe
... ale ja s tim malem vystacim.
Jo a nebo si necht vsechno schvalovat ve zkusebne jako nejakou individualni stavbu, ale to by ses zblaznil z papirovani a taky buzerace
Jo a nebo si necht vsechno schvalovat ve zkusebne jako nejakou individualni stavbu, ale to by ses zblaznil z papirovani a taky buzerace
- farmář
- Moderátor
Na to abys to narval doTP je DEKRA,dřív hlavní STK v Praze na výpadovce na Brno.Ale individuální otypování...ceník netuším,jen se asi vyplatí mít standart a speciál na tom podvalu.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
-
dan 17
- Začínající diskutér
Re: registrace off road
tak pred 8 lety bylo neco podobneho u MTB bikeru a potom se nemusela dodrzovat tak striktne pravidla a vyhlasky
Kua,co jste měli za výhody,v té době jsem měl licenci a jezdil v juniorech a toto mi asi nějak uniklo
Kua,co jste měli za výhody,v té době jsem měl licenci a jezdil v juniorech a toto mi asi nějak uniklo
- farmář
- Moderátor
http://www.usmd.cz/ neprohlížel jsem to,měli byto dělat oni,dělají i dovozy - kámoš tuhle přihlásil Ducato z 87ho.Good luck
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
-
honzík
- Pokročilý diskutér
re
no me o tom rikali frajeri co maji u nas obchod s kolama - ale ja do toho nesel - jezdim zasadne mimo cesty a tam je srnkam fakt dost ukradeny jestli mam helmu a odrazky.
a klickovana mezi stromama je aspon zabava
juknu na ten odkazek
h
a klickovana mezi stromama je aspon zabava
juknu na ten odkazek
h