Plave řízení, chcípá motor při snížení otáček na volnoběh

Přední a zadní náprava, volnoběžné náboje a ostatní součásti, všechny modifikace Frontera
Odpovědět
sully

Plave řízení, chcípá motor při snížení otáček na volnoběh

Příspěvek od sully »

zdar, potreboval by som poradit, pri vyššej rychlosti od 50km/h mi to začne samo tahat volant do strany raz sem raz tam, proste ako keby to bolo bez posilovača na priamo a kolesa si same vyberaju sme, niekedy musim točit volant do opačnej strany aby som to vyrovnal, je to des, mam strach aby som sa niekde nevyvalil alebo do niekoho nevrazil, a ešte občas sa stane že na križovatke zabrzdim a dam neutral a auto zdochne, nemam problem so štartovanim, len to proste občas chcipne, prosim poradte, som od zlina a pokial by sa to dalo opravit za rozumny peniz tak sa dohodneme, vďaka
Rosta

Příspěvek od Rosta »

...to chcipani muze byt spatny volnobezny ventyl. Proste nezvlada spravne drzet volnobezne otacky. Nekdy staci to poradne prostrikat WDckem a ono to zas zacne makat.

A to rizeni me napadaji jen cepy rizeni, cepy na ramenech a prevodovka rizeni. Chce to vsechno zkontrolovat :!:
sully

Příspěvek od sully »

Rosta píše:...to chcipani muze byt spatny volnobezny ventyl. Proste nezvlada spravne drzet volnobezne otacky. Nekdy staci to poradne prostrikat WDckem a ono to zas zacne makat.

A to rizeni me napadaji jen cepy rizeni, cepy na ramenech a prevodovka rizeni. Chce to vsechno zkontrolovat :!:

vďaka, takže ma asi čaka servis :( je to na ho...
Rosta

Příspěvek od Rosta »

sully píše:
Rosta píše:...to chcipani muze byt spatny volnobezny ventyl. Proste nezvlada spravne drzet volnobezne otacky. Nekdy staci to poradne prostrikat WDckem a ono to zas zacne makat.

vďaka, takže ma asi čaka servis :( je to na ho...
...si casem zvyknes. Ze servisaku udelas kamarady a budes tam casteji nez doma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sully

Příspěvek od sully »

Rosta píše:
...si casem zvyknes. Ze servisaku udelas kamarady a budes tam casteji nez doma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
že ja blbec som sa dal nahovorit na fronteru :? a nemožu byt tie kolesa nevyvyžene alebo je zla poloosa? alebo krivy brzdovy disk? ja už nevim
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

nebreč to není problém jen u Opla ale u všech.Bývají to čepy ať řízení tak spodní na nápravě-to víš,na něčem to kolo co má být řiditelné zkrátka být musí....Také jsem zažil na 504 Peugeotu,že jsem měl na přední nápravě vymlácené silentbloky na ramenech,ty jsem prachsprostě převložkoval tak,že na pouzdro v něm,co už bylo tak vykloktané že jsem ho hravě vyndal z gumy jsem narazil další truku,čímž se mi u jakoby kompletu zvětšil průměr a to nalisoval zpět do gumy.Bylo to jako nové.Doporučuji zvednout na heveru kolo a zakvrdlat.Zvedat spíš za podloženej rám,ať to máš volné.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Slaava
Moderátor

Oltcit Trambus 1203

Příspěvek od Slaava »

sully píše:...že ja blbec som sa dal nahovorit na fronteru :? ...
To je u každýho auta. Nenech se zblbnout takovejma kecama jako "já mám Oltcit Trambus 1203* - to je nejlepší auto, vůbec na to nehrábnu a už to jezdí semsetpadesáttři roky a dva měsíce" - sou to blbosti, protože buďto sou to lidi, který investice nepřiznaj nebo prasata, který sou s tím schopný jezdit i když to má přidřenou kliku, upadnutý kolo a nesmí dávat nohy z pedálů aby nepropadli ven.

Co to máš za stroj? Zkus si dojet na natřásadlo na STK nebo někam do service. Třeba něco uvidíš. Čepy sou brnkačka, daj se sehnat i za docela rozumný peníze. Jenže většinou to lidi prodávaj v momentě, kdy je třeba je vyměnit - to sou ti, který jezdí s tim upadnutým kolem.

*) Abych nikoho neurazil, tak sem vymyslel fiktivní vozidlo... no spíš sem urazil hned tři různá vozidla. Hádejte jaká! První tři soutěžící, kteří správně odpoví dostanou... hovno. :?
sully

Re: Oltcit Trambus 1203

Příspěvek od sully »

Slaava tvoje prispevky vedia vždy potešit :D
a stroj? frontera 1996 benzin 2,2 foto pošlem v najbližšej dobe
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nimrod »

sully píše:Slaava tvoje prispevky vedia vždy potešit :D
a stroj? frontera 1996 benzin 2,2 foto pošlem v najbližšej dobe
Sully. Ještě než začnu hodnotit tak se ještě zeptám co jsi měl předdtím za auto a jaké mělo rozměrf pneu a jaký rozměr má pneu na Fronteře. Co se volnoběhu týká typnul bych to u té 2.2 na zanesenou klapku a volnoběžný ventil a všeobecně zaedbaný motor.
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Slaava píše:
sully píše:...že ja blbec som sa dal nahovorit na fronteru :? ...
To je u každýho auta. Nenech se zblbnout takovejma kecama jako "já mám Oltcit Trambus 1203* - to je nejlepší auto, vůbec na to nehrábnu a už to jezdí semsetpadesáttři roky a dva měsíce" - sou to blbosti, protože buďto sou to lidi, který investice nepřiznaj nebo prasata, který sou s tím schopný jezdit i když to má přidřenou kliku, upadnutý kolo a nesmí dávat nohy z pedálů aby nepropadli ven.

Co to máš za stroj? Zkus si dojet na natřásadlo na STK nebo někam do service. Třeba něco uvidíš. Čepy sou brnkačka, daj se sehnat i za docela rozumný peníze. Jenže většinou to lidi prodávaj v momentě, kdy je třeba je vyměnit - to sou ti, který jezdí s tim upadnutým kolem.

*) Abych nikoho neurazil, tak sem vymyslel fiktivní vozidlo... no spíš sem urazil hned tři různá vozidla. Hádejte jaká! První tři soutěžící, kteří správně odpoví dostanou... hovno. :?
urazil jsi Ty dobytku,urazil skvělá,bezporuchová vozidla značek:trambus-bambus,škoda razdvatři a olcit-pocit vyrobená dělnickou třídou.Výhru mi Ty kapitalisto zašli na adresu Vojtěch Filip KSČM,parlament ČR.PRAHA. :twisted:
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
Slaava
Moderátor

KSČM

Příspěvek od Slaava »

Zvítězil si, soudruhu Filipe. Počkej do léta, pak ti pošlu košík třešní... nebo když si to ty, rudý bratře, tak to možná fakt bude to hovno - v papíru od tlačenky.

Koukám, že neponocuju sám. :D
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

jo to jsem se nějak nemoh dohrabat do pelechu,někdy ten čas letí a než si toho všimneš...............
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
Slaava
Moderátor

Ve tři

Příspěvek od Slaava »

Pavel Mirtl píše:jo to jsem se nějak nemoh dohrabat do pelechu,někdy ten čas letí a než si toho všimneš...............
Taky sem nakonec šel ve tři do pelechu.
Odpovědět

Zpět na „NÁPRAVY“