Frontera a nedělní blesk
-
Majk
Frontera a nedělní blesk
Četl někdo nedělní blesk ze dne 21.1. 2007 ?
Na na str. 37 rubr. auto-moto "Nejhorší automobil mého života"
píše herec Vl. Kratina, že nejhorší auto co měl byla frontera a že byla luxusní a on to na ledě někde v zatáčce rozstřelil.
A největší perla je že na té fotce je Nisan Patrol nebo nějaká taková plečka
Co vy na to?
Na na str. 37 rubr. auto-moto "Nejhorší automobil mého života"
píše herec Vl. Kratina, že nejhorší auto co měl byla frontera a že byla luxusní a on to na ledě někde v zatáčce rozstřelil.
A největší perla je že na té fotce je Nisan Patrol nebo nějaká taková plečka
Co vy na to?
- Slaava
- Moderátor
Sračky a píčoviny
Takovouhle debilní píčovinu samozřejmě není třeba komentovat.
Já umaštěný sračkový plátky nečtu. Sou tam jenom píčoviny, což dokládá i tenhle "článek". Kratina je zkrachovalá existence. To, že je herec, moh předstírat snad jenom v komunistickejch budovatelskejch seriálech. Teď si musí přivydělávat tím, že v sračkovejch plátkách vypráví o tom, že neumí jezdit. Doufám, že mu potom po zásluze sebrali papíry. Ten mamlas by si zasloužil na oplátku papíry na hlavu.
Myslím, že jinej komentář si ode mne asi ani nečekal. Snažil sem se bejt slušnej. Pokud si tohle přečte ten "redaktor", co to napsal, a bude mít něco proti, ať si zažádá o adresu - potom bude moc přijet, já mu dám facku a on může zase táhnout do prdele, odkuď přišel.
Já umaštěný sračkový plátky nečtu. Sou tam jenom píčoviny, což dokládá i tenhle "článek". Kratina je zkrachovalá existence. To, že je herec, moh předstírat snad jenom v komunistickejch budovatelskejch seriálech. Teď si musí přivydělávat tím, že v sračkovejch plátkách vypráví o tom, že neumí jezdit. Doufám, že mu potom po zásluze sebrali papíry. Ten mamlas by si zasloužil na oplátku papíry na hlavu.
Myslím, že jinej komentář si ode mne asi ani nečekal. Snažil sem se bejt slušnej. Pokud si tohle přečte ten "redaktor", co to napsal, a bude mít něco proti, ať si zažádá o adresu - potom bude moc přijet, já mu dám facku a on může zase táhnout do prdele, odkuď přišel.
-
Majk
- farmář
- Moderátor
jo ty jim pošleš fotky fronter a vyjde článek o Landwindu nebo o Toyotách - offroad-Landcruizer.com
když maj v hlavě mínus, plus se jim tam neusídlí,vyhořeli by!!
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Martin Dudík
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- farmář
- Moderátor
-
merlin
odborník
Náhodou jsem ho u tchýně zahlíd(blesk) a fakt jsem málem umřel-smíchy no a ta fotka ,no comment,jak napsal Sláva,když neumí jezdit ,blb,tak ať si koupí škodnou a blafe si játra,jak je to supr.A to,že u článku je fotka patrola,svědčí jen o ,,odborné způsobilosti" redaktorů tohoto plátku prostě KOKOTI non plus ultra
Merlin-Petr
Merlin-Petr
- Slaava
- Moderátor
Re: odborník
merlin píše:...KOKOTI non plus ultra...
-
Rosta
....no ja chapu ze to bere jako nejhorsi auto co mel. Kdyz totiz nepotrebujes terenak a mas ho jen jako frajerinu a pak te prestane bavit a radsi si koupis pohodlnej mercedes, tak je pomerne dost jasny, co ti prijde jako horsi.
Kdyz srovnam fronteru se svym 20let starym bavcem, tak je v ni taky horsi svezeni....na silnici..... ale zase je to dobrej pracant na vozeni veci a radeni v terenu
Takze je to o srovnani
Kdyz srovnam fronteru se svym 20let starym bavcem, tak je v ni taky horsi svezeni....na silnici..... ale zase je to dobrej pracant na vozeni veci a radeni v terenu
Takze je to o srovnani
- Slaava
- Moderátor
Golfíkáři
To máš recht. Když v tom vezu golfíkáře, ibizáře, požotníky, renoltníky nebo oktávisty tak maj smrt v očích i když zatáčím ve městě na křižovatce - bojí se, že se to překlopí a ptaj se, proč to nesnížím a nedám na to velký ráfky s nízkoprofilovejma gumama, že by to prej jako pomohlo.
Asi svezu i pana Kratinu.
Náhodou v Druhým dechu byl docela dobrej.
Třeba byl Froncek jeho první auto a poté, co ho zarovnal do rigólu mu sbalili papíry a tak byl jeho jedinný auto - tudíž i nejhorší.
Asi svezu i pana Kratinu.
Třeba byl Froncek jeho první auto a poté, co ho zarovnal do rigólu mu sbalili papíry a tak byl jeho jedinný auto - tudíž i nejhorší.
-
Rosta
Re: Golfíkáři
...hehe, tak takovy pocity mi spolujezdci taky casto sverovali. ALe gdo se boji, nesmi do frontery, nebo jak to jeSlaava píše:To máš recht. Když v tom vezu golfíkáře, ibizáře, požotníky, renoltníky nebo oktávisty tak maj smrt v očích i když zatáčím ve městě na křižovatce - bojí se, že se to překlopí a ptaj se, proč to nesnížím a nedám na to velký ráfky s nízkoprofilovejma gumama, že by to prej jako pomohlo.
Asi svezu i pana Kratinu.Náhodou v Druhým dechu byl docela dobrej.
-
Majk