Hodiny

Vše co se týká interiéru vozidla
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Páni tak to nie som sám kto má tieto problémi s Fronterou.Tie laky a nadrže Su čudné.Pato-Divoch :oops:
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Je to fakt,taky se mi ztrácí nafta z nádrže,no jenom tenhle tejden se mi ztratilo skoro 50 litrů :( ,je to vážně divný :D
Slaava
Moderátor

Nafta

Příspěvek od Slaava »

vojtech.kloud píše:Je to fakt,taky se mi ztrácí nafta z nádrže,no jenom tenhle tejden se mi ztratilo skoro 50 litrů :( ,je to vážně divný :D
Nafta je hrozně těkavá, svině jedna. A ty oplácký nádrže netěsní. :?
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Aháááááááááááá,tak to jsem si oddych,já už myslel,že na to má vliv když s autem jezdíš :lol: ,tak to je supr,takže jezdit můžu furt stejně,akorád utěsnit nádrž :D ,a to hrdlo co vyůsťuje v pravým zadním blatníku by bylo asi nejlepší natvrdo zavařit úplně,né :D
Slaava
Moderátor

Stále těká, stále těká!

Příspěvek od Slaava »

vojtech.kloud píše:Aháááááááááááá,tak to jsem si oddych,já už myslel,že na to má vliv když s autem jezdíš :lol: ,tak to je supr,takže jezdit můžu furt stejně,akorád utěsnit nádrž :D ,a to hrdlo co vyůsťuje v pravým zadním blatníku by bylo asi nejlepší natvrdo zavařit úplně,né :D
Jo, to by mělo fungovat. Akorát ještě ucvakni hadičky, co vedou k tý velký věci, co je vepředu a dělá hroznej kravál. Nafta se jí bojí a těká a těká. :!:
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Tý věci co dělá ten kravál se taky bojim,asi jí vyndam a vyhodim.................a neřeknu kam :D :D :D
Slaava
Moderátor

Kufr

Příspěvek od Slaava »

vojtech.kloud píše:Tý věci co dělá ten kravál se taky bojim,asi jí vyndam a vyhodim.................a neřeknu kam :D :D :D
Auto bude lehčí a snázš pojede. Navíc budeš konečně mít porádnej kufr na nákup, jako správná Š120!
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Ještě převařit panty na kapotě a do kufru vrazit pěkně našláplou 1,2 ale už s pětikvaltem :D ,a stádem nezkrotných 40ti koní.............no u některých lehce vyběhanějších modelů spíš poníků :D
Rosta

Příspěvek od Rosta »

...kde jsou ty hodiny? A kolik je? Uz bych chtel jit domu ... :lol:
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Rosto len pekne vydrž.Je piatok a už ta to tahá.len ako je na tom tvoja nádrž.Pato-Divoch
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Páni tak som rozobral tie hodiny a vyčistil,zložil a displej nejde aj tak kompletný.Rozobratie už vybraných hodín pakáren.To vnútro biele drží na 6 miestach v tom obale.Nemohol som to rozobrat aj sa mi to poodlamovalo.tak som to zložil je to skované tak neva ale idú tak ako pred tym nekompletné.Pato-Divoch.
Radim Solanský
Začínající diskutér

Příspěvek od Radim Solanský »

vojto, jak tu věc co dělá kravál vyhodíš, :shock: :shock: tak budeš mít froncka jak frinstounovi kočár :D :D , sláva se o to již pokouší a začal hlavou :D :shock: :shock: :shock:
Slaava
Moderátor

Bezmotorové létání

Příspěvek od Slaava »

Radim Solanský píše:vojto, jak tu věc co dělá kravál vyhodíš, :shock: :shock: tak budeš mít froncka jak frinstounovi kočár :D :D , sláva se o to již pokouší a začal hlavou :D :shock: :shock: :shock:
Pokouší? To si mě měl vidět, když sem v místech původního motoru seděl na židli a dělal elektriku! :twisted:
Radim Solanský
Začínající diskutér

to by měl stebe čez a bursík radost, jaká ekologie :D :D :shock: :D :shock:
Radim Solanský
Začínající diskutér

to by měl stebe čez a bursík radost, jaká ekologie :D :D :shock: :D :shock:
Odpovědět

Zpět na „INTERIÉR“