Kde sehnat vysílačku CB,levně,starší?
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
- farmář
- Moderátor
ty sis nedělal prdel?právě jsem přišel pozdě na Nimrodovu nabídku kvůli debatě co stála za h...vojtech.kloud píše:OOOOOO klaním se s díky oooo mooooc všem za rady,Díky Farmáři,po přečtení tvého článku jsem se opět ujistil,že o téhle technice vím ůplný hovno,takže Děkuji a začnu shánět a zjišťovat,díky Vám chasníci :D
P.S. Slaavo,kdy začnem se samostudiem?Naše znalosti budou asi v obdobném vlnovém rozsahu
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Nedělal prdel???A z čeho??? Já jí vážně sháněl a až pak jsem objevil Nimrodovu nabídku
,tak se omlouvám,esli jsem tě tu nějak nas.....
..................
ale pokud mi tato debata pomohla k tomu,že jsem tu Nimrodovu nabídku našel o chvíli dřív,tak pro mě dobrý :D :D :D ......sory,vpoho,to je to poslední co jsem sháněl,teď už si tu můžeš skoupit všechno ostatní 
..................
- farmář
- Moderátor
to byla debata na Skype.Tahle Albrechtka je solidní,nehýří věcma co jsou k ho...a je spolehlivá,kurňa.Kdo pozdě ten si sám.A cena je dobrá.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
-
Rosta
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
-
Rosta
vojtech.kloud píše::D No to máš dobrý,ale já vzhledem ke své movitosti bych si jí mohl přehazovat tak z předních sedaček na zadnía kupovat si druhý auto,abych si mohl přehazovat vysílačku.........sááááákra,asi se votstěhuju do Brna,tam jsou nějaký vataři :D :D :D
... no stridam auta docela casto. Treba ted koukam po necem, protoze froncek ma v haji motor a bawca mam pro radost a ne na denni jezdeni ( a jeste k tomu potrebuje repas zadni napravy) ...
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
-
Majk
Nechci štourat, jen malé upozornění rozšíření kanálů mimo povolené pásmo je nelegal stejně jako "topení", zkrátka 40ch + 4W. U nás jsem viděl pátrat ČRTŮ s vyhledávacím vozem jenom topičepatas píše:ja mam tez allamat 269 plne dostacujici.Kamos mi rek ze mi na tom klidne rozchodi 120 kanalu :-) ale sem linej to vyndat z auta.Ale az budu menit zarovku na palubce bude muset ven ak to necham udelat :-) at je nejaka sranda
- farmář
- Moderátor
malá změna-už je povoleno 80 kanálů a na některejch i data.Ale vše jistí homologace mašiny...
Naposledy upravil(a) farmář dne 25 led 2007 19:02, celkem upraveno 1 x.
-
Rosta
-
MTZracing
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele: