jaka je 2,2i 16V

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
DAN
Začínající diskutér

jaka je 2,2i 16V

Příspěvek od DAN »

Uvazuji o vymene me 2,4i za 2,2i 16V z 99 roku a najeto cca 75 tis. km. Nemate nekdo nejake zkusenosti a hlavne s motorem ? a obecne s timto typem.

Dik
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

viewtopic.php?t=734

koukám že nesleduješ diskuse,tahle byla docela rozsáhlá a právě tímhle se zabývala :wink: jinak,projdeš-li debaty zjistíš že je tady vážná poptávka po tomhle motoru z důvodu totální jeho destrukce :lol: a silně nespokojené hlasy se ozývaly na jeho adresu-komu chodí dobrý,komu ne rve si vlasy....
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Rosta

Příspěvek od Rosta »

farmář píše:viewtopic.php?t=734

koukám že nesleduješ diskuse,tahle byla docela rozsáhlá a právě tímhle se zabývala :wink: jinak,projdeš-li debaty zjistíš že je tady vážná poptávka po tomhle motoru z důvodu totální jeho destrukce :lol: a silně nespokojené hlasy se ozývaly na jeho adresu-komu chodí dobrý,komu ne rve si vlasy....

spravne.

Akorat nevim jestli to stoji za to usili. Prehodit motor je brnkacka, ale vsechno okolo a hlavne komplet elektriku, RJ atp.... to je prace a prace
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

mam pro tebe jednu radu

NEDELEJ TO ANI KDYBY TI PLATILI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

h.
Slaava
Moderátor

2,2i

Příspěvek od Slaava »

Rosta píše:...akorat nevim jestli to stoji za to usili. Prehodit motor je brnkacka, ale vsechno okolo a hlavne komplet elektriku, RJ atp.... to je prace a prace...
No já to chápu jako že chce Dan vyměnit celý auto, ne jenom kuchat vnitřnosti. Podle toho roku výroby chce Fronteru A 2,4 vyměnit za Fronteru B 2,2i (ne za Áčko 2,2i 16V). Tam už to není jenom o motoru ale o miliardě dalších věcí. Osobně bych ale asi volil jinej agregát. :?

A nebo to kup a vyměň motor - myslím, že tady na webu zájemce najdeš. :idea:
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

tak tomu rozumím i já...ale nezdá se mi to nejlepší volbou...
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Rosta

Příspěvek od Rosta »

...hmmm, tak jsem si sedel na vedeni. Tak sorry za plky :?
Slaava
Moderátor

B

Příspěvek od Slaava »

Mimochodem když Béčko, tak jakej motor? I z hlediska elektroniky - já se jí totiž hrozně bojím a uvažuju i o tom, že bych místo halogenů ve světlech měl svíčky. :shock:
Slaava
Moderátor

2,2i

Příspěvek od Slaava »

Rosta píše:...hmmm, tak jsem si sedel na vedeni. Tak sorry za plky :?
V poho, len si bol voľaký zmëtený :wink:

Třeba to plky nebyly, co když Honzík ten motor bude chtít a na tebou zmiňované kuschání dojde?!?!
DAN
Začínající diskutér

Příspěvek od DAN »

Blbe jsem to asi napsal, ale chci koupit cele auto s 2,2i motorem a moje soucasne prodat a tak omladit vozovy park :)
Jelikoz chci benzin, manual a aby to moc nestalo, tak moc na vyber nemam :)
DAN
Začínající diskutér

Příspěvek od DAN »

Jeste doplnim, ze to je samozrejme B. Ale o motoru mi
prodavajici nebyl schopen nic rici nez, ze je to 2,2i 16V.
Co v tom opravdu je za agregat se dozvim zitra, jedu na to mrknout :wink:
Slaava
Moderátor

Co za to?

Příspěvek od Slaava »

DAN píše:Jeste doplnim, ze to je samozrejme B. Ale o motoru mi
prodavajici nebyl schopen nic rici nez, ze je to 2,2i 16V.
Co v tom opravdu je za agregat se dozvim zitra, jedu na to mrknout :wink:
Co za to ten handlíř chce? Má to nějaký mouchy, hovada, blechy nebo jiný insekt?
DAN
Začínající diskutér

Příspěvek od DAN »

Samozrejme je to jako vzdy "SUPER" stav :lol: Prece to nebude hanit... Dovoz z nemecka - prvni majitel + nemecka ser. knizka. Vnitrek v kuzi a vsechno
el. vybaveni co na to jde nacpat + sibr. Navijak a tazak to ale nema. Cenove neco kolem 270, minus moje 2,4i.
Kdyby to bylo o 30 min. tak by me to presvedcilo vic....
Co ty na to ?
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Ja mam 2,2i 16V.Vyrobený 11-1997.150000km.Motor zatial drží.Závady som nemal.Možno prekvapujúco na benzín ostal trochu hlučnejší.Pato-Divoch.
Slaava
Moderátor

2,4i

Příspěvek od Slaava »

DAN píše:Samozrejme je to jako vzdy "SUPER" stav :lol: Prece to nebude hanit... Dovoz z nemecka - prvni majitel + nemecka ser. knizka. Vnitrek v kuzi a vsechno
el. vybaveni co na to jde nacpat + sibr. Navijak a tazak to ale nema. Cenove neco kolem 270, minus moje 2,4i.
Kdyby to bylo o 30 min. tak by me to presvedcilo vic....
Co ty na to ?
No nevím. Já ceny Froncků moc nesleduju ale za tyhle peníze by to muselo bejt hodně vyvoněný. Za 2,2i z 1999 mi to příde bejt dost i na český poměry. Tudle sem v Áčkách viděl za stejný prachy stejně ojetou, o rok mladší 3,2i. A to to byly Áčka. Kolik ti nabízí za tvůj stávající stroj?
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“