Matador MP 71 - zkušenosti

Vše co se bude týkat pneumatik, protektorů a disků. Rozměry, huštění, vzorky, údržba, doporučení, atd. Všechny modifikace Frontera.
Vokoun
Ultra diskutér

Re: Matador MP 71 - zkušenosti

Příspěvek od Vokoun »

To už je Vladko zase o úhlu pohledu. Osobně jezdím zimu na zimácích a léto na MT. A vyhovuje mi to tak, někomu by to třeba nesedělo :wink:
Frontera B 2.2DTi 16V Sport RS,r.v.10/98, trošinku upravená
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
vlado007
Extra diskutér

Příspěvek od vlado007 »

Vokoun píše:To už je Vladko zase o úhlu pohledu. Osobně jezdím zimu na zimácích a léto na MT. A vyhovuje mi to tak, někomu by to třeba nesedělo :wink:

Ja to iste, v zime zimne a v lete AT. Ja som len chcel povedat tym ze neni to pre kazdeho jednoduche kupit 2 sady pneu naraz. A preto treba povedat ten kto s ma tie MP71 jak sa to chova.
Frontera 2.3 TD rv.92 5dv. bordova met. :)
Frontera 2,8 Tdi rv.97 5dv.
Tazz
Začínající diskutér

Příspěvek od Tazz »

Já jsem měl zkušenost s Rescuerovou fronterou na MT v zimě a i to se dalo stačí na to pamatovat a chovat se podle toho, letos od ledna sem nazul BFGoodrich All-terrain a jezdil sem všechno, sníh, bláto, kamení a neměl jsem problém..... Já budu i nadále volit BFGoodrich AT a do terénu pořídím nějaký levnější MT :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted:
Opel Frontera A Sport 2.0i 93'' jurassic park - sršeň
Opel Frontera 2.4i 94'' - bělice ve stadiu rozborky
Honda CBR1100XX, Mercedes ML 500
Bylo: několik Fronter 2.4i,2x Frontera 2.5TDS a Frontera 2.2i
honzakoutsky
Diskuzní Nováček
Bydliště: Sněžné...tam co lišky dávaj dobrou noc....a taky dost kolem Pryglu

Příspěvek od honzakoutsky »

MP 71 jezdí známej na L200 a chválí si je, na zimu má zimák taky od Matadoru...ale ona není zima jako zima, že....
Nic netrvá věčně, kromě trápení s Opelem
Frontera 2.0i, r.v. 94 , 33" BFG KM3

Ford Transit 2.5, 2.2

Monterey 3.0DTi LTD - už ne, shozen ze skály
BLACK SMOKE ENDS HERE!
václav
Pokročilý diskutér

Příspěvek od václav »

Kámo jezdí na těch 71 celoročně na montym , tahá auta a minibagr a v pohodě bez problémů. Já mám BF Allterain celoročně a nemužu si taky stěžovat. Záleží na stylu jízdy. :mrgreen:
Frontera B 2.2 DTI pneu BF Goodrich ALL Terain T/A CB Alamat 295
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

na zimu jedině Nordicca od Matadoru, ta Izzarda mne nenadchla. Ani kočka ani pes. Pokud chceš mít sady zima leto, ok, pokud jen jedny, jezdil jsem Nordiccy i v létě a nijak drasticky neubejvaly. Zato seděly jak kráva, ovšem jako u všech měkkých směsí...jak sprchne, v prvním mejdlo okamžiku si dávej bacha. Na vodu super, maj drážky jak bejk, takže na to netrpí.
Izzardy jsem měl, na trávě, v blátě a na sněhu už vůbec. Ne že by to nešlo,ale byl jsem prostě namlsanej lepším :)
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
tank
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tank »

S MP 71 se zima jezdit dá, pokud má řidič trochu rozum. V měkkém sněhu, návějkách je to i radost. Na uklouzaném, nebo ujetém sněhu chce ubrat, bloky MP 71 se příliš nezakusují. Ale dá se. A na ledu ( kromě hřebů) klouže snad všechno. Na normální mokré silnici se mi chovaly celkem slušně, nemají tendenci náhle ustřelovat, jsou celkem "čitelné". A to sportka má, díky krátkému rozvoru, chování praštěné kozy.Na zimáky jsem letos přehazoval až na přelomu ledna/února, to u nás bylo skoro po zimě.
Příští sezonu se na ně na zimu také chystám - zimáky mám KO, čeká mě nový motor nebo bůhvíco dalšího, takže budu must šetřit. A MP71 už mám.
EXFrontera Sport 2.0i/1994 - Helmut II.
Mazda Tribute 2.0
------------------------------
Tankan
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tankan »

Ja jsem je jezdil na Campu v podstatě dva roky celoročně a byl jsem spokojen. Jezdil jsem s nima bláto, písek, sníh. Na ledě jsou horší ale tam klouže všechno. Jen do bláta a do písku jsem je upouštěl tak na 1,5. Na běžné ježdění bohatě stačí, jen je potřeba trochu počítat s tím že je to svým spůsobem,"Kočkopes" jako všechny AT :wink:
Mazda B 2,5D ,udělá spoustu práce, a terénu se nebojíme. Neustálou údržbou k dalším kilometrům. Motorová pila a další udělátka. (fšecko enem na prácu)"Pojedeme zkratkou, je to sice dál, ale zato horší cesta!"
Vokoun
Ultra diskutér

Příspěvek od Vokoun »

Jaký je z toho závěr :?:
Každému vyhovuje něco jiného :!: Není nad osobní zkušenost. Předpokládám, že ani tazateli to moc nepomohlo ve výběru. Všechno je to o užití a stylu jízdy.
Frontera B 2.2DTi 16V Sport RS,r.v.10/98, trošinku upravená
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
tank
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tank »

Vokoun píše:Jaký je z toho závěr :?:
Každému vyhovuje něco jiného :!: Není nad osobní zkušenost. Předpokládám, že ani tazateli to moc nepomohlo ve výběru. Všechno je to o užití a stylu jízdy.
S přehledem shrnutá diskuse. Takže -dá se ,ale... (a tam si už každý dosadí to svoje)
EXFrontera Sport 2.0i/1994 - Helmut II.
Mazda Tribute 2.0
------------------------------
Odpovědět

Zpět na „PNEUMATIKY“