Oznámení (od Pato-Divocha) a tak podobně
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Servus Pato,vítej bratře :D ,já to k tobě mám možná ještě blíž.....jižní Čechy-České Budějovice
,ten Chříč je cca 25 km od Plzně směrem nahoru na Most,Žatec,tak co dorazíš???....Joooo a mě by spíš zajímalo co všechno Rosťa k dolití oleje do diferáku potřeboval???.......No když tam na tom sídlišti ležel pod autem,dolejval z PET udělátka Volej a druhou rukou posílal příspěvky sem na web????Já si třeba doteď myslel,že k dolití oleje do difu třeba vůbec nepotřebuju PC......................Sááááááákra,máme mi se to od těch Brňáků stále co učit
:D ,V
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Ahojky Pato, na SKYPE jsme téměř každý den kolem 21h.pato píše:B53 ahoj dlho som nepísal.Zaregistroval som sa na SKYPE.Ale ako ta najdem.Kde mam hladat.Zatial dík Pato-Divoch.
SKYPE name :
B53 / Petr-Jitka / Daidallos
Další členové fóra hlaste se
Po nemilé zkušenosti s "tapetářem" na chatu
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Nainstaluješ si Skype-to už asi máš.pato píše:No to si len myslíš.Ja neviem ake forum alebo co otvorit.Že sa tam ludia od tialto stretávajú.snať mi niekdo poradí tak že to pochopím.
Vytvoříš si svoje Skype jméno já mám franta.sima
Otevřeš okno Skype a potom v záložku " Hledat skype uživatele"
Tam zadáš jméno někoho koho hledáš,nebo přímo Skype jméno(třeba to moje) zadáš česká republika a ono ti to najde.
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Na internetu neotvíráš nic.Otevřeš Skype a v záložce "Hledat skype uživatele" zadáš jméno koho hledáš, nebo jeho Skype jméno.Já mám Skype jméno franta.simapato píše:Zaregistrovaný som,ale ktoru stranku mam na internete otvorit aby som sa dostal do diskusie s vami.
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Skype pro Pata
Ahoj Pato, Hľadal som ťa mezi uživatelmi SKYPE a na SR je tam ako pato opravdu veľa ľudí. Je treba nám tuná zadať ďaľšie údaje. Naprieklad mesto. Hádam, že si písal Trnava, ale tá tam na zozname niebola. Budeme na Skypu denně kolem 20-21h až do srazu 10.2. Jak ti radí kolega: Podmímkou je iba to, abys znal něčí skype jméno (např.moje: Daidallos ) a abys měl funkční připojení na net. Neotvírej Internet explorer ani nic jiného. Rovnou Spusť aplikaci SKYPE a ve vyhledávání kontaktu zadej třeba moje Skype jméno "Daidallos" . Pokud se ti vyleje více kontaktů ( což pochybuji ) vyber ten, který odpovídá mému profilu. Je v něm např.: ( ČR, Litoměřice, 49 let, Miloš Vrbata a podobně. ) Zadám si tě i já a pokusím se tě zítra nebo v neděli ve 21 zkontaktovat. Zatím jedeme jen na bázi chatu ( písemnou formou). Zatím ahoj *Milda*