Oznámení (od Pato-Divocha) a tak podobně
- B53
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
- Slaava
- Moderátor
Re: CHAT
Bohulibá činnost. Dělal sem to už třikrát, tak mě to zabere tak pět minut. Něco tě tam zlobí?Rosta píše:Slaava píše:Já v Budějicích.B53 píše:jsem v Chatu
...ja pod autem. Snazim se dolejt volej do diferaku
-
merlin
jinej šroub
To víš,Slávo ,von se to Rosťa snaží tam nalejt tím vypouštěcím šroubem,tak to jde ztuha
Asi dostanu do drž..
Merlin-Petr
Asi dostanu do drž..
Merlin-Petr
- farmář
- Moderátor
Nebo Rosťovi zbytečně zabíral zbytek oleje na polici místo tak se rozhodl že ho radši doleje...aspoň tam nějakej bude mít...
To mi připomíná že není od věci si zkontrolovat náplně 
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
-
Radim Solanský
- Začínající diskutér
-
Radim Solanský
- Začínající diskutér
-
Radim Solanský
- Začínající diskutér
-
Radim Solanský
- Začínající diskutér
-
Rosta
...chlapci, rikam to slusne: neserte me
Sem se pod tim zgarbem plazil na sidlisti a jeste k tomu zaclo prset. A mel jsem k dispozici jen petku, tak jsem si z ni musel udelat takovy nalejvatko. Premek podlaha je ve srovnani hadr. Nasranej jak svina. Pak to taky neslo povolit.... no vleze pod autem nejde obvykle povolit nic, kdyz se tam nejde ani poradne dostat, natoz zaprit, ze
No ale nakonec tam chybelo 3/4 litra, tak jsem dolil 
Sem se pod tim zgarbem plazil na sidlisti a jeste k tomu zaclo prset. A mel jsem k dispozici jen petku, tak jsem si z ni musel udelat takovy nalejvatko. Premek podlaha je ve srovnani hadr. Nasranej jak svina. Pak to taky neslo povolit.... no vleze pod autem nejde obvykle povolit nic, kdyz se tam nejde ani poradne dostat, natoz zaprit, ze