Dočasné informace a vzkazy

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Dočasné informace a vzkazy

Příspěvek od Milda »

---
Naposledy upravil(a) Milda dne 17 úno 2007 09:28, celkem upraveno 3 x.
PETR&JITKA
Začínající diskutér

Příspěvek od PETR&JITKA »

:lol: :lol: tak to se ti asi nepovede, potom by se forum proměnilo v technickou literaturu a tu už by nikdo nenavštěvoval, pokud jsi si všim tak na věci které jsou popsané již v několika článcích se stále někdo ptá, a odpovědi se postupně vyvíjejí podle zkušeností pisatele. A pokud si projdeš jiná fora tak zjistíš že zdejší je ještě přehledné. :wink:
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

---
Naposledy upravil(a) Milda dne 17 úno 2007 09:28, celkem upraveno 3 x.
Rosta

Příspěvek od Rosta »

Milda píše:Asi jsem myšlenku nepopsal dost konkrétně.. Ať tu je i zábavná debata v nějakém rozpětí jednoho měsíce. Ale měl jsem na mysli to kvantum narážek a poznámek, které už nikomu nic nedají a jsou tu i po půl roce. Pak se téma roztáhne i na 5 listů a když se v tom hrabeš a hledáš něco konkrétního, tak je tu toho moc zbytečného.
...to je, ale nic s tim nenadelas. Od toho je to forum. A funguje to tak vsude. Sice by to nekdo mohl moderovat a mazat uplny nesmysly, ale taky to neni tak jednoduchy.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

Hele nechte ho:-) když si chce svoje noticky hlídat a mazat.... vždyť je úžasné jak je snaživý....Mildo,mám neuvěřitelně rád slivovici....švestičky by nebyly?? a teď bez prdele....no,chápu Tě,ale myslím že je to nad naše,moje síly tedy určitě....ale není to nějaká děsná bolest,manuál tyhle stránky nejsou a jelikož stejně všichni fungujeme podle posledních příspěvků,tak nové dotazy nezapadnou.A kdo ví,odpoví.....myslím že je lepší když je to trošku živější,než jen silně technické fórum,na chatu se stejně nesejdem a když jo tak prd probereme,pamatuješ na samolepky?co jsme probrali stejně vyletělo za chvíli komínem,navíc se všichni připojujeme v jinou dobu-přiznejme si,že jak to vyjde.KOukám že do Chříče budeme muset zajet masově:o)abychom ulevili těmto stránkám....Mám sice na půdě vybavení skautského tábora,co sem jezdí každej rok,ale ku škodě ač je tu i malá kuchyň vojenskej stan tu není....já se přiznám že nerad někde bydlím.....a radši mám volnou přírodu.Doufám že příští rok hnu se stavbou jezdeckého klubu,což je vlastně hospoda:-) a bude tady něco realizovatelného-i když mě pak asi sežerou myslivci-ale za Kunžakem jsou parádní trasy(když se vykašlem na různá CHKO a tak-ale netušíte jakej je všude provoz,takže jeden hromadnej průjezd bych určitě neřešil:-)navíc chataři jsou naprosto všude,takže auto v lese už nikoho neudiví:-)
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Já už nic neřeším....... Jen fandím fóru.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

Mildo naopak řeš,protože to je vývoj...
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

farmář píše:Mildo naopak řeš,protože to je vývoj...
Dík za podporu. M
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

není zač Mildo.Je to tak. :!: Kurňa napadl sníh!paráda!
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Kurňa jak kde :shock:
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
Luboš K.

Příspěvek od Luboš K. »

Jo,jo v Praze je taky prd.Jěště,že na chalupě jsem se sklouzl.
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Pročišťování fóra

Příspěvek od Nimrod »

Mildo jenom řeš. Od toho to fórum tady je. Na jednu stranu s tebou souhlasím, že se zde objevují naprosté nesmysly, které s ničím nesouvisí a vypadá to pak chaoticky. Původně jsme se snažili toto fórum upravovat a korigovat, žel bohu to není v lidských silách, tak lze jen spoléhat na ukázněnost uživatelů, která vždy není nejlepší, že Slaavo :lol: . Na druhou stranu, pokud otud jakýkoliv příspěvek vymažeš v průběhu textu, tak ikdyž se to nezdá celé téma ztratí na kouzlu a chybí tam prostě text. Takže finální rozhodnutí nás jako administrátorů tohoto fŕa znělo tak, že jej necháme žít vlastním životem bez minimálních zásahů. Samozřejmě pokud nebude, nějáký výpadek nebo něco podobného. Proto neděláme ani žádnou recenzi a cenzuru slov,ikdyž to někoho může pohoršovat. Takže asi tak v krátkosti vše. Pokud se někdo rozhodne odstraňovat své příspěvky má na to plné právo, ale na druhou stranu je to škoda, jelikož když si někdo prohlíží zpětně a pročítá tak pak vydí pouze příspěvek vymyzán a to vypadá docela nelákavě pro nové uživatele.
Slaava
Moderátor

Re: Pročišťování fóra

Příspěvek od Slaava »

Nimrod píše:...která vždy není nejlepší, že Slaavo :lol: ...
Nemám šanci na to něco říct, protože by si to smazal :cry:
Luboš K.

Příspěvek od Luboš K. »

Já bych do toho také nezasahoval.Někdy si pročítám staré věci a docala se u toho pobavím jak se dostaneme od lemů blatníků ke zbraním a lidožroutství.Ale myslím,že to k tomu patří a že se tak trochu tímto diskuzním forem bavíme všichni.Někdy se nepochopíme hned napoprvé,ale nakonec se domluvíme.
PS.Byl jsem i na jiných forech a řekl bych,že zde je to na velice slušné úrovní.Jak odborné,díky Nimrodovi i díky rejpací,čau Slaavo a Rosťo (omlouvám se jestli jsem na někoho zapoměl).Neobjevuje se zde,ale žádné napadání a asi díky
Nimrodovi ani žádné vulgarismi. :P :P :D :D
Přeji všem hezký den Luboš K.
merlin

dočasný dotázek

Příspěvek od merlin »

Tak si v pohodě jedu
rušnou ulicí,
proti mě vínový oblud,
v bahně se valící :lol:
HE he ,Vojto,nejel jsi náhodou včera okolo poledne v budějkách
kolem výstaviště směrem na máj?Jedu,jedu-ejhle zablácená froňa,zvedlá,rezerva na střeše,řidič se po mně stačil kouknout já tééééž a už byl fuč.Během 10 min jsem ještě potkal stříbrnou long Béčkovou a tmavě zelenou u budvaru,takže docela pohyb :P
Že by to udělalo to slunce?Mi to přišlo ,že vylejzají po zimním spánku :lol:
Merlin-Petr
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“