kamery
- tirlin
- Začínající diskutér
kamery
V zahraničí teď hodně frčí kamery, které zaznamenávají jízdu. Je to výhoda při dopr. nehodách, lze použít na motorku, kolo, lyže, parašutismus, vodu a další sporty. Na webu jsou u nás dostupné v cenách od pár stovek. Zajímá mne, jestli to někdo používá a jaké má zkušenosti. Např. ve Fronteře při srazech a blbnutí v terénu, na motorce na Buchlovák nebo Staré Hamry nebo ve služební stíhačke, kdo pořád musí lítat na dálnici a chce mít záznam pro případnou nepředvídatelnou událost.
Frontera Béčková dlouhá 2.2 litrová nafová 2001 vyrobená černá =Nový Jičín=
- Vokoun
- Ultra diskutér
Re: kamery
Já používám klasickou videokameru DV. 
Frontera B 2.2DTi 16V Sport RS,r.v.10/98, trošinku upravená
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
- robert.kvita
- Super diskutér
Mám na zrcátku stabilně přicvaknutý Spy Pen 4Gb PADESÁT MINUT ZÁZNAMU. NABÍJENÍ Usb ze zapalovače. Jenom ji občas zapomínám zapnout. Po dojetí do kapsy a stáhnout do compu. cena cca 1000,- Na dokumentaci víc než dostatečné.
Robert,Val.Meziříčí,Tel:737190632,
Fr.B 2,2DTi,automat,r.99,Chip107kW,péra Maxík+10cm,př.uzávěrka"AUSSIE",rozš.3+3cm,
Procomp+5cm,VraníkTruck2000MT,HiLift,kamera,tempomat Lasky
Fr.B 2,2DTi,automat,r.99,Chip107kW,péra Maxík+10cm,př.uzávěrka"AUSSIE",rozš.3+3cm,
- farmář
- Moderátor
Tak tohle jste nakousli hezky.
Přemýšlel jsem o tom a časem to bude jediná jistota....jen někdy se bude muset vypnout
Přemýšlel jsem o tom a časem to bude jediná jistota....jen někdy se bude muset vypnout
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- tirlin
- Začínající diskutér
VYPNOUT, no to by nebylo ještě tak hrozné, kouká to ven, (má to však mikrofon), spíš něco, co jí najde, až tam manželka dá někde svojí kameru. To by pak mohl být pěkný fičák. Tady je to až nebezpečné, ale kdo nic nedělá a je si jistý, tomu doma nic nehrozí.
Zajímal mne ten záznam, jestli je použitelný. Hlavně v provozu, jestli je to takové rozlišení, že tam jde fakt něco poznat, neskáče to, ostrý obraz a tak. Je pravda, že časem to asi fopravdu bude jediná záchrana, protože někteří jsou stále neponaučitelní. Zkuste třeba vysvětlovat četníkum, že jste jel na zelenou, když ten druhý to tvrdí taky, svědci nejsou, křižovatka není sledováda kamerami, havarijní pojistku nemáte, jen zákonnou a co teď. Tady bych viděl smysl, stejně tak předjíždění apod.
Zajímal mne ten záznam, jestli je použitelný. Hlavně v provozu, jestli je to takové rozlišení, že tam jde fakt něco poznat, neskáče to, ostrý obraz a tak. Je pravda, že časem to asi fopravdu bude jediná záchrana, protože někteří jsou stále neponaučitelní. Zkuste třeba vysvětlovat četníkum, že jste jel na zelenou, když ten druhý to tvrdí taky, svědci nejsou, křižovatka není sledováda kamerami, havarijní pojistku nemáte, jen zákonnou a co teď. Tady bych viděl smysl, stejně tak předjíždění apod.
- robert.kvita
- Super diskutér
640x480 Ukázka Fraps z KMplayeru a ještě koverze z BMP do JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Robert,Val.Meziříčí,Tel:737190632,
- farmář
- Moderátor
koukal jsem předevčírem na jednu, 5 mega rozlišení. To je už pixelů na celej plakát. Tak by to asi k tomu, na co to je, mělo stačit až víc než dost, IMHO.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- FOCUS
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Na záznam z rôznych športový aktivít či už lyže alebo motorka prípadne aj offroad je veľmi dobrá kamera GOPRO http://www.goprocamera.com/products/hd- ... camera.php žiaľ tá cena je tam ešte dosť vysoká a dosť dlho sa aj tá cena drží čo to sledujem no na záznam z premávky to asi nieje najvhodnejšia kamera z pohľadu cena-využitie
Frontera B r.v 2001 2,2L benzín marek.gasparec@gmail.com
- palto111
- Začínající diskutér
- Bydliště: furt v garáži pod autom inak Banska Bystrica- frontera 2,3td 1996
nad kamerou uvažujem už aj ja.za chvíľu mi začína sezóna a tak budem za volantom od rána do večera každý deň a to čo sa dnes deje na cestách je fakt sila!!!
je to dobrá vec .
je to dobrá vec .
Palo Banska Bystrica Opel Frontera 2,3TD 1996
- Žanek
- Super diskutér
Otázkou je jestli někdo takový záznam uzná.
- farmář
- Moderátor
áno pane. Pokud je zajištěný rovnou na místě tak ano.
- tirlin
- Začínající diskutér
Já myslím, že uzná, ono je tam totiž vidět, jestli někoho z přechodu pro chodce vezeš na kapotě nebo ti tam skočil, když fičel na šalinu.
- modrasek
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Já to také zvažovala, hlavně po té mé bouračce na D1....byly by to zajímavé záběry z jízdy od svodidel do svodidel a 2x hodiny. Mě to připadá jako dost zajímavé...
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
offroadík zatím nee
- modrasek
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Co se dá také pořídit kamerou...jedna nejmenovaná přerovská křižovatka
http://www.youtube.com/watch?v=CFCDaF-BLSM
http://www.youtube.com/watch?v=CFCDaF-BLSM
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
offroadík zatím nee
- D@ve
- Pokročilý diskutér
copak?? nastartovalo vas snad toto ??? http://www.youtube.com/watch?v=12zXA3mruhA (3:05 / 26:49 )
taky nad tim koumam ... nejake doporuceni .. do 999,-Kc???
taky nad tim koumam ... nejake doporuceni .. do 999,-Kc???
A 2,2 long