3dv. HARDTOP -> cabrio

Vše o karoserii vozidla
DJ.Tom
Pokročilý diskutér

Příspěvek od DJ.Tom »

Ty jo to vypadá teda fakt dost dobře, že bych vyměnil auto i já ? ještě bych vzádu vyndal sedačky a dal tam hudbu :o) a co to běhá ta malá věc kolem auta,něco takovýho má i moje přítelkyně a říká tomu pes :o)
A děkuju
AUTOELEKTRO bokovka PRAHA diagnostika Opel, VW koncern 777 21 30 21

Auta: Frontera 1. 94 2,4, 2. 97 2,2i, 3. 2000 2,2i, 4. 2003 2,2 Dti. Budoucnost... Touareg, nebo 5. Frontera 04 3,2i Automat
Teď přechodně Renault Laguna 1,8i držící silou vůle
Slaava
Moderátor

Pes a Froncek

Příspěvek od Slaava »

DJ.Tom píše:Ty jo to vypadá teda fakt dost dobře, že bych vyměnil auto i já ? ještě bych vzádu vyndal sedačky a dal tam hudbu :o) a co to běhá ta malá věc kolem auta,něco takovýho má i moje přítelkyně a říká tomu pes :o)
A děkuju
Už sem si před časem říkal, že až nebudu vědět co s penězma a s roupama, tak si pořídím Sportku. Na tunění, dračení, honění vody a tak. Bylo by supr z toho udělat speciálek na závodění. Díky dobrýmu přechodovýmu úhlu by z toho bylo supr zvíře. MT 33", čtyři palce bodylift, uzávěrky, sundanej stabilizátor, nazvedaný nápravy. Bez papírů, jenom na trať. Orgasmus. To jsme ale v jiný kategorii.

Tahle je fešácká!!! 8)
Pavel M
Začínající diskutér

Příspěvek od Pavel M »

DJ.Tom píše:Ty jo to vypadá teda fakt dost dobře, že bych vyměnil auto i já ? ještě bych vzádu vyndal sedačky a dal tam hudbu :o) a co to běhá ta malá věc kolem auta,něco takovýho má i moje přítelkyně a říká tomu pes :o)
A děkuju
To je alarm s plovoucím kódem. Ale teď byl zrovna z auta vyndanej :lol: :lol:
FRONTERA B SPORT RS r.99´ 2,2DTI-16V automat;
5cm podložky +2,5cm bodylift, 2x4cm rozšíření, pneu 255/70/16", xenon lights . . . . SKYPE: pavelmed
Pavel M
Začínající diskutér

Re: Pes a Froncek

Příspěvek od Pavel M »

Slaava píše:
A děkuju
Už sem si před časem říkal, že až nebudu vědět co s penězma a s roupama, tak si pořídím Sportku. Na tunění, dračení, honění vody a tak. Bylo by supr z toho udělat speciálek na závodění. Díky dobrýmu přechodovýmu úhlu by z toho bylo supr zvíře. MT 33", čtyři palce bodylift, uzávěrky, sundanej stabilizátor, nazvedaný nápravy. Bez papírů, jenom na trať. Orgasmus. To jsme ale v jiný kategorii.

Tahle je fešácká!!! 8)
Fešácká je, ale to ještě byla na zemi. Dneska je o 6cm vyšší, o 6cm širší a má Grabbery AT2. :wink:
5cm podložky +2,5cm bodylift, 2x4cm rozšíření, pneu 255/70/16", xenon lights . . . . SKYPE: pavelmed
DJ.Tom
Pokročilý diskutér

Příspěvek od DJ.Tom »

navíc když si vezmu že je vtom turbodiesel to musí i trhat silnice při tý váze :o) ty jo to je fakt nádhera no naléto k vodě, masírka na holky

Auta: Frontera 1. 94 2,4, 2. 97 2,2i, 3. 2000 2,2i, 4. 2003 2,2 Dti. Budoucnost... Touareg, nebo 5. Frontera 04 3,2i Automat
Slaava
Moderátor

Nick

Příspěvek od Slaava »

Styl Nicka Slaughtera!
Pavel M
Začínající diskutér

Příspěvek od Pavel M »

DJ.Tom píše:navíc když si vezmu že je vtom turbodiesel to musí i trhat silnice při tý váze :o) ty jo to je fakt nádhera no naléto k vodě, masírka na holky
Byl jsem z toho docela divokej, když jsem to vezl z Německa. Po dálnici furt 160-170km/h. A docela jsem se lek, když na křižovatce pri rozjetí začala zadkem gumovat !.
Ona má 116kW a krouťák nějakejch 260Nm a když se s tím automatem na to při rozjezdu šlápne, tak jak zabere turbo, gumuje jak sfiňa.
Naposled se mi to stalo, když jsem táhnul 1800kg těžkej vlek a ve druhým pruhu na křižovatce zabral. Vzepjala se začala na čistým asfaltě gumovat. Lidi na chodníku a vedle v autě čuměly jak vyvoraný myši. Tak jsem radši ubral
:lol:
Jo, jede to fakt pěkně.
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Jóóóóóó tak takhle tady žijeme a s tímhle si jezdíme.Byl jsem s mojí v místní kořalně na šípách,po návratu jsem hodil šlofíka no a teď tady na to vejrám.Jináč jsem normájní.Moc pěkný fotečky,ani jsem netušil že je to tak pěkný,když na to vemeš ráčnu.Jo a vůbec nemám na zadních sedačkách opěrky,je fakt,že když sklopíš sedačky,tak by tam vadily ale jinak bych je tam asi měl mít né?????Hrabe mi taky pěkně i když mám pouze 85kw. V tom manuálu to tak markantní není,automat je na tohle lepší.Jo Pavle kde je to focený?Vidím tam řadovky Okal,živím se také mimo jiné i na jejich rekonstrukcích.Když to nebude tajný tak mi to hoď na sz,když ne tak to neva.Moc hezký vozítko ta Tvoje"bordó",já mám tmavě zelenou metličku,obojí je správně pane kolego. :lol:
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Jó a když Vám řeknu,že se mi zdá,že ty zimní gumy tam mám letos na hovno,tak mi to nebudete věřit. :shock: :shock: :shock: :shock: :lol:
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Asi si je dost ksakru vojedu :cry:
Pavel M
Začínající diskutér

Příspěvek od Pavel M »

Pavel Mirtl píše:Jóóóóóó tak takhle tady žijeme a s tímhle si jezdíme.Byl jsem s mojí v místní kořalně na šípách,po návratu jsem hodil šlofíka no a teď tady na to vejrám.Jináč jsem normájní.Moc pěkný fotečky,ani jsem netušil že je to tak pěkný,když na to vemeš ráčnu.Jo a vůbec nemám na zadních sedačkách opěrky,je fakt,že když sklopíš sedačky,tak by tam vadily ale jinak bych je tam asi měl mít né?????Hrabe mi taky pěkně i když mám pouze 85kw. V tom manuálu to tak markantní není,automat je na tohle lepší.Jo Pavle kde je to focený?Vidím tam řadovky Okal,živím se také mimo jiné i na jejich rekonstrukcích.Když to nebude tajný tak mi to hoď na sz,když ne tak to neva.Moc hezký vozítko ta Tvoje"bordó",já mám tmavě zelenou metličku,obojí je správně pane kolego. :lol:

Hele k těm opěrkám: když se sklápěj sedačky, tak tam opěrky nevaděj. Vejde se to tam v pohodě i s nima a to i když se úplně přetočej tzn. opřou o opěradla předních. A myslím, že tam maj být jako standart.
A focený je to u mně před barákem, resp. před garáží :lol: :lol:

Jo a s tím výkonem samozřejmě kecám a nikdo se tady ani nebouří :lol: Samozřejmě, že těch 116 je PS a 85kW. :lol: :lol:
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta44 »

no mě to hned napadlo, že je to s tím výkonem blbost :lol: :lol:
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Jo že je to před Tvojí garáží,to mne napadlo,chybí Ti dodělat na baráku ještě penetrace a omítka.Nevím jestli si pán bude přát minerální,silikátovou nebo nedej bože dokonce silkonovou????? :D
Ty opěrky tam asi fakt maj bejt,napadlo mně to až když jsem viděl
tuTvoji fotku,jo a s těma kw jsem z Tebe nechtěl dělat blba.Bylo mi jasný,že jsi se sek,takový motory v dht. ve Fronterách nejsou.Hlavně když nám to šlape sir. :mrgreen:
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Pokud bych se rozhodl tu střechu v létě sundat,tak mi do auta naskáčou "veverky" z půlky města.Asi jí tam nechám. :shock:
DJ.Tom
Pokročilý diskutér

Příspěvek od DJ.Tom »

No stím výkonem už jsem se chtěl zeptat jak to přetunil právě vím že maj 85 Kw a do olympusu od 2002 se dávalo jiný turbo a ty maj 88 (to by mě zajímalo jestli je to znát) Ale stím gumováním nekecáš to je fakt až takovej drak ? Navíc si myslím že tím že je to lehčí tak si můžeš dovolit dát tam 4kolu častějc třeba i na mokru a tak aniž by jsi něco oddělal tak to pak musí být fakt dělo :o)

Odpovědět

Zpět na „KAROSÉRIE“