Výměna převodovky za jiný typ

Převodovky, rozvodovky, ložiska do nich, oleje do nich, a vše ostatní, co se k nim váže, opět jakékoliv modifikace Frontera
Odpovědět
Slaava
Moderátor

Výměna převodovky za jiný typ

Příspěvek od Slaava »

Mám tu další zvěrský téma: co takhle vyměnit převodovku za jinou. Doslova za jinej typ?

Říkám si, že jednou mi ty ozubený kolečka musí odejít. Tipuju, že to bude v době, kdy už i ostatní kusy na vrakáčích budou ve stejný nebo podobný prdeli, jako ta moje. Vím, je to krapet zbytečnost, uvažovat o tom takhle dopředu (alespoň doufám, že to je dopředu) ale proč ne. Co tak teda dát tam převodovku z něčeho jinýho? Ideál by bylo něco, co má mezinápravovej diferák a jeho uzávěru.

Setkal jste se už někdo s takovouhle výměnou?
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Převodovka

Příspěvek od Nimrod »

No v podstatě jde cokoliv, musí bejt přiměřená velikost, a mezikusi už se vyrobí a kardan zkrátí kdyžtak.Každopádně se bude muset udělat redukce mezi motor a převodovku.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

Tatra,Zetor,Praga....Zetor škrtám,moc velkej....:-) Myslel jsem už na to ale až to bude tak vyjímečné auto nebudu ho asi mít...tak na to dlabu .
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Rosta

Re: Převodovka

Příspěvek od Rosta »

Nimrod píše:No v podstatě jde cokoliv, musí bejt přiměřená velikost, a mezikusi už se vyrobí a kardan zkrátí kdyžtak.Každopádně se bude muset udělat redukce mezi motor a převodovku.
...proste to bude metodou dodelaj doma. Takze shanej soustruznika, kterej to vosefuje
Slaava
Moderátor

Převodovka

Příspěvek od Slaava »

Takže žádnej stres, vono se to nějak vyvrbí.
Odpovědět

Zpět na „PŘEVODOVKA“