tip na AT pneu?

Vše co se bude týkat pneumatik, protektorů a disků. Rozměry, huštění, vzorky, údržba, doporučení, atd. Všechny modifikace Frontera.
Odpovědět
Michal Havelka
Diskuzní Nováček

tip na AT pneu?

Příspěvek od Michal Havelka »

ahoj soudruzi,o gumach je tady toho napsano vice nez hodne,presto jdu s dotazem :oops: Nemate nekdo tip na dobre ATcka?Ted jezdim na Continentalech conticroscontakt a jsou docela v pohode i co se hlubokeho snehu tyka.Mam jasno,ze na me jezdeni jsou AT vhodnejsi,nez MT.Jezdim tak 50 na 50 ,ale tech terennich 50 je nekdy docela zahul a continentaly to berou jen stezi :grin: Pres zimu jezdim i hluboky snih a ne zrovna malo.Zkratka potreboval bych neco s poradnym vzorkem co bude mit radny zaber - neco jako MT - ale zaroven,aby to zvladlo i normalni cesty jak za ujezdeneho snehu,tak i leto.Pokud by mel nekdo podobny druh jezdeni a nejaky dobry tip,vrele uvitam.
2.0 i Sport , r.v. 96 ,zvedla 6cm + bodylift 6 , ram,svet.rampa,Wrangler duratrac 245/75 r16
Vokoun
Ultra diskutér

Re: tip na AT pneu?

Příspěvek od Vokoun »

Nazdar pane,
kdyby si četl příspěvky ostatních, tak by si to věděl :wink: Ovšem, když už si to tu napsal, tady máš odkaz: http://www.akcnipneu.cz/detail-osobni-p ... id=9343090
Frontera B 2.2DTi 16V Sport RS,r.v.10/98, trošinku upravená
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
robert.kvita
Super diskutér

Příspěvek od robert.kvita »

Moje dobrá zkušenost.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Robert,Val.Meziříčí,Tel:737190632,
Fr.B 2,2DTi,automat,r.99,Chip107kW,péra Maxík+10cm,př.uzávěrka"AUSSIE",rozš.3+3cm,
Procomp+5cm,VraníkTruck2000MT,HiLift,kamera,tempomat Lasky
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

Michal Havelka píše:ahoj soudruzi....

nespletl sis forum, soudruhu? :roll: :!:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Michal Havelka
Diskuzní Nováček

neboj,procital jsem,ale tech nazoru je tu mraky a hodne moc srovnanich,ale celkove na tyhle gumy je tu nejvetsi chvala.Kolik maji hloubku dezenu?Jeste mi vrtaji hlavou grabery :wink: Ale nejak jsem tu nenarazil na pojednani na ty contiky.Ma s nima nekdo zkusenost?Jen by mne zajimal jeho nazor,protoze mne spatne neprijdou
2.0 i Sport , r.v. 96 ,zvedla 6cm + bodylift 6 , ram,svet.rampa,Wrangler duratrac 245/75 r16
václav
Pokročilý diskutér

Příspěvek od václav »

Mno názorů je tady na gumy hodně, to máš pravdu, ale opět po nás chceš zase názor, takže budeme psát zase to samí, rozhodnout se musíš sám. :mrgreen: Jinak hloubka na těch BF byla myslím 13 mm. :wink:
Frontera B 2.2 DTI pneu BF Goodrich ALL Terain T/A CB Alamat 295
Michal Havelka
Diskuzní Nováček

to bylo spatne pochopeno :wink: Rozhodnuti je na mne,ja vim,ale popisu atd je tu mraky a pak se vse strasne sleva dohromady.Dotaz byl jen na nejake jednotne sjednoceni :wink: daneho typu jezdeni :) Diky moc,jen jste mi potvrdily me rozhodnuti :P
Odpovědět

Zpět na „PNEUMATIKY“