Dacia Duster

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
sherpa
Super diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: Dacia Duster

Příspěvek od sherpa »

+ starsi Hyundai Tucson + Nissan Xtrail {najma zadne casti a okienka}. predne svetla to ma zase pozicane z patrola {upravene}....a na bocnych dverach to ma usmev zo sandera.....take vesele auticko. :lol: na SUV sa da krasne lepit z hociakej triedy, kedze je to umelo vyrobena kategoria, podobne ako crossover.
exRatrak: Opel Frontera B 1999 3.2i V6 151 kW automat Green Alpine Ski Tour 4x4 Limited Emotion edition
exRatrak 2: Dacia Sandero 1.4
Ratrak 3: Suzuki Scross Allgrip 1.4T
Žanek
Super diskutér

Příspěvek od Žanek »

sherpa píše:+ starsi Hyundai Tucson + Nissan Xtrail {najma zadne casti a okienka}. predne svetla to ma zase pozicane z patrola {upravene}....a na bocnych dverach to ma usmev zo sandera.....take vesele auticko. :lol: na SUV sa da krasne lepit z hociakej triedy, kedze je to umelo vyrobena kategoria, podobne ako crossover.
Nicméně se mě líbí. A když už se přirovnává tak Áčko je jak zvednuté a do vrchu natažené Forman a Felda kombi dohromady. :mrgreen:
sherpa
Super diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sherpa »

A je forman, B je felda :P , ale velmi pekne dvihnute. :idea: :mrgreen:
exRatrak: Opel Frontera B 1999 3.2i V6 151 kW automat Green Alpine Ski Tour 4x4 Limited Emotion edition
exRatrak 2: Dacia Sandero 1.4
Ratrak 3: Suzuki Scross Allgrip 1.4T
D@ve
Pokročilý diskutér

Příspěvek od D@ve »

nejhezci je na tom celem CENA :mrgreen:
A 2,2 long
Rom.Honda
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rom.Honda »

D@ve to je pravda, ale já bych si za ty peníze rozhodně radši koupil něco trochu jetého, ale co stálo nové 750t a víc

už mě život naučil, že "nejsem tak bohatý, abych ... :grin:
Honda Ridgeline 3.5 Vtec r.v. 2006 , Jeep Cherokee XJ 2.1 TD 1993 ... dříve Honda Passport 3.2 V6 LPG 2001
Žanek
Super diskutér

Příspěvek od Žanek »

Všechno ukáže čas !
Petas480
Začínající diskutér

Příspěvek od Petas480 »

No jestli je to dělaný jako logany a podobný dacie, tak to bude hnít rychleji, než oplíci.
Někde ty prachy ušetřit museli, nebo se mejlim?
Frontera 2,3TD r.v.1992, Omega 2,5i V6 r.v.1997
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Žanek píše:
Slaava píše:Nevím, jak dlouho se to prodává ale minulej tejden sem Dustera v nějaký hnědavý barvě viděl v ČB. V reálu mi to příde bejt docela malý, asi jako nová Panda, ale to moh bejt jenom subjektivní dojem. V nějaký verzi by se měla dodávat i s brzdovým asistentem, kterej by měl omezovat prokluz kol - tam bude ale cena vyšší.
Potkávám je už dost často a právě předek mě připadne mohutnej. Hlavně ale váží o půl tuny míň jak Frontera a to je asi znát v terénu. Jinak rozměrově je Fronteře dost blízko.
Za poslední dva tejdny se jich v ČB vylíhlo hrozný kvantum (asi Renault začal vykrejvat objednávky) ale když si vedle toho stoupnu, tak je to vevnitř maličký. To mi i Sportka příde bejt na vnitřní objem větší. Vono je to takový bachratý po stranách ale ta bouda pro lidi je tam dost utopená, mi příde...
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
D@ve
Pokročilý diskutér

Příspěvek od D@ve »

ale to vsechny auta v porovnani s fronou :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) D@ve dne 25 čer 2011 03:52, celkem upraveno 1 x.
A 2,2 long
milhaus
Diskuzní Nováček

Příspěvek od milhaus »

Ono je to opravdu vevnitř malé, je to totiž uvnitř sandero, jenom to zvenku trochu nafoukli a zvedli, jinak to není úplně nejhorší, až na povrchovou úpravu spodku, výfuk je rezavý už za tři měsíce.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

to mi připomínáí Favority. Z fabriky to chodilo orezlé :)
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“