levné volnoběžky - ano či ne ?

Přední a zadní náprava, volnoběžné náboje a ostatní součásti, všechny modifikace Frontera
Odpovědět
Saxon-Sobík
Kontaktovat uživatele:

levné volnoběžky - ano či ne ?

Příspěvek od Saxon-Sobík »

Ahojík :lol:
Chci v blízké době koupit volnoběžky nebo spíš budu muset :shock: našel jsem nějaké vzhledově moc pěkné jen nevím jestli je to dobrá volba je to výrobce nějakej made in ťaman!Máte plsky někdo nějakou zkušenost???
Děkuji za každý názor :lol:
http://www.offroadcz.cz/offroadcz/eshop ... Isuzu-Opel
Frontera 2.3td
Tankan
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: Volnoběžky-ANO/NE

Příspěvek od Tankan »

Zdravím pane
V první řadě tě tady taky vítám. Podle obrázku to vypadá hodně podobně jak volnoběžky AISIN které se montovali na Frontery A a na Campa. S těma mám velice dobré zkušenosti, ale s těmito bohužel ne.Skusil bych osobně kontaktovat N+K (Nimrod a Kondor)mohli by mít nějaké na skladě, případně ti doporučí dobrou volbu. Případně pokud by ti nevadili starší, nekdo tady na fóru ted rozprodáva hromadu fronter. Psal to tam maxík.t nebo milhaus. Mohlo by to vyjít poměrně levněji. Skus brnknout milhausovi má tam tel.
Přeju hodně příjemných kilometrů s Fróňou. :wink:
Mazda B 2,5D ,udělá spoustu práce, a terénu se nebojíme. Neustálou údržbou k dalším kilometrům. Motorová pila a další udělátka. (fšecko enem na prácu)"Pojedeme zkratkou, je to sice dál, ale zato horší cesta!"
radole
Začínající diskutér

Příspěvek od radole »

nazdar tieto volnobezky namontoval byvali majitel auta asi na jar a v lete po par vyjazdoch v terene ziadny extrem som nemohol zapnut, po rozobrati som zistil ze su otlacene drazky a na akcii v auguste neprezili vytahovanie Patrola. Su ako blato. Skus nejaku inu znacku.
1481.jpg
148.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Frontera A 3,1 TD troška podvihnutá, 37" kolieska,2x uzávierka, 2x navijak
Frontera B 2,2 DTL troška podvihnutá 32" kolieska, 2x navijak a expedičná výbava

náhradné diely Frontera A,B, Trooper, Monterey, Campo
0919 224 231
fronteradiely@azet.sk
Vokoun
Ultra diskutér

Příspěvek od Vokoun »

Prostě je to šmejd, kterej za nic nestojí :evil:
Frontera B 2.2DTi 16V Sport RS,r.v.10/98, trošinku upravená
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

hezky! :shock:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Tankan
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tankan »

Tak že to bude slabší s kvalitou jsem tiše předpokládal, :? ale že je to až takový šmejd to jsem netušil :roll:
Mazda B 2,5D ,udělá spoustu práce, a terénu se nebojíme. Neustálou údržbou k dalším kilometrům. Motorová pila a další udělátka. (fšecko enem na prácu)"Pojedeme zkratkou, je to sice dál, ale zato horší cesta!"
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

No vidíš, Saxone, já říkal, že tady je někdo znát bude - tak skončíš u AVM jako skoro všichni. :wink:
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
Saxon-Sobík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saxon-Sobík »

Tak to je masakr :( už mě na ně přešla chuť!!!popř.pokud by jste někdo měl slušný manuály za rozumnou cenu beru!Jinak foto už mám ale nevím jak upravit :roll: A všem vám mooooooc děkuju
Frontera 2.3td
majo
Moderátor

Příspěvek od majo »

Presne tak! Sú to šmejdy ,že to svet nevidel. Mál som ich v rukách (tiež jedna rozdrbaná) a už na prvý pohľad je vidieť,že použitý materiál je blato.Aj s nožíkom som z nej odkrojil! :roll: Jedine AVM. Ja som vzal od kamaráta vydraté AVM-ka,vyrobil si doň mosadzné púzdra,osadil ich do odliatku(telesa),unášač a tisíchranom som prebrúsilna na valcovej brúske.Teraz sa kĺže unášač v mosadzi a drží to perfektne už 2.rok bez vôľe. Ale aby sa AVM-ka takto roztrhli som ešte nevidel.
Opel frontera 2,2DTI r.v.99 /5-dv
Nissan patrol 2,8 D r.v.89 /3-dv -španiel
D@ve
Pokročilý diskutér

Re: levné volnoběžky - ano či ne ?

Příspěvek od D@ve »

at ziju AVM 8)
A 2,2 long
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: levné volnoběžky - ano či ne ?

Příspěvek od Nimrod »

Saxon-Sobík píše:Ahojík :lol:
Chci v blízké době koupit volnoběžky nebo spíš budu muset :shock: našel jsem nějaké vzhledově moc pěkné jen nevím jestli je to dobrá volba je to výrobce nějakej made in ťaman!Máte plsky někdo nějakou zkušenost???
Děkuji za každý názor :lol:
http://www.offroadcz.cz/offroadcz/eshop ... Isuzu-Opel
AVM stojí myslím 5800,-. za pár a superwinche jsou za 4800,- Kč za pár.
Za tým OFFROAD-FRONTERA
Nimrod
Revize LPG: servis@offroad-frontera.com
Odpovědět

Zpět na „NÁPRAVY“